Fredagsmys

Fredag är äntligen här! Den här veckan har varit smått kaotisk på jobbet, inte minst idag när jag försökte pyssla med jag vet inte hur många krävande ärenden på samma gång. Men det är roligt som tur är!:) Verkligen inte hunnit ledsna på de här 18 månaderna som jag spenderat på Arbetsförmedlingen. Lär mig fortfarande massa nytt varje vecka och det finns massa mer att lära! Inspirera och coacha är otroligt skoj!
På måndag gör en kär kollega sin sista dag på kontoret, känns ledsamt när en av kontorets glädjekällor ska försvinna, det gör det verkligen. Men byte av arbetsplats är för hans fördel och hela kontoret glädjer sig verkligen å hans vägnar. Och vi har ju fått en Heby:it på Hufudkontoret!;) Inte illa! Kanske kan han smuggla in oss andra på Hufudkontoret en efter en, med hans kapacitet till att göra det omöjliga möjligt så tvivlar jag inte!
Imorgon tar nog jag och maken tåget till hufudstaden för att träffa syster, systersöner och hejja på O som ska springa Stockholms marathon :) Jag ska ta och springa mitt nu (till soffan;)) Hoppas ni har en mysig fredag!¨

Puss, tja!


Here we go again!

Jag har bestämt mig. Det blir en fortsättning på denna blogg. Kan inte lova inlägg varje dag eller ens varje vecka men jag ska göra mitt bästa ;)
Denna dag har spenderats i Uppsala. Hjärt- och lungräddning stod på schemat. Mycket givande. Kunskap som behöver uppdateras med jämna mellanrum för att inte blekna bort. 30 kompressioner. 2 inblåsningar. Personens revben bryts men det är fullt normalt. I "Stayin Alive" takt. Så nu vet ni det :) Stabilt sidoläge. Hantering av epilepsianfall, medvetslöshet, astmaanfall, stroke, hjärtstillestånd, osv gicks också igenom. Mycket vettigt. Kan ni detta? Vet du hur du ska agera och reagera om du är först på en olycksplats? Inte? Då tycker jag du ska gå en utbildning i detta. Nu. Innan det är försent.
I´m back.

Små avtryck..

Är det dax igen?
Haft uppehåll från denna blogg i snart ett år.
Med motiveringen att det blir nya tag när jag fått tag på en proper skrivplats.
Det har jag nu. Sen igår.
Så, är det dax för en omstart?
Vad tycker ni?

RSS 2.0