Nordic Rock 2009!

Igår var jag å Ted på Nordic Rock på kajen här i Umeå å såg H.E.A.T och Whitesnake (som gjorde sin enda Sverigespelning här!). Vädret var grymt. Whitesnake var grymmast å H.E.A.T var kul å se! :) Hela publiken va lyrisk å helpeppad under Whitesnakes spelning å på Vk.se stod idag att deras turnéledare sagt att de var likaså å att de spelade betydligt fler låtar än vad de normalt gör på en spelning, pga bra väder, publik, arrangemang, osv.. gött!:) De var sjukt bra entertainers må jag säga! Har ni chansen så se dem! H.E.A.T hade en bra scenshow, grym sångare och gungig rock som var helt ok.. själv hade jag bara hört 100miles låten innan men resterande låtar va heelt ok. Dessutom fick de hela publiken att ösa gärnet! :) En grymt skön lördagskväll alltså :)


Whitesnake

Battle :)


Myyycke folks..


applåder!


David Coverdale

H.E.A.TVi...


Älskar musik!:)


Katta & hennes Pettrus hängde me oss under Whitesnake!:)


Fyfan vad vi är bra!!

För jag å Britta har fått Godkänt på C-uppsatsen, Fy fan va vi är bra!:D
Imån blire å skåla i Moët å helgen i övrigt lär bli vild!;)


Kom och hejja på Team Soporna på bana 23
imorgon klockan 13.30!;)

Längtar..

Igår tittade jag på min Twiligtfilm för femtioelfte gången..
Nu längtar jag efter New Moon helt galet..
Här är en bild från den förresten ;)


All credd till twilightsweden.se för bilden :)

Björnen

Det är en björn som härjar här i Carlshem..
tydligen så har den vart utanför mitt hus å bajsat också.
hmm.. vågar man morgonpromma i skogen mera måntro?
Vore ju skojj å se den men inte i långt in i skogen precis.. :)

Klassfoto

Klassfoto tagen i onsdags!

Kulturnatta!

Ni kommer väl?:)

3 veckor kvar!

På onsdag är det utsparkssittning Villan! Innan dess ska jag hinna gjort alla mina revideringar så jag kan njuta ordentligt av festen och imorgon ska jag till Creative Lounge där Jennifer ska få fräscha upp mitt hår! :)
3 veckor kvar till mållinjen, Yeejks!:D

Kulturnatta


Tryck här
Och kolla på Youtube-filmen där.. :)

Fölåt

Hej på er. Det är inte mycke aktivitet på bloggen från min sida just nu. Fölåt. Jag har inte ledsnat på er och har inte mindre än vanligt att skriva om, egentligen har jag mycket jag vill berätta och visa.. mycke kort från Helsingfors som ja inte delat med mig av å så. Varför jag inte gör det? Jo, det har bara inte blitt av. Full rulle hela dagarna och energi som går åt så mycket just nu. Förstår ni att jag slutar skolan om 4v? Det gör inte jag.. eller idag började det sjunka in lite då vi hade en föreläsning där föreläsaren hela tiden talade om att "nu när ni ska börja jobba" "detta lärde ni er då å då".. kändes som en tillbakablick på tidigare terminer och förberedelse på kommande jobb, gulp. Klarar vi det? Är vi verkligen proffessionella arbetsterapeuter nu? Är vi redo att axla allt ansvar och klara av att sköta det viktiga uppdrag vi faktiskt har? Jag hoppas det. Herregud, jag hoppas det. Snart ska jag stå på egna ben och hinner inte ens hämta andan från det att skolan slutar tills jag ska axla det där ansvaret. Ta hand om akut sjuka människor.

Ted sjunger i dushen just nu. Så söt :)

Jag har en sinnessjuk träningsvärk från brännbollsträningen i tisdags. Har inte sprungit sånadär korta intensiva intervallrusningar på ett bra tag, och det känns ska ni veta. Det gör ont när jag andas för att jag ansträngt konstiga muskler i mitt flåsande i tisdags och resten av kroppen värker med.. konstiga muskler som ja inte kännt av på ett bra tag, läskigt :) Jag kanske borde börja intervallspringa lite då å då.. fastän ja verkligen inte tycker om att vara ute å springa.. men har ju inge IKSUkort just nu å har inte råd med ett heller.. nåväl. På lördag är det minibrännbollsyran så då blire till å rusa igen, men vad gör det? Brännboll är galet skoj!! :)

Imorgon ska jag ta tag i skitgörat och bocka av lite skoluppgifter som måste bli gjorda.. trist när de är såna uppgifter ja inte alls är motiverad till att göra, men bara måste göras.. pepp, pepp, skolan är slut snart.  Yeeeey!:)

Förra veckan var jag i Kiruna med Royal Jester som spelade på TT12an både på fredan och lördan.. såg dock bara dem spela på lördan och de va ett bra gig, tyvärr vare mitt på dan så de va inte så mycke folk där, men mamma, lillasyster, jag å martin hade skoj :) sen vare ju livesänt på radion å de va ju lite skoj också :) Lördagkvällen besökte vi arran några timmar, jag var nykter å chaffis. Vi hann bara vara där i 10-15min innan tre kirunabor kommit å typ hotat killarna som satt å pratade med varandra i en soffgrupp och inte muckade med ngn..sen fick de en typ som skulle beskydda dem som sade sig ha ryska maffian på sin sida.. whitenågonting kallade han sej tydligen..haha.. menmen trist att andra ska bli så aggressiva.., det är tydligen provocerande med ett gäng långhåriga metalkillar.. på empes blev de också dragna i håret å folk tyckte de långhåriga jävlarna skulle dra åt helvette. Trevligt bemötande de fick i Kiruna va? Mycket trevligt.... Turligt nog fick de träffa en bunt trevliga folks också, så de inte fick en alltför missvisande bild av min gamla hemstad ;) haha.

Nu ska jag äta ett blåbär&vaniljmuffin som jag bakade igår.. mums!:)

Sommarjobb!

Igår fick jag besked om att jag fått sommarjobb! Det är så otroligt härligt och en tung belastning och stressmoment försvann från mina axlar därmed! Nu spelar det ingen roll hur mycke revideringsuppgifter eller skoluppgifter jag får, inte när jag vet att jag har ett heltidsjobb i tre månader from 8 juni (slutar skolan 5juni). Bara jag hinner göra skoluppgifterna tills dess såklart, så jag kan få min legitimation!;) Firade beskedet med färska, somriga jordgubbar och det var ljuvligt gott!:)

Imorgon åker jag, Ted och katterna till Kiruna. Ska vara med familjen och sen har Ted spelning på TT 12an klockan 20 på lördag, ni som är där kommer väl?;) Blir en snabbvisit och ska bli kul och åka iväg en sväng, fast ja nyss kom hem.. :)
Ikväll är det hockey.. Sverige - Tjecken.. ni håller väl alla tummar ni har va?? Det är en match som INTE får missas! Går det bra ska jag fira med en kissanminttu :) Nu ska jag och älsklingen äta lövbiff med klyftpotatis och vitlökssmör! MUMS!


En turbulent tid

Det har varit en turbulent tid sedan jag skrev sist.
Sorg har blandats med glädje och humöret har minst sagt åkt berg och dalbana..
Sen i söndags trampar jag svensk mark igen. Har en gråvit katt som inte lämnar mig ensam en sekund och hon tillsammans med resten av min familj ger mig den styrka som så väl behövs nu. Om 5 veckor är jag förhoppningsvis färdigutbildad. Det framkallar också både glädje och sorg.. har en tung resa till finland framför mig och jag hoppas verkligen att mina krafter håller i sig så att jag inte bryter ihop dagen då sanningen måste stirras i vitögat. Det gör fruktansvört ont samtidigt som tankar på hur det gick till lättar.. Jag vet att du har det bra där du är nu, men du saknas oss här på jorden. Vi håller hårt i våra minnen och en dag när det är dags, ses vi igen.
Valborgsfirandet i Helsingfors hjälpte Minna, korrevännerna och familjen till att göra dunderlyckad. Vilken Vappu-fest de har där alltså, Uppsala är inte ens i närheten.. Kändes skönt att inte behöva lämna Helsinki ensam, men det rev ordentligt och lämna mina älskade korrevänner och vackra underbara Helsinki.. I will be back for sure!
Jag har mycke, mycke  bilder som jag ska bjuda er på.. ni får ha tålamod med mig som vanligt.
På fredag ska jag till Kiruna för kort visit. TT12an it is, kommer ni vara där?

RSS 2.0