NYTT JOBB!!

Nu är det officiellt!
Den 12 mars börjar jag arbeta som specialist på Arbetsförmedlingen i Västerås då jag träder in i rollen som legitimerad arbetsterapeut!!!
Det var mitt mål från start, dvs börja arbeta som arbetsförmedlare för att få koll på myndigheten, uppdraget och specialisternas roll som konsulenter, för att sedan söka tjänst som arbetsterapeut och nu är jag där!
Det känns fantastiskt kul och jag är så OTROLIGT GLAD & TAGGAD!!
Så nu vet ni vad min teaser handlade om, jag har fått mitt DRÖMJOBB!!;D


Det var under Umeåtiden när jag studerade till arbetsterapeut och gjorde ett arbete som handlade om hur arbetsterapi kan bryta arbetslöshet som målet att en dag arbeta som arbetsterapeut på Arbetsförmedlingen växte fram. Kortet ovan är från den tiden ♥

Tack för att du finns!

Idag fick jag ett oväntat sms under lunchen.
Med stora, fina ord som värmde!
Från finaste vännen.
M ♥

Muskelinflammation

Har inte berättat för er att jag själv fick åka till akuten förra veckan. Fick en otrolig smärta i vänstra överarmen helt plötsligt under lunchen. Kändes som när man stasar för att ta blodtrycket, fast hela tiden. Som en molande smärta. Inte blev de bättre av att överarmen svällde så att jag fick ta av mig min långärmade tröja. När det hade värkt i 1,5 timme och inte ville ge med sig så gav jag med mig för mina kära kollegors påtryckningar och ringde sjukvårdsupplysningen. De kommenderade mig till akuten för att utesluta propp i ven. Fick inte köra själv men som tur var kunde min samåkningspartner sluta jobbet tidigare och köra mig från Heby till Västerås så att jag kunde ta mig till akuten. När jag väl kom dit så hade fingrana börjat domna också och jag fick komma in för undersökning direkt. Visade sig (som jag trodde) att det inte var en propp utan läkaren diagnostiserade muskelinflammation (!). Inget jag haft förut eller varit med om att någon i min närhet haft heller men jag kan tala om för er att det gör j*vligt ONT! Så nu är det vila och voltaren gel som gäller för min vänstra överarm:-( Dum som jag är så gick jag ut och promenerade med stavarna i söndags då jag tyckte de kändes lite bättre, tog inte ens i utan gjorde bara rörelsen med armen men det skulle jag inte gjort. Resultat = Smärtan tillbaka och tom utökad. Fail.


Teaser!

Så nära.
Så nära.
Ser mållinjen nu!
Nästa vecka släpper jag en (för mig) STOR nyhet här på bloggen!;)

JVM GULD 2012!!!

Inatt satt jag och ♥ och våndades till JVM Finalen mellan Sverige och Ryssland.
Varje år har vi suttit och jublat över segrar och mål, tuggat naglarna av oss pga nervositet vid spännande matcher, förbannat fult/dåligt spel för att slutligen besvikna slå av TV:n när förlust och förlorade guldmedaljdrömmar kommit som smällar i ansiktet.
I år blev finalen, avslutningen på turneringen dock en annan - ÄNTLIGEN!!!
Lättnaden, gläden och upprymdheten som infann sig på Kummelgatan när Zibanejad smällde in 1-0 i kassen i sudden är obeskrivlig! Vi tjöt och hoppade i soffan som aldrig förr!:D

STORT GRATTIS TILL JVM GULDET SMÅKRONOR,
NI ÄR SÅ SJUKT VÄRDA GULDET!!! ♥

När
Årets JVM Hjältar!

RSS 2.0