SushiPremiär!

Idag har jag ätit riktig sushi för första gången!! Var till Sushi bar med flickorna och
åt sushilunch. Det var supergott!
Rullarna var helt fenomenalt goda och jag kommer definitivt bli en stammis där!:)
 Jisses vad gott!!! Mmmmm.....:)


Läs!

Läs denna kloka dams blogg: http://sarakristinanorberg.blogg.se
Den är värd det!

Snuskgubbe?

Det är en gubbe som går omkring å tittar länge in i alla lägenhetsfönster här just nu.
USCH och FY!:(



Benjamin Buttons otroliga liv

Igår var jag och Ted på bio och såg Benjamin Buttons otroliga liv. Det var en helt underbar film.. jag grinade som besatt och ögonen var helt uppsvullna när filmen var slut.. den var så vacker och sorglig och liknade ingen annan film jag sett. Har ni inte redan sett den så gör det! Periodvis skrattade jag så att jag fick ont i magen, finns en otroligt rolig karaktär i filmen - en man som berättar om när han blev träffad av blixten 7 gånger.. ska inte säga mer för då kanske jag förstör för er som inte sett den, men jag och ted skrattade så vi kiknade tack vare den här mannen.. :) Grym film helt enkelt!


bild: gp.se

Hängig

Hej sötnosar!
Ledsen att jag inte uppdaterat men jag har kännt mig hängig sen i helg och haft långa skoldagar.. när jag väl kommit hem från skolan har jag typ legat halvdöd i soffan.. ska bli skönt med helg snart! Vi skulle egentligen åka till Luleå imorgon, men tar det nästa vecka istället.. ingen idé och åka när man känner sej så här hängig och nästa vecka kommer förhoppningsvis vara lite lugnare i skolan då vi inte har några föreläsningar utan bara grupparbeten!
Olearys var iaf grymt. Var tre hockeymatcher samtidigt som jag försökte hänga med i..inte det lättaste.. stället var smockfullt och maten var lika god som alltid. Jag har ätit som en besatt den här veckan. Vet inte vad det är med mig, men jag äter mer när jag inte tränar. bäst och bli pigg snart innan jag länsat hela mitt konto på mat!!;)

smarrig efterrätt..:)

Jag älskar mat!!

Och nu drar jag och Ted till Olearys!
Hockey och mat med sin älskling, kan det bli bättre???!! :)
Ha en härlig tisdagskväll allesammans!!
Puss,tja!



Förintelsens minnesdag

Idag är det den internationella minnesdagen för förintelsens offer. Dagen då koncentrations- och förintelselägret Auschwitz befriades 1945. Jag vill uppmana er kära läsare att se dokumentären som BBC gjort, den heter Auschwitz: The Nazis and the Final Solution. Det är en gripande dokumentär där man får höra intervjuer från både SS och offer från lägren och får en bra inblick i bakomliggande orsaker på olika händelser. Det är en väldigt bra dokumentär och jag fick veta sådant jag tidigare inte visste. Visste ni till exempel att det fanns en bordell i Auschwitz? Dokumentären kan ni hyra på exempelvis lovefilm.se!

Att så många människor kunde förintas på så kort tid och med så oerhörda metoder är något som går över mitt förstånd. Det är något vi aldrig får glömma, det är något som aldrig får accepteras. Jag vet att det runt om i världen idag ännu sker sådana här makabra ting och det är något vi alla måste göra något åt och aldrig acceptera! Hur kan man behandla andra så? Hur kan man bli så hjärntvättad att man dödar hela familjer utan att blinka? Jag förstår inte. Jag har inte den minsta aning om hur dessa människor är funtade. Men jag vet en sak. Vi får aldrig glömma och aldrig acceptera att sådant här sker. Vi får aldrig blunda för och sluta motarbeta alla grymheter som sker i vår värld. Aldrig.



Bild 1 från: levandehistoria.goteborg.se
Bild 2 från: lovefilm.se

New Moon på bio 20:e november?!

Ohh. Jag hoppas, hoppas, hoppas de har rätt på twilightsweden.se där de säger att relesedatumet för New Moon på bio är den 20:e november och att Nordisk Film arbetar för att det ska vara samma relesedatum här i Sverige som i USA!!
Hoppas. Hoppas. Hoppas.
Orkar man vänta så mycket längre än så?!




Dakota Fannings spelar Jane i New Moon? (Twilight)

Surfade precis in på twilightsweden.se och såg att de lagt upp ett klipp där Dakota Fannings diskuterar sin evetuella medverkan som vampyren Jane i filmatiseringen av New Moon (ni vet uppföljaren på Twilight)!! Tycker ni hon skulle passa och spela den onda vampyren Jane?!

Dakota = Ond vampyr?

Helgen!

Som ni märkt har jag inte hunnit blogga någonting under helgen.. har haft fullt upp nästan hela tiden, så tiden räckte inte till bloggande denna gång! Men ni ska såklart få en redogörelse för min helg nu!:)
Jag var i Stockholm klockan 11 i fredags och gick då på stan fram till klockan 16 då mitt möte med Saco Studentråds Valberedning började. Köpte bland annat ett halsband, ett par jeans från rean på Gina tricot (100:-!!!), två par skor från Cheapo och en t-shirt från en affär i gamla stan (sen köpte jag massor åt Ted också..).


en sådan här t-shirt fast knallrosa köpte jag!


sådana här skor.. de andra var fodrade och mina favoriter, men hittade ingen bild på dem på nätet!

Efter shoppingrundan tog jag t-banan till gamla stan och mötte upp resten av valberedningen för mötet. Vi diskuterade bland annat hur vi ska arbeta och vilka egenskaper personerna vi söker till Saco Studentråd ska ha. Sedan fick vi massa användbara tips från K som tidigare suttit i valberedningen över ett mål mat på Sallys. Mycket trevligt och användbart!:)

Valberedningsdiskussion över en middag på Sallys

Efter mötet tog jag t-banan till Universitetet och köpte två påsar chips och oemotståndliga Krokofanter på vägen till Martin & Caroline. Vi var för trötta för fest så vi drack ett glas vin och tittade på Transsiberian som var en helt ok film. Kanske inte så sugen på och åka transsibiriska järnvägen nåmer efter att ha sett filmen.. hehe.. ;)


Mina favoriter!!



Lördagen började vi med ett träningspass i huset deras. Jag kom underfund med ganska fort att det inte var en så smart idé för min del, så mycket träningsvärk som jag redan hade i mina stackars muskler.. så jag tog det lungt med träningen och satt mest och tittade på när de svettades :) Sen vart det frukost innan vi tog oss till Barkarby för och kika på Outletaffärerna de har där. Hittade ett träningslinne från peak, men inget mer faktiskt.. eller mjo, egentligen massor med fastän de var outletpriser så var det inte plånboksvänliga priser.. inte till minna tunna plånbok iaf.. annars hade jag hittat en hel drös med acne kläder och filippa k linnen och gröna chinos.. oooh. Nästa gång jag åker dit ska jag definitivt ha en välfylld plånk så jag kan shoppa alla snygga täckbyxor och jackor jag hittade på peak osv... ;)


Outleten i Barkarby var som en egen liten by.. :)

När vi varit till Barkarby och varit hem och dushat och gjort oss i ordning och druckit några glas vin åkte vi till Fridays och åt. Det blev både förrätt, varmrätt och efterrätt helt i min smak! Det var supergott! Före maten drack vi varsin helsmarrig drink.. jag och Carro drack supergoda Strawberry Daiquiri´s..mmm...mums!!:) har ni aldrig ätit på fridays i Stockholm så måste ni definitivt göra det! Hur schysst ställe som helst med bra musik och smarrig mat!:) När vi ätit allt rullade vi i princip hem för och titta på Madagaskar 2, som var huuuuuuuuuur bra som helst! Den bara MÅSTE ni se!:) Haha, skrattade så jag fick magknip! När filmen var slut var klockan 2 och det var dags att krypa till kojs (fast carro somnade under filmen och hade redan sovit en bra stund då!;))


Min smarriga Strawberry Daquiri!


Söta Martin & Caroline!:)


Efterrätten!!!


Caroline & Jag utanför Fridays!

GRYM FILM!!!:D

Söndagmorgon vaknade jag kring 10 och 11.45 träffade jag min Maja för en söndagslunch på Waynes! har inte sett Maja på länge så det var mysigt och skoj och få uppdatera sig om allt som händer i hennes liv!:) Sen var det bara för mig och traska till flygbussen och åka till arlanda för och ta flyget hem till Umeå igen, kunde dock inte motstå ett besök på Pocket Shop och köpte då den svenska versionen av Twilight, har ju läst alla böcker på engelska och vill nu läsa de svenska med.. jag är knäpp jag VET!:P

Söta Maja på Waynes!

Jag har haft en mysig helg i Stockholm som ni kanske förstår!:) Var hur skoj som helst och få träffa Martin som jag inte sett på så länge och få träffa hans Caroline ordentligt, henne har jag ju bara träffat en gång tidigare över en lunch. Martin har hittat en toppentjej och det är han verkligen värd!!!:) De betedde sig redan som ett gammalt gift par!;P Haha!!:)
Mysigt och träffa Maja över en söndagslunch och skoj och ha köpt lite nytt till garderoben.. och självklart skoj och haft det första mötet med valberedningen!
Jag är grymt nöjd över min helg helt enkelt!!;)

Mot Stockholm!!

Hej sötnosar!

Idag åker jag till Stockholm, om 50min går flygbussen så strax ska jag byta om och packa det jag ska ha med mig, så jag inte missar bussen. Landar i Stockholm halv elva och sen ska jag gå på stan fram till klockan 16.. vad jag ska göra då? Jo, jag ska på möte tillsammans med Saco Studentråds Valberedning, som jag sitter med i! Det är vårat första möte och jag ser fram emot det jättemycket!:)

Efter mötet ska jag åka till Martin som jag ska hänga med resten av helgen!:) Har inte sett han på typ 1 år (!!!!) eftersom han vart i Singapore sen i somras tills nu i jul. Ska bli hur skoj som helst å få träffa han igen och få höra allt han varit med om där borta!:) Ikväll kanske det blir utgång och imorgon eventuellt bio och käk ute på något najs ställe.. ska hur som helst bli en grym helg! Känns riktigt kul och få flyga till storstan! Var ju typ 1½ månad sen sist.. ;)
Vad ska ni hitta på ihelg?! Hoppas ni får en underbar helg! Det ska jag ha, bloggar säkert från storstan också!;)

Puss,tja!

Martin skakar rumpa!:)


Reggaebusschauffören

Igår hade jag nöjet och träffa en väldigt speciell lokal kändis här i Umeå. Det var länge sedan jag såg honom, men så fort jag nu gjorde det åkte smilbanden upp. Den är nämligen så att här i Umeå har vi en alldeles speciell busschaufför. Han är inte som någon annan av våra lokala busschaufförer om man säger så, och jag tvivlar att det finns någon som är som han i resten av Sverige. Han går under namnet Reggaebusschauffören. Han kör oftast nattbussen, men igår körde han faktiskt bussen jag tog hem från skolan..dvs mitt på dagen. Han har reggaemusik på så hög volym att verkligen hela bussen gungar med till musiken och ingen kan undgå och höra den. Han har världens skönaste attityd, hur trevlig som helst och har ofta sina solglasögon på sig när han kör.. inte igår dock och han satt typ och blundade halva körvägen.. han sitter som en kung på chaufförsplatsen och tvärnitar varje gång han ska stanna och när tanterna ropar till av förskräckelse sätter han på "Don´t Worry, Be Happy" låten.. kungligt!:)
Besöker ni Umeå någon gång hoppas jag ni får nöjet att åka med denna speciella busschaufför. Det är svårt och beskriva han rättvist, men han är något alldeles extra.
Han har tom en egen tillägnad facebooksida under kändisar/offentliga personer. Sök på reggaebusschauffören så hittar ni honom, i nuläget har han hela 4114 fans där!!!!
Det är inte många som lyckas sitta utan ett leende på läpparna under färder med reggaebusschauffören vill jag lova!:)
Fler reggaebusschaufförer åt folket!!;)
 

Bilden är från reggaebusschaufförens fans facebook sida!

Gårdagen

Igår hade vi sång och musik i skolan. Jag är kass på och sjunga, men tyckte faktiskt det var riktigt roligt igår.. det var inte tal om någon solosång utan bara körsång med instrument till.. rätt mysigt faktiskt :) Sen slipade jag och B på C-uppsatsen och har bara lite kvar nu och det ska vi fixa idag!:)
Hockeyn igår var hur kul som helst! Löven förlorade med 3-1 och det vart en hel del gruff på plan, sånt gillar jag :) Hockey ska vara tufft och spännande, så är det bara! M följde också med på matchen å Jag och Ted träffade J som vi inte sett sen i somras, inbiten Leksing!:) Alltid lika skoj och träffa vänner man inte sett på länge!
Jag tog mig en sovmorgon idag, tyckte jag behövde det då jag faktiskt nickade till några gånger på skolan igår.. trött tjej! Men snart ska jag dra på mig träningskläderna och trippa till IKSU och sedan blir det skolan som gäller.. har också tvättid idag, urk. Det är verkligen tråkigt och tvätta kläder. Men ack så nödvändigt.

Hockey!

Björklöven möter Leksand här i Skycom Arena imorgon klockan 19.00!
Jag älskar och gå på hockey och jag och Ted ska åka och se på matchen,
men det har varit dåligt med hockey under min stressiga höst..:.(
Dåligt.. Men nu så!
Och just Björklöven - Leksand matcherna brukar vara extra spännande och se så det här ska bli toppen!
Ses vi i klacken?!;)


Spikmattans effekter!

Jag fick en förfrågan om vad spikmattor är bra för och ska nämna några effekter:
  • Löser upp spänningar
  • Frigör oxytocin
  • Ökar blodcirkulationen
  • Löser upp muskelspänningar
  • Sänker blodtrycket
  • Ökar förbränningen
  • Minskar stress
  • Stärker immunförsvaret
 Ni kan läsa om fler effekter spikmattan ger på shaktimattan.se där min matta är köpt!
Det är en indisk spikmatta som har 6000 piggar och kostar 680:- inklusive frakt.
Premiäranvände min igår och det var ljuvligt!
Deffinitivt något jag rekommenderar!!;)

Min spikmatta!

Min spikmatta har äntligen anlänt!!
Ska ta ett varm och skönt bad med Ted nu och sen ska jag premiäranvända den!!
Wiiiiiiiiiiiiiii!!!:)


Brokeback Mountain!

Idag såg vi Brokeback Mountain!!
Lär ju vara bland de sista som sett den, men det har aldrig blitt av!
Till filmen åtnjöt vi en påse naturchips, mumma!:)
Filmen var ju kanonbra! Tidvis lite seg, men långt över förväntan för min del!
Den får fyra av fem stjärnor från mig!:)


Måndag

Jag är helt slut! Trött och seg! Känner av att det är första dagen med föreläsningar på lääänge.. så skönt och skriva C-uppsats när man får bestämma sina egna tider..längtar redan tillbaka! Jag och Britta fick förresten tillbaka den idag med slutrevideringar från vår handledare.. kanppt några revideringar alls ju! Vi som trodde vi skulle få massor.. var ju första gången hon läste vår diskussion och den visste vi redan att vi måste fila mer på så det är en baggis.. så skönt och inte få massa revideringar ska ni veta!!:)

Morgonen gick i träningens tecken.. det är verkligen inte många tjejer och tränar på IKSU på morgonen.. känner mig ofta rätt så ensam bland damer, gubbar och pojkar.. tänk om man alltid kunnat träna på morgonen när det är lungt och skönt på IKSU? Önsketänkande, önsketänkande.

Imorgon är de föreläsningar 8.30-16.30.. suck. Undrar hur levande man kommer känna sig efter det? Idag fick vi måla massor, tiden går fort och det är ganska skoj och pyssla..fick bla måla vårt inre träd. Varför kan det aldri bli som man tänkt sig? Jag är verkligen inte bra på och måla å så, fast de är ganska skoj ändå..


Våra grannar låter när de har sex

Det är högljutt
Dock inte långvarigt
Och definitivt inte ofta!!!



Min helg!

Festen i fredags var hur skoj som helst! Bubbel och babbel hela kvällen och efter mycket skratt tågade vi mot NH för och skaka rumpa. Men.. det var en liveduo som körde hiphop och skulle göra det tills de stängde.. misstolka mig inte, hiphop kan vara helt ok, men detta lät som en evighetslång låt.. en dålig sådan. Var omöjligt och höra vad de sa så inte ens ett budskap fick man av musiken deras. haha. nåja, vi skakade lite rumpa i alla fall och jag drack en supergod white russian!:) Jag, Per och Henrik vart less på musiken och gav upp vår längtan efter musik som skulle gå och dansa till och traskade till grillen där vi inhandlade hamburgare som vi åtnjöt hemma hos Per till någon film..minns inte vad den hette, men det var hans gamla hockeykompisar som spelat in den och det var Edsbyndialekt och humor.. inte helt fel alltså!:)
När jag hade slukat mitt hamburgermeal kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Var galet trött efter min hektiska dag.. Som tur var ringde Ted som precis blivit hemskjutsad från Junkyard där han ölat med sina bandmates.. han kom och mötte mig och fick typ dra hem mig. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna och somnade i samma sekund jag kände kudden mot min kind.. :)
Lördagen inleddes med brunch på Tre kronor i stan, Ted åt kebabtallrik och jag tryckte i mig av salladsbuffén de har där.. underbart gott och mättande!:) Sen handlade vi chips, dipp, godis och läsk och tog bussen hem igen. Tanken var att vi skulle ligga och slöa i soffan hela dagen och kvällen sen, men vi blev övertalade att åka till Kalle, där också Beten och Jennifer var (Carin drog på fest).. så där satt vi och åt godis och chips å glodde En fyra för tre med trevligt sällskap :)
Idag har jag mestadels sovit. Och ätit. Gooh, jag är bra på att äta alltså. Chips å dipp och godis och läsk och massor me mat (kött, klyftpotatis å såååås).. haha..jag mår illa efter allt såsande nu. Och min mage är helt uppsvullen och gör ont. Att jag aldrig lär mig. Vi var och handlade idag också.. så nu är både kyl å frys proppfulla me mat.. skönt :)
Imorgon börjar jag termin sex och skapande aktiviteter heter min första kurs. Börjar skolan först 10.30 så dessförinnan ska morgonprommis och träning på IKSU hinnas med!!:)
Nu ska jag krypa ner i ett hett, hett bad med Kalle Anka och sen blir det nog lite Ben & Jerrys.. ;) Har ni haft en bra helg?

Fest!!

Jag har varit igång snart 12 timmar! Upp 05.10, morgonpromme 05.30 till 06.30..bytte om och kallade till IKSU och tränade där till 9.30..var på skolan till 12 och fixade alla blanketter som ska skickas till Finland.. knallade till stan..hem igen 14..bytte om och knallade till flickorna och Julia färgade min utväxt (Thanx Love!)..kom precis hem därifrån nu. Håret är upprullat i bollar och jag väntar på att Ted ska komma med mat från Donken, shit vilken onyttig vecka detta har varit! Men jag var verkligen inte sugen på älgfärsen som står i kylskåpet idag, den ska jag äta imorgon istället. Efter maten blir det en liten powernap så att jag inte stupar ikväll! Sen är det bara och dra på sminket och kläder (hjälp, vad ska jag ha på mig?!) å knalla till flickorna igen och korka upp bubblet!:) UNDERBART!!!:) vad ska ni göra ihelg kära läsare?


Extremt Lat!

Morgonens hurtighet förändrades fort till extrem lathet. Gav upp mina telefonsamtal till hälsocentralen typ 9 å somnade då med en varm katt i min famn.. sov till halv ett då jag gjorde ett nytt försök och fick då telefontid direkt! Tydligen ska jag inte behöva ta stelkrampspruta då de är giltiga i 30 år när man tagit fyra.. så får se vad Finland säger när ja skickar in blanketterna, om de kräver en ny ändå eller inte. Så. Idag skulle jag egentligen till skolan och skriva klart alla blanketter å fixa att de faxas till Finland å sen skulle jag till IKSU och träna. Men nu orkar jag ingetdera. Är trött, frusen å lat så det sjunger om det. Ska göra allt imorgon istället.. gå hemifrån direkt efter morgonprommisen som kommer vara tiiiiidig imorgon.. halv sex om jag inte minns fel.. så halv sju ska jag traska till skolan och fixa allt imårn. Sen träna. Sen hem och sova en sväng å sen fest me chixen på kvällen. Värt!:)
Nu ska jag glo på The City och njuta av min lathet.. med smaskig Ben & Jerrys... underbart!:)

Underbart gott!!

Hurtig!

Har varit ute och prommat precis. Det var skönt väglag och 15 - grader! Skönt och kommit igång igen.. det är inte så jobbigt att gå upp på morgonen, men en del månar känns det som om timmen jag och Katta går är jäääättelååång, medan andra månar (som denna) så går tiden jättefort! Och det är just dessa månar när tiden går fort som jag verkligen tycker om och morgonpromma, månar jag inte hinner bli uttråkad på vägen.. ;)

Sitter och försöker ringa hälsocentralen för och få en tid för och få stelkrampsspruta, men de verkar inte ha några telefontider alls.. hmmm.. värdelöst. Jag måste ha en giltig stelkrampsspruta för och kunna fylla i hälsoblanketten som jag måste faxa till finland. Stelkrampsprutan gäller visst bara 10 år och jag tog min senaste 96 enligt hälsokortet jag har.. drygt.

Vad gör jag annars uppe så här tidigt? Jag är ju LEDIG! För igår lämnade jag och Britta äntligen in våran C-uppsats för och få slutrevideringar från vår handledare. Dessa ska sedan åtgärdas och den 28:e ska den in till examinatorn. Gulp. Läskigt. Inte länge kvar tills man ska upp med den ju, typ om 5 veckor tror jag det är.  Nåja, det ska jag inte tänka på nu. Nu ska jag njuta av min fyra dagar långa ledighet! På måndag börjar jag en ny kurs, Skapande aktiviteter heter den! Och på måndag börjar jag termin 6. Sista terminen på arbetsterapeutprogrammet. Jisses, tiden går så fort. Snart har jag bott i Umeå 4år..

Jag har iaf bestämt mej för att det blir party med flickorna på fredag, yeeej ska bli såå skojj!:)
Och igår beställde jag en spikmatta, det förtjänar ja nu efter allt slit med C-uppsatsen!!;)

Behöver en stelkrampsspruta!

Vanessa Hudgens i Twilight?

Hörde att Vanessa Hudgens, ni vet hon från High School Musical, är intresserad av att spela Leah Clearwater i kommande Twilight filmer. Hmm.. vet inte om hon skulle passa? Hon är ju mörk och så och söt såklart..kanske en passande Leah? Vet inte om hon passar i en så bitter roll dock, men det skulle vara spännande och se om hon kunde fixa det.. :) Vad tycker ni? Är Vanessa för söt för spela rollen som varulv?

Vanessa = Varulv?

Chockade muskler!

Imorgon lär jag inte kunna röra på mig. Känner redan hur mina stackars muskler chockats av träningen jag började med idag. En timmes morgonprommis imorse och sen stepmaskin och magträning på IKSU i eftermiddags. Fastän jag försökt mjukstarta (inge mycke belastning på maskinerna) så vet jag med mig att jag kommer ha förjävligt ont och knappt kunna gå imorgon, så få se hur mycket jag lyckats träna imårn förutom morgonprommen!;) Varför ska det göra så ont och starta ett hälsosamt liv?:)
Jag är sjukt trött nu också. Vågar inte lägga mig ner och läsa en bok ens för då vet jag att jag verkligen inte kommer palla och ha ögonen öppna en sekund till! Blir tidig läggdags med andra ord, men det är ju bra då jag även imårn ska upp 05.10..
Imorgon har vi vrålfika för termin sexorna som blir klara på fredag, det blir mycket fika och skön(eeehhhrm)sång som traditionen bjuder.. Jag kan verkligen inte sjunga. Får försöka mima med så gott ja kan så blire säkert bra ;)
Ihelg blir det eventuellt utgång med flickorna.. har inte bestämt mej för om jag ska me eller inte, men måste medge att jag är jäkligt sugen!;) Var ett tag sen man var ute och härjade på dansgolvet.. skärpning!

Söndagkväll

Vilken mysig helg jag har haft. Har inte gjort mycket vettigt, utan bara läst tidningar och ätit godis och chips i princip. Och pussats till tusen. Måste ta tillfället i akt så länge man kan ju. Har börjat inse att jag ju åker snart. Veckorna går fort och snart är det mars och jag ska vara hemifrån i 2 månader. 2 månader utan mina missar. 2 månader utan min Teddy, eller ja, han ska ju såklart komma och hälsa på mig så riktigt 2 månader i sträck kommer vi inte vara ifrån varann, men det kommer vara jobbigt för det! Men jag har fortfarande inte ångrat valet att åka dit, man lever bara en gång och då ska man göra det ordentligt!!!:) Eller vad säger ni?!

Min hals är mycket bättre nu, så imorgon knyter jag på mig mina träningsskor och tar tag i morgonprommandet tillsammans med Katta igen, nu har vi haft ett långt upphåll! Är peppad till max, fast jag vet att det kommer va döjobbigt och gå upp 05.10 de första veckorna, bara och bita ihop! Sen hoppas jag att jag har ork att traska till IKSU och gymma lite efter skolan!:)



HIM

Jag är inne i en HIM period just nu.
Tänk om jag skulle ja turen att få se dem live när jag är i Helsingfors?!
Hoppas, hoppas!!



Spikmatta!

Igårkväll med flickorna var mysig. L hade fått en spikmatta i julklapp som jag provade och den var helt underbar! Jag bara måste ha en likadan själv! Jag har ofta problem med nacke och rygg och en spikmatta kanske skulle lindra värken! Det var verkligen skönt och ligga på den. Kände hur blodcirkulationen satte igång ordenligt och det var underbart. Jag är helt såld på spikmattor just nu!;)

Det är en sådan här jag vill ha.
En indisk spikmatta som kan köpas på www.shaktimattan.se och kostar 680kr!

Trosoholic!

Hemma efter en runda på stan. Är galet trött fastän vi tog en kortare dag på skolan idag. Lunchen åt vi på Max och jag köpte peelingvantar från the body shop och 11 par trosor från gina och lindex!! Yepp, ni läste rätt! 11 par!:) Gamla par ska rensas bort och ersättas med nya, I love it!:) Sen älskar jag ju och shoppa underkläder, men det är en annan historia..
Chipsen och dippen är också inhandlad. Likaså fredagsbilagorna från aftonbladet och expressen. Det kommer bli en skööön helg!:) Halsen börjar repa sig så smått också, så min förhoppning är att jag ska börja kunna träna på måndag, hoppas, hoppas! Håll tummarna för mig!! Ikväll blir det spel och myskväll med flickorna, alltid lika trevligt! Nej, nu ska jag ta en powernap så tröttheten försvinner, ha en mysig fredagskväll! Puss!;)

Sådana här trosor vill jag inte se på en man!!:) Haha

Sova!

Nu ska jag krypa till kojjs med en färsk Kalle Anka tidning, det är tider det! Haha.
Imorgon ska vi ta en kortare dag med C-uppsatsen för att sedan gå en runda på stan
 och äta lunch och sånt, helmysigt!:)
Älska fredagar! Vi hörs imårn sötnosar!;)


Torsdag

Sitter i skolan. Klockan 9 fortsätter jag och Britta skriva på våran C-uppsats.. på onsdag ska den lämnas in till handledare för slutkommentarer.. goh. Vi har nog gott om tid på oss i alla fall, känns det som. Denna vecka har det hänt mycket i vårt arbete, speciellt i bakgrunden.. känner knappt igen den mer.. man blir effektiv när man haft ett skönt jullov ;) Får se om vi kommer sitta under helgen och nöta också, bara och bita ihop in i det sista!

Håller på och ordna boendet i Helsingfors också just nu, inte det lättaste och definitivt inte det billigaste. Får jag boende i innerstan måste jag åka tåg till praktikplatsen, och ett månadskort på det tåget kostar 1000:-..  och jag ska vara där i två.. och boendet är galet dyrt med. Nåja, det kommer vara värt varenda krona. Ska bli jättespännande och få upptäcka Helsingfors!:) Tänk om jag får bo i ett kollektiv???!

Australia

Igår var jag och Ted på bio och såg Australia, där Nicole Kidman, Brandon Walters och Hugh Jackman spelade huvudrollerna. Filmen var helt okej och Brandon, som gör sin filmdebut i denna film, är grym! Tidvis tyckte jag filmen var alldeles för övertydlig, men det gjorde som ändå inget. Filmen var nästan tre timmar lång och mestadels spännande. Hel klart sevärd. Slutscenen var min favorit!:) 


Normal!


Mitt cellprov var normalt!
Jippiie!:)

Våra älskade ringar!

I måndags hade de äntligen kommit, våra älskade förlovningsringar!
Vi firade med god mat och Asti och satt mest och beundrade dem hela kvällen!
De är underbara och bära och vi tycker såklart att de är helt perfekta!:)
I min ring står det "Ted i Hollywood 29/7-08"
I Teds ring står det "Henna i Hollywood 29/7-08"
De är köpta på Hallbergs Guldsmed här i Umeå!








Inte världens bästa foton pga halvdålig kamera, men såklart världens bästa ringar!!;)

Top Model 11

Snart börjar Top Model 11! Egentligen har väl serien gjort sitt, men jag är ändå en trogen tittare, säsong efter säsong. Fast intrigerna brukar vara detsamma och programet är uttjatat för länge sedan, säsong 11 liksom..dags och lägga ner snart?? (+ att den finns i hur många olika varianter som helst, varje land verkar ha ett eget TopModel program..). Men, ändå kurar jag upp i soffan under filten, med en kopp äppelté och en påse godis och väntar förväntansfullt på starten!:) Ska ni se den med?!

bild: editorial.sidereel.com

Tom

Ja, jag är förbannad.
Ja, domarna var totalt värdelösa och orättvisa.
Ja, Kanadensarna körde över våran målvakt, tre jävla gånger - utan åtgärder från domarj*vlarna.
Ja, den osportsiga kanadensiska publiken betedde som barnsliga svin.

Men.

Ja, vi borde ha spelat bättre hockey.
Ja, Kanada var det bättre laget spelmässigt, då de inte körde över vår målvakt.
Ja, Kanada spelade grymt powerplay.
Ja, vi borde ha gjort mål under de många chanserna vi fick.

Ja, rätt lag vann.
fan.


Foto: Best Shaun, expressen.se

LA ink!

Längtar tillbaka!
I somras var jag och Ted och härjade i Los Angeles.
Självklart var vi till LA ink och spanade in de schyssta tatueringslokalerna de har och tjenade på de supertrevliga tatuerarna som jobbar där.
Gosh, vad jag ville tatuera mig där och då.
Pengabrist satte tyvärr stopp för det, men nu är suget efter tatueringsnålen nästan värre,
får ta tag i det där snart!
Tyvärr, blir det ju ingen LA ink tatuering, men Red Dragon här i Umeå är inte fy skam heller ;)
Bjussar på lite "favorit i repris" LA ink kort från i somras!;)





Känner ni igen lokalerna från TV?:)







The City!

Whitney från The Hills har ju fått sitt eget program - The City, det har ni väl inte missat?!
I alla fall så har jag spanat in de två första avsnitten och serien verkar bli riktigt bra, trots att jag måste medge att jag var lite skeptiskt från början.. Det är redan absolut drama med svartsjuka och bitchiga tjejer till max! Om ni inte kollat in serien än så är det bara å spana in den på mtv.com - helt klart värt det!;)

bild från mtv.com

Laddar!

Laddar med godis inför hockeymatchen!
Klart man ska se den trots att den börjar först 1.30! Ska inte ni?
Hoppas vi slår Canadensarna så det står härliga till!!;)
Don´t take any shit from those Canucks!;)
Nu tar vi dom!!


bild från svd.se

"Sparv orsakade kaos i Stockholm"

Kan man läsa när man surfar in på expressen.se idag.
En sparv. Okej, tydligen var det en sällsynt sådan, men ändå.
Någon rapporterade om sin upptäckt och kort därpå fylldes platsen där sparven befann sig med 400 nyfikna besökare, en del ända från Danmark(!). Dessa 400 besökare "rusade så fort fågeln rörde på sig".
Hysteriskt kul, eller vad säger ni???:)
Ord överflödiga.

Rekord!


Förresten vill jag bara informera er om att min blogg slog nytt "antalet unika besök" rekord igår!
Såå skojj!;)



Here we go again..


Vad gör jag på skolan denna galet tidiga timme?
Jo, jullovet är slut och nu fortsätter manglet på C-uppsatsen..
Bara och bita ihop!
9 dagar kvar tills den ska lämnas in till handledaren..
...Andas, Andas..

Manlighetstest!

Din poäng är: 127

Du lyckades få 53% av alla poäng. Maxpoäng: 239

Du är en mognande kille.


Okej, jag har alltid vart tveksam, men nu vet jag! Hahahaha...
Hur manlig är du? Testa på: http://www.quizmaker.se/view_quiz.php?id=9
 

Aj, Aj, Aj!


Halsen gör så förbannat ont..:(
Ge upp! NU!

Småkronorna regerar!!

GRYMT SKÖNT!!
Satt med Tindra i famnen och hyperventilerade delar av matchen mot Slovakien!
Shit, vad spännande det var alltså..
Tredje perioden var grymt kul och se, vilka grabbar alltså!
Nu hoppas jag på Canada i final och då JÄKLAR SKA VI VINNA GULD!!!!:)
Wooooooooooooah!



bild från aftonbladet.se

Lat

Jag har vart lat med bloggandet, sorry, försöker ta det så lungt jag kan de sista lediga dagarna..

Lördag idag. Endast en sovmorgon kvar av mitt jullov. Suck. Tiden har gått så fort och jag önskar att jullovet kunde vara en vecka till, minst.

Min hals gör förbannat ont. Känns som att jag har sylvassa rakblad i halsen, inte särskilt mysigt och äta då ska jag tala om. Jag vill inte ha ont i halsen. Jag ska ju börja träna på tisdag. Inte vara dålig.

Nyårsaftonen var lätt den grymmaste jag haft hittills! Jag och Ted åt gott, drack gott och myste hela kvällen :) Sen var vi ut och smällde av lite nyårsraketer vi köpt :) Det var så otroligt mysigt, lungt och skönt. Vi vart bjudna på en fest i närheten och tänkte väl gå dit först, men bestämde oss för att det var mysigare och bara stanna hemma.. katterna var glada över att vi gjorde det också, fundersamma som de vart av allt smällande...

Idag har vi vart på stan å ätit lunch och fikat.. sådär lördagsmysigt.. var inte mycke folk på stan heller, så jag försökte hitta nått på rean utan och lyckas.. är typ bara XL och XS kvar på allt fint ju.. men så är det när man inte orkar bloda ner armbågarna de första readagarna.. smällar man får ta ;) Ska nog köpa spinningskor på IKSU nästa vecka iaf, om halsondan vill ge med sig vill säga.. och om jag hittar spinningskor jag vill ha där såklart!

Nä, nu ska jag skjutsa Ted till bandfesten han ska på.. sen hem och glo ishockey, hejja småkronorna!!! :)

Ha en mysig lördagkväll allesammans! Puss,tja!

Denna smällde vi av på nyårsafton!:)

RSS 2.0