Jobbiga grannar!!

Sitter å väntar på Teddy som är å byter till vinterdäck. Spelar finsk punk på jäkligt hög volym för att överrösta våra grannar som jag börjar bli galet leds på. Det är grannarna som bor under oss som håller på att driva mig från vettet.. Anledningen? Jo, på vardagsnätterna (kring och efter midnatt) har de ofta fest där nere, skriker och har sig. De snoozar från 06.00 till 13.00 varje dag, ibland ringer klockan en timme i sträck utan att de stänger av den (HELA tiden alltså!!), så vi vaknar av det och inte kan somna om. Tjejen som bor där verkar inte vara helt hundra, skriker/gråter/skrattar hysteriskt varje dag. Ngn av dem (antar att det är tjejen) över cello varje dag och hon är fullkomligt värdelös på det.. De spelar ngn form av teknodiscoreggare som är skitdålig (kan de inte bara spela vanlig, hederlig, BRA reggae??!). De bråkar och skriker, eller HON skriker. Han pratar i lugn ton. Jag är så leds. Kanske dags och börja anmäla till hyresvärden när de håller på mitt i natten?
Ok, om det händer ibland men det här är varje vecka och ofta flera gånger i veckan.
SÅ LEDS! Vad skulle ni göra?!

Halloween!

Som många av er redan vet så är jag nästintill besatt av skräckfilmer och kalla kårar.
Detta gör att halloween alltid är en njutningens helg för mig!
Snart ska jag och Ted till videobutiken och hyra diverse skräckisar..
Ikväll blir vi ett litet gäng här hemma hos oss som ska dricka vin, äta popcorn och
förhoppningsvis skrika av skräckblandad förtjusning!:)
Håll tummarna för att inte ALLA skräckisar är uthyrda nu..
å ha en riktigt fasansfull halloween!;)


Det har väl inte undgått någon..?

..att man sedan typ en månad tillabaka varje onsdag kan se sprillans nya avsnitt av

The Hills och The City på mtv.com?

Själv sitter jag bänkad och väntar på spänning på vareviga avsnitt... :)

Give me some moore drama, please!

 

The biatch Kristen is back, and I love it! Fast jag saknar Lauren också..

Söta Whitney är tillbaka i The City


UPP 3D

Här kommer ännu en uppdatering! I helgen hade vi besök av svärfar, hans sambo och min favoritlillasyster Heli. Födelsedagsfirande med massa gott att smälla i sig och trevligt sällskap är aldrig fel! På söndagen åkte jag till Stockholm över dagen och höll en föreläsning för arbetsterapeutstudenterna som var på FSAstuds inspirationshelg, det var superskojj! Måndagen knallade jag och lillasyster på stan och shoppade lite innan vi gick på bio och såg Upp på 3D, grymt bra film som man fick skrattvärk i magen av :) Igår var storasyster, Matteus, Marius och Oskar på besök och då vart det tårta ännu en gång - dags att börja röra på sig nu när byxorna börjar kännas trånga av allt gott man tryckt i sig!;P

 

Jag har börjat vara leds på att vara ledig/arbetssökande nu så from förra veckan har jag bara sprutat ut ansökningar. Nu får ni allt hålla tummarna på att den där telefonen ska plinga till med världens bästa jobberbjudande, visst!?;)

 


Arbetsterapins dag!

Idag är det arbetsterapins dag!!:)
Det firar vi med att göra en flash-mob på stan kl 17.. kom och se ;)


Åker nu..

Nu lämnar jag Umeå en vecka för Redaktionsmöte med FSA, Valberedningsarbete med Saco Studentråd och mycket mys och planering med världens bästa Minna!
Som alltid när vi är ifrån varandra, kommer jag sakna dig.
Jag älskar dig mest av allt.


41 dagar kvar...

..till den efterLÄNGTADE premiären av New Moon!!!:)


Lördagkväll

Idag när jag var på stan såg jag att de redan plockat upp julsakerna.. 2½ månad kvar till jul. Ok, tiden går fort men måste de plocka upp julsakerna såhär tidigt? Jag älskar julpynt med ljus och tomtar å så, men att redan börja utsättas för detta när det är så länge kvar känns knasigt.. :/
Ted är på Droskan med Royal Jester, de har spelning där och jag sitter hemma å snorar. Känner mig inte riktigt kry och för att kunna åka iväg på måndag till Stockholm för Redaktionsrådsmöte passar jag på att kurera mig. Har pysslat med Valberedningsarbete för FSAstud idag också, det är inte klokt så många trevliga, engagerade människor det finns! Innan jag började läsa till arbetsterapeut på Umeå Universitet hade jag inte engagerat mig i nått annat än fotbollen i yngre dar, men när jag åkte på min första inspirationshelg i Stockholm med FSAstud var jag fast. Man får träffa så mycke positiva, inspirerande och engagerade människor och lär sig mycket om sig själv samtidigt som man knyter ovärderliga kontakter!:)
Fotbollen gick ju inte direkt som man ville.. blä.
Efter mitt redaktionsrådsmöte på måndag ska jag till Västerås för att hänga hos världens bästa Minna :) Blir där till på lördag då jag ska tillbaka till Stockholm för mer valberedningsarbete, denna gång för Saco Studentråd! Fullt upp :) Men de är skojj, annars skulle jag aldrig göra det!! Nu ska jag dyka ner i min chipspåse igen.. Puss!:)

Final Destination 3d

Idag var vi på bio och såg en "klassisk" skräckis/splatterfilm i 3d version. Riktigt coolt. Eller vidrigt kanske är det rätta ordet. Gillar 3d skarpt iaf. Var en massa reklam på animerade filmer som ska visas i 3d å de verkade grymt lovande.. känns nästan som att man kan röra figurerna på bioduken och det är riktigt häftigt :) Så, har ni aldrig sett en film i 3d, gör det nu! Oavsett om det blir en skräcksplatterfilm eller en animerad familjefilm så kommer ni nog inte bli besvikna på filmens bildkvalié, det vågar jag nästan lova :)


Sju sjösjuka sjömän..

Eller iaf en grymt sjösjuk Henna på Viking Linebåten från Helsingfors till Stockholm lördagnatt.. Fy f*n alltså. Det var inte att leka med, och här bör nämnas att jag inte är känslig för gung! Men båten gungade både upp och ner och åt sidorna och jag lovar, när man låg i hytten på madrassen gungade det såpass att man nästan lättade från madrassen, åtminstone kändes det så.. Konstigt var dte också för många kände redan innan att de mådde lite dåligt och sådär, själv mådde jag nästintill toppen hela kvällen tills ja bestämde mig för att gå ner till hytten med en resekamrat som inte mådde så bra, vi flög mellan väggarna i korridoren och när vi väl var i hytten, då var det kört för min del. Usch. Aldrig mer åka båt när det är storm, det säger jag bara! Tycker synd om personalen som jobbade den natten.. halva båten låg ju och spydde överallt. Huuuuu! Så Britta som sakande den utlovade stormen, jag var med om den.. och den var int och leka med!! Vad jag gjorde på en finlandsfärja? Jo, i egenskap av att jag sitter i Saco Studentråds valberedning fick jag å en till i valberedningen åka med på deras ordförandenätverk och uppmuntra förbunden till att nominera, nomineringsstopet är ju som på fredag!:) Resan var hur skoj som helst, fick en snabbvisit i Helsingfors och jag måste erkänna att jag verkligen sakanr den staden.. å mina fd korrevänner där.. I´ll be back!

Annars då? Jo, vi har fått låna en dator som funkar lite som den vill av Katta. Toppenbra och ha internet igen :) Idag har jag tom sökt 2 jobb.. woho, applåder till mig som är så seg på sånt :) Njuter ju av att vara "ledig".. fast ledig kan jag ju inte kalla mig när jag har 4 resor till sthlm bara denna månad.. då i förbundsarbete med Fsastud/Saco Studentråds valberedning/Redaktionsrådet i FSA.. jobbar tillräckligt, visst?;)

Bloggen kommer nu iaf uppdateras betydligt oftare! Längtat!:)RSS 2.0