Kickstart My Heart

Idag vart det pizza. När ska jag förstå att jag inte tål mjölk och vetemålsprodukter? Får ont i magen direkt. Nu blir de inge pizza mer. Aj!
Praktiken gick dock bra idag.. personlig vård bedömningar å en bunt rehabbedömningar.. yees..en vecka kvar. Kommer kännas underligt och vara på skolan igen!
Återigen är jag ofantligt trött. Upp 05 imårn för morgonprommis.. Bara och rycka  upp sig!:)
Ingen som känner sig manad för en shoppingrunda i Stockholm på söndag?;)
Vi har tittat på Into The Wild idag. En så vacker och sorglig film, har ni inte sett den kan jag rekommendera den varmt!:)


               

Lördag

Det var ingen tattoo convention för mig idag.. bestämde mig för att jag inte skulle gå dit pga 2 anledningar.. anledning 1: Jag kommer bara vilja tatuera mig om jag går dit å de pengarna har jag inte.. anledning 2: Jag har 400kr och leva på till 25 oktober.. sådär lagomt kul..och inträdet till mässan gick på 100kr..så jag bestämde mig för och hålla hårt i mina småslantar..trist är det men vad gör man :(
Vi var iaf på stan en sväng.. promenerade runt och fönstershoppade.. å jag blev bjuden på fika på Waynes coffee av Ted.. de har god varm choklad med grädde där!:) Var där igår och fikade med ida också, hur mysigt som helst.. :D
Hittade föresten inga vinterskor igår.. :( Eller de fanns väl nått par som var ok.. men ok är inte bra nog ju.. har alltid hur svårt som helst och hitta skor jag tycker om och vill ha..:/ Nästa vecka ska jag till Stockholm och hoppas på att de lagt fram vinterskorna där så jag möjligvis kan hitta ett par jag tycker om!!
Har precis kommit hem från en inflyttningfest som Robert & Linnea har idag.. det var trevligt, men eftersom jag jobbar imårn så blir det en tidig kväll för min del.. Ted orkade inte heller stanna kvar, han börjar känna sig snuvig och ville hem och vila. Ska upp 6 imårn, ooh. inte särskilt kul :( Fick nosa på lilla E på festen..hon är en snart 2 månader gammal bebis å så otroligt liten å söt.. satt och gjorde roliga miner hela kvällen gjorde hon, å så söt när hon log.. :) förstår inte att man själv vart så liten en gång i tiden..
Är kattvakt denna helg också! Till söta Miranda.. hon slukade maten vi satte fram åt henne.. sen var hon kelsjuk och ville kramas när vi satt å titta TV där.. :)
Nä.. måste sova nu så jag inte somnar på jobbet imörn! Tjingeling!


Fika på stan

Ida nappade på mitt förslag om shopping och fika, så snart blir jag upphämtad av henne!:)
Hoppas ni får en mysig fredag! Puss!

CrüeFest!

Jag har glömt och berätta om UNDERBARA CRÜEFEST för er kära läsare!!
Endagsfestivalen hölls 2/8-08 i Devore, som ligger ca tre timmars bilväg från Venice beach. Vi tog såklart vår pärla mazdan till festivalen och det var första gången vi åkte så långt på de amerikanska freewayerna! Amerikanerna kör som galningar och INGEN håller hastigheten.. vägarna svänger mycket och filerna är inte särskilt stora.. så jag var livrädd under dessa färder.. :) De blev ju inte bättre av att vi såg seriekrockar varje gång vi vågade oss upp på en freeway.. och alla bilar är buckliga efter krockar.. så vi väntade bara på att det skulle bli vår tur och krocka.. Lyckligtvis gjorde vi aldrig det!!:)
Vi var framme i Devore sisådär kring 15, klockan 16 började de släppa in folk på området, spelningen var på Glen Helen Pavilion som tar 65 000 pers!:) Dagen var otroligt varm, speciellt där ute där det nästan var öken!
Det första bandet som steg upp på scen var ett amerikanskt band vid namn Trapt, som vi inte såg eftersom vi vandrade runt och kollade in området då istället.. sen kom SIXX AM på scen och de var helt sinnesjukt bra!!! Deras sångare sjunger grymt live och hela bandet rockade verkligen gärnet!! Inte blir det sämre av att jag kan alla deras låtar utantill och tycker de är fantastiskt bra!!:) Den enda låten jag saknade var "Girl with golden eyes", fast det är iof förståeligt att de inte spelade den sorgsna låten på en festival där folk ska vara glada... "Life Is Beautiful" kände hela publiken iaf till och då rockades det gärnet!:) Verkligen ett band jag vill se live igen.. inte blev det sämre av att Nikki Sixx son Decker kom upp på scen och körde ett gitarr/bas solo med sin far!!!:)
Efter SIXX AM var det Papa Roach som intog scenen.. dem hade jag faktiskt inte hört förut, men de var huuur grymma som helst!! Rockade gärnet och fick hela publiken me sig, sångaren tom sprang ut i publikhavet då han sjöng!!:) 
Sen var det Buckcherry som vinglade runt på scen och körde hits som tex "Crazy bitch".. kul och höra live!
Men så ÄNTLIGEN var det dags för Mötley och gå på scen!! Till tonerna av "Kickstart My Heart" fick de igång hela publiken och startade mayhem utan dess like!!:) Bakom dem på scen stod det Los Angeles bakvänt och det var skitsnyggt! De körde hits som exempelvis "Girls, Girls, Girls", "Dr Feelgood", "Saints Of Los Angeles" och även en av mina personliga favoriter "Sick Love Song", Såååå bra!! De rockade rumporna av hela publiken och var verkligen så bra som jag trodde de skulle vara, ville aldrig att kvällen skulle ta slut!! 

Ett intressant samtal bakom våra sittplatser efter att Crüe avslutat sin spelning: Ett gäng tjejer sitter och pratar med varandra. En av tjejerna säger att hon tycker de ska gå backstage och se om det kan få sig ett ligg av ngn av bandmedlemmarna, helst från Crüe men hon var inte så brydd om vem som skulle sätta på henne, bara han spelade i ngn av kvällens band.. varpå en annan tjej svarar att hon nog inte skulle vilja göra något sådant och den första tjejen menar då på att hon bara ska "blunda och låta det hända".. "ibland får man bara låta dem göra sitt för tänk vad man sen kan skryta om och berätta att man gjort för sina vänner".. "tänk vad häftig man blir om man fått ett ligg med en rockstjärna".. den andra tjejen är fortfarande tveksam, men blir övertalad till att försöka gå backstage iaf.. HERREGUD SÄGER JAG!!! Jag vart så paff då jag hörde det där samtalet så jag bara kunde skaka på huvudet. Hur tänker folk eg? Fast samtidigt vet jag ju att många  skulle kunna göra vad som helst för och få hooka upp en kändis. Men har man ingen självrespekt alls? "Blunda och låta det hända".. det låter ju sådär "lagom mysigt".. Undrar hur de gick för dem.. Hoppas den andra tjejen stod på sig sen och sa ifrån.. 

Hur lätt är det och vara känd? Veta att de flesta som kontaktar en gör det bara för att man är känd och de vill ha "något och skryta om för sina vänner".. många stjärnor tror jag inte bryr sig om det till en början, de tycker nog bara det är kul och få massor med uppmärksamhet.. men in the end of the day tror jag inte många är särskilt lyckliga. Alla vill väl bli omtyckta för den man är, inte för sitt namn?   Och alltid gå omkring med undran om ens nya pojk/flickvän verkligen tycker om en eller bara vill ha en för kändisskapet/pengarna..därför så många kändisar dejtar andra kändisar är min gissning.

Såg inte bara Decker Sixx utan även Tommy Lees barn som stod vid sidan av scenen och såg alla band spela.. tror jag såg en skymt av Kat Von D där också, men det är jag inte säker på..:) Vi hade jättebra platser, sittplatser som man stod på och rockade och kunde sätta sig och vila på då man vart trött.. God mat åt vi.. Hamburgare, läsk och Popcorn.. :)

När spelningen var slut kring 24 tiden var vi grymt trötta.. men hade fortfarande en 3 timmars lång bilfärd hem.. Vi trodde ärligt inte vi skulle överleva den bilfärden hem.. satt och babblade och babblade om massa struntsaker som vi normalt inte pratar om, bara för att hålla oss vakna. och hålla oss på vår fil i trafikkaoset.. Glada över och vara hemma på hostellet igen var vi och somnade nästan direkt.. Bilvägen till/från Devore var i övrigt jättevacker.. man såg dalar och kullar och små berg och LA´s alla lampor glittrade vackert i nattljuset.. :) 

En tråkig sak, man fick inte ta med kamera in på området så jag kunde inte fota.. såå trist!!!!! :( Hittade lite kort från nätet som ni får se iaf..

                  
                                                          Saints Of LA!

                


                         
                                                     Nikki Sixx


                                            
                                                       Mick Mars

                  
                                             Peppad Teddy!:)


                  
                                       Redo för Crüefest!!


                 
                            Vi köpte varsin tee & Möyleys nya skiva på Crüefest!:)

Mysigt uppvaknande..

Idag är jag ledig och tänkte såklart ta en lååång sovmorgon och ligga och läsa i sängen sådär halva dan.. men vad händer? Jo.. en gubbe i rymddräkt flyger upp me sin lyftkran till vårt sovrumsfönster och börjar föra oväsen som aldrig förr.. slita i fönsterkarmarna och borra med en högljudd borr däri..Inte blir det bättre av att Tindra & Muppie blir livrädda och flyger runt i lägenheten och därute hör jag "JÄVLA BORRJÄVEL!!! FAAAAAN, FUNKA DÅ FÖR I HELVETTE, SAAAAAAATAN!!!!!" Vadan detta? Jo.. PCB gubbarna är på G.. de ska ta bort något gift som kan vara skadligt för djur och natur... De har hållt på här på flintvägen sen i juni typ.. och det verkar ta evighetslång tid eftersom de först nu är vid oss.. Var sådär lagomt kul och få hem lappen sådär i början på sommaren där det stod att giftet är farligt för djur.. och här bor man med två underbara nosar som verkligen inte får bli sjuka!!!:( Hoppas de får bort allt iaf.. å att mina missar inte tagit någon skada av giftet.. Fick lite brottom och klä på mig imorse då jag märkte att de var vid oss iaf.. så nu sitter jag här och har hela dagen framför mig.. :)
Kanske blir till å åka till stan och kika på skor och fika, hoppas!:) 

                     
                                                  Gubbe i rymddräkt..

Helg!

Nu har jag helg.. såååå skönt!!!:) Har firat det med Ted genom att äta på Shanghai restaurangen öst på stan.. 4små rätter satt fint i kistan.. var länge sen jag åt kinamat och det var underbart gott!!:)
Vi var också förbi Skin Art på haga där Ted ska gadda sig!:) Han fick ingen tid direkt, men de skulle ringa upp direkt då de får en kvällstid åt honom! Han jobbar ju under dagarna å då äre int lätt å komma ifrån.. Hoppas verkligen jag är i stan och har tid och följa med honom när han väl får tid, såå skojj och se folk bli tatuerade tyck jag!:) Längtar efter nålen med ju.. Har bara en tatuering som jag gjorde 1månad efteratt ja fyllt 18.. så den är snart 5år gammal och tiden för uppfräschning börjar vara inne ;) 

                                     
                          Dåligt foto på min skorpa, men här är hon nygaddad!:)

Hösten är här..

Hösten är här. Det är så vackra färger utomhus just nu.. träden varierar i rött, grönt, gult och himlen är rosa på morgonen när jag går morgonprommisen.. vädret varierar också .. på morgonen är de kallt å då är vinterjackan skön och ha på sig.. men när jag slutar praktiken kring 16 är det varmt ute och helst vill man gå utan jackan då.. inte konstigt att man alltid är förkyld den här årstiden!
Den här veckan har jag varit så trött, så trött.. helt vill jag lägga mig redan kring 20-21tiden men det känns inte vidare värst socialt gentemot Ted.. Igår var han underbar och bjöd mig på middag på Olearys..å i förrgår hade han städat hela lägenheten kliniskt när jag kom hem från praktiken.. så söt!!:)
Denna vecka jobbar jag söndag igen.. betyder att jag är ledig fredag-lördag! Gjorde ett hembesök hos en patient idag, gick hur bra som helst.. jag fick ta hand om allt från taxibokning till överrapportering till hemrehab.. börjar vara varm i kläderna nu.. :)
På lördag ska jag till tatueringsmässan på skarinska.. skojj :)
Nåväl.. ska snart till underbara Julia! Vi ska ha en girlicious kväll å titta på Topmodel.. Kung!:)

             
                                            Carlshem på kvällen..

Det har hänt igen..

Skolmassaker i Finland.. igen. Fastän mördaren var i polisförhör igår pga våldsamma bilder han lagt upp på Youtube fick han behålla sitt vapen.. Ja, alltså den här världen är sinnessjuk.
Såna här händelser påverkar mig alltid oerhört mycket. Jag gräver, gräver, gräver försöker finna orsaker till varför sådant här sker. Det är likadant varje gång det sker, oavsett om det är i Finland eller i USA.. Kan ofta inte sova efter sådana här händelser heller. Det är så otroligt sinnessjukt. Hemskt. Ofattbart. Ogreppbart. Onödigt. Galet. Orden räcker inte till. Vår värld är sjuk och jag är ledsen.

Önskelista

Det finns så mycket jag skulle behöva/skulle vilja ha just nu.. är verkligen totalt pank, vilket suger!:(
Bland annat detta önskar jag mig just nu:

1. RESA (finns alltid på min önskelista)

2. Klippa & Färga håret på Clip (behövs verkligen!)

3. Nya vinterskor (behövs verkligen!)

4. Nya streetskor

5. Nya kläder (behövs verkligen!)

6. Färga/noppa fransar & bryn på Wilma (behövs verkligen!)

7. En spa-weekend med Ted

8. En ny kavaj

9. En ny mobil

10. TID!

                       

Saknar

Saknar lilla M. Saknar å läsa sagor för han å busa med han så han kiknar av skratt. Saknar å titta telletubbies med han å sjunga sånger med han.. Saknar hans charmiga leende som får en å smälta varje sekund. Å jag saknar hans "mmmmm!!" när han äter mat.. Saknar!
Saknade syster, du måste skicka bilder på er!!!

           
            
                                                Saknad lillplutt!

Mooonday

Måndag igen.. fick promma ensam imorse då Katta var barnvakt.. alltid så mycke tråkigare å promma själv.. nåja, imårn får jag (hoppas jag) gå me Katta igen :)
Hade en jättestressig morgon så jag hann inte ordna ordentlig lunch till praktiken heller.. blev en liten tonfiskburk, en apelsin och en gurkbit, vilket resulterade i en något svimfärdig Henna då jag slutade kring 16..RIngde Ted som hämtade mej å sen åkte vi till Maxi för att handla å käkade på McDonalds.. åt en ceasarsallad å en chicken wrap.. mums!:) Nu har jag iaf ordnat morgondagens lunch så jag inte behöver stressa med det på morgonen.. skönt. Då kanske jag lyckas pallra mej till IKSU också, vilket ju var meningen idag men inte blev av..
I övrigt har jag haft en händelserik dag på praktiken.. gjort bla en rehabbedömning, köksbedömning, personligvårdbedömning, mekat rullstol, skirivit journal och pratat för två patienter på vårdkonferensen.. allt på en å samma dag.. inte konstigt att jag var svimfärdig efter den fjuttiga lilla tonfiskburken, hah!:)
En lugn kväll i soffan framför mig.. å tidig läggdags.. 

Dagens tips!

I fredags hade jag en hiskelig hicka på praktiken. Den höll på hur länge som helst och ville inte ge med sig.. då sa min handledare - Kom, så ska vi bota din hicka! Ehh.. okej sa jag och tänkte att nu ska hon väl försöka skrämma mig eller ngt.. Vi gick till matsalen och hon grävde i kylskåpet ett tag tills hon hittade det hon sökte - Lingonsylt. Sen tog hon fram en matsked och sa att jag skulle äta en matsked lingonsylt. Du kan inte mena allvar sa jag och skakade på huvudet. Inte hjälper lingonsylt mot hicka inte.. Jovisst, menade hon.. jaja, tänkte jag.. jag provar väl då.. äckligt sött var det och bara äta lingonsylt, men det hjälpte.

Så, lider ni av hicka så ät en matsked lingonsylt, de hjälper, jag lovar!;)

            
                                                  Medicin mot hicka!!:)

Solblomma

Den här solblomman fick Ted av mig i tisdags.. bara för att han är så söt.. min solstråle :)

          

Houseparty hos Katta

Igår var vi som sagt hos Katta på houseparty.. det var mycket trevligt och gott me lite rött.. :) Vi fick se en hel del sexleksaker, den ena värre än den andra.. haha.. det vart mycket skratt vill jag lova :)


               
                       Rosa fluffiga handbojjor.. :)

               
                               Kattas nya snok.. :)

               
                             Ted ser inte så nöjd ut med vibratorn.. :)

               
                             Jenny testar pungringarna.. haha

               
                                  Gene Simmons tunga?

               
                                     Katta & Linus!

               
                               Katta är en vild katt.. ;)

               
                          Ted visar hur man trummar.. :)

               
                                 Partyfolk..:)

               
                                 Smisk på Jennys rumpa!:)
              
               
                                Lutande tornet i Pisa vin från Italien..

               
                                  Var gott och tog slut fort..:)

               
                             Miranda var också med på partyt..:)

               
                              En skeptisk Miranda..

               
                              En sötpäls Miranda :)

Kärleksviken!

Hade med kameran under prommisen till kärleksviken igår.. här får ni se några bilder :)


                
                    Fiskebryggan i kärleksviken :)

                
                        Nydalasjön!

                
                                 Ted..:)

                
                            Mys..:)

                
                            En glad Henna vid kärleksviken..:)

                
                                    Staty i Tomtebo..

                 
                               Prommis..:)

                 
                             

Norrköping i bilder..

Lite sent kommer bilderna från Norrköpingsresan! Har hur mycket kort som helst därifrån egentligen.. ni får se en hel del av dem men långt ifrån alla.. :) Bilderna är lite hullerombuller så ni vet..


                
                          Vår snygga styrelse i laserdome-mundering!;)

                
                   Laserdomen i Norrköping var 3våningar.. hur skoj som helst.. :)

                
                       I Norrköping hänger man upp jeans för och dekorera stan.. :)

                
                               Mysig stad..:)

                
                             Utsikten från skolan..

                
                             Grym affär.. synd att man var pank..

                 
                             De har tillåme palmer i Norrköping :)

                 
                                 Alla träd är jättefixade..

                                    
                            Skvallertorget!!

                 
                                    Campus!

                 
                            Styrelsearbete pågår..

                 
                                 Här är vi kreativa..:)

                 
                              Vår duktiga studenthandläggare Anna!:)

                 
                          Min massiva pärm..väger ton!

                 
                             Glad ordförande.. :)

                 
                           Mumsig lunchsallad..:)

                 
                              Lisa är vår duktiga sekreterare!

                 
                               Vi har roligt på våra möten :)

                 
                               Blivande arbetsterapeut :)

                 
                                 Mellanmål!

                 
                              Styrelsearbete..

                 
                         På lördagskvällen åt vi fantastisk god mat på ett Tapas-ställe!

                 
                      Vårt vandrarhem, med jättegod frukostbuffé :)

                 
                              Min liggplats på tåget hemåt.. kvällslektyr..


Norrköping var en jättemysig stad! Verkade vara lungt och tryggt också.. där hade jag kunnat bo :)

Söndag

Vilken helg det har varit. Helt underbart grym. Jag och Ted har äntligen fått mystid tillsammans och vi har sovit i soffan å bara tagit det lungt.. :) Igår var vi på houseparty hos Katta.. bilder kommer upp snart.. ska också lägga upp bilderna från Norrköping.. :)

Äntligen fredag!

Nu sitter jag hemma efter morgonens prommis.. är trött, men glad för att det är fredag!:)
När jag slutar idag ska jag ringa Ted å då ska vi åka bla till Rusta och Systembolaget.. å en vinflaska ska inhandlas.. å massor me go mat som vi ska njuta av i helg.. :) Så underbart mysigt!!
Men först måste arbetsdagen klaras av såklart...

Martins blogg!

Fick klagomål från min kära vän Martin för att jag inte tog med hans blogg i "Fem bloggar jag läser varje dag" listan! Jag läser faktiskt hans blogg varje dag med, så nu får han ett eget inlägg så han blir nöjd :P
Martin bor i Singapore just nu och det kliar alltid i den ressugna sidan av mig då jag läser hans blogg, jag vill ju också resa runt och uppleva olika delar av världen såsom han gör!!
Så Martin - Jag är avundsjuk på dig!!

Kika in på Martins coola blogg här: http://singapore-martin.blogspot.com/  ;)


                
                                       Martin gör sig festfin!

                
                                       Martin poserar!:)

Torsdag

Idag stannade jag också hemma från praktiken. Mådde betydligt bättre, men kände att det var bäst att stanna hemma en extradag för säkerhetens skull! Är dock fortfarande förkyld, men det är man ju alltid den här perioden på året!
Har haft finbesök nyss, av min fina psykologikursare Ida!:) Alltid lika trevligt och träffa henne, tyvärr blir det inte så ofta vi hinner ses då vi har fullspäckade scheman på varsitt håll - men det ska det bli ändring på tycker jag!
Vi åt fruktsallad med vaniljvisp och tittade på Idol och diskuterade såklart allt som hänt i sommar då vi inte sett varandra!:)
Något annat jag gjort idag är och skriva en artikel till nästa numret av Tidskriften Arbetsterapeuten!:)
Imorgon blir det morgonprommis och praktik i vanlig ordning.. och sen en luuuuugn helg med min älskade Ted..:)
På lördag ska vi till Katta på ett homeparty, ska bli skoj :) Kanske kan finna ngn rolig massageolja som jag kan övertala Ted och massera mej med.. ;) 
Hoppas ni haft en bra dag sötnosar!

Mina 5..

Fem saker ni (kanske) inte visste om mig!

1. Varje gång jag går in/ut genom ytterdörren måste jag titta i brevlådan, oavsett tid/dag! Detta har jag gjort så länge jag kan minnas...

2. Jag tycker bara om omogna bananer.

3. Jag tycker om och lyssna på sagor tills ja somnar.

4. Jag brukar snooza i flera timmar.

5. Den första bandet jag såg live (festivaler borträknade..) var AFI (A Fire Inside)


Fem saker som alltid finns i min kyl/frys:


1. Smör.

2. Frysta bär.

3. kött/fisk.

4. Cremé fraische.

5. Sambal oelek


Fem av mina favoritresemål:

1. Los Angeles

2. London.

3. Biarritz.

4. Barcelona

5. Amsterdam


Fem favoritprpgram:

1. Gossip Girl

2. The Hills

3. Project runway

4. Topmodel

5. Det okända


Fem favoitmaträtter:

1. Tacos.

2. Chicken mango chutney.

3. Olearys kycklingssallad

4. Fläskfilé i vitlöksostsås med bandpasta

5. Grillat


Fem sajter jag besöker varje dag:

1. www.yahoo.se

2. www.blogg.se

3. www.aftonbladet.se

4. www.vk.se

5. www.apberget.se


Fem bloggar jag läser varje dag:

1. Kattas blogg - http://katla.webblogg.se/

2. Minnas blogg - http://amissinglink.blogspot.com/

3. Carros blogg - http://carrofine.blogg.se/

4. Nikkis blogg - http://www.nikkisixx.net/diarynew.html

5. Perez Hiltons blogg - http://www.perezhilton.com/


Det får räcka för idag.. skriv gärna vad ni tycker jag ska skriva "Mina 5..." om!;)

Simpsons Henna!

Ville se hur jag skulle se ut som Simpsons-figur! Så jag skickade in ett kort på mig till http://simpsonizeme.com och detta vart resultatet!! Tycker ni det liknar mig?

               

Lakritsmarabou..

Dessa hittade jag på pressbyrån i Norrköping.. vi har inte fått dessa hit till Umeå än så jag köpte med dem till min Ted så att han sku få se de nya förpackningarna samt smaka den helt nya lakrits marabouen! Själv får ja ju vänta till nyår med smakeriet.. Ted tyckte iaf att den nya smaken var god, så ta och testa vid tillfälle! ;)

             

Jag finns på Eva Westerbergs blogg!!

Kika in på http://evawesterberg.blogspot.com/search/label/ordf%C3%B6randeportr%C3%A4tt ,så får ni läsa om mig!!! ;)
För er som inte vet det, så är Eva Westerberg ordförande för SACO Studentråd!!:)

Onsdag

Jag ligger nerbäddad i sängen/soffan idag..anledning? Jag är sjuk :( Febrig och yrslig och spytt imorse är dagens prognos.. igår fick jag konstiga utslag på mina kinder och blossande röd... vad kan det vara? Tror att jag kanske inte tål äpplen.. för de senaste 6månaderna då jag ätit äpplen så börjar det alltid klia i min hals efteråt.. å igår åt jag ett äpple före utslagen bröt ut.. :( jag som tycker så mycket om äpplen.
Vårat internet har inte fungerat på hela gårdagen heller. Och inte nu imorse.. så jag gjorde en systemåterställning och vips, så funkar det igen! Så skönt.. :)
De känns drygt och vara hemma från praktiken idag.. jag skulle ju börja hårdträna med min patient å nu får min handledare ta över träningen ist..:( hoppas jag får nya möjligheter och träna pat iaf..
Konstiga drömmar har jagat mig inatt..

Vitaminkick!

Den supergoda drink finns att köpa på Café Station! Den heter vitaminkick och kan lätt blandas ihop hemma!
Ta bara färskpressad apelsinjuice, loka naturell och bär av valfri smak, blanda allt i en mixer och njut!:)


            
                       Vitaminkick med smak av smultron!

Monsterboken!

Denna söta bok följer mig i handväskan vart jag än går! :)


            

Fyfan vad jag är bra!!

Kikade precis in på min hemsida där mina universitetspoäng registrerats och såg att jag KLARAT HEMTENTAN!! Ni vet, hemtentan jag skrev på i augusti som var examinationsuppgiften i den ena av mina sommarkurser "Från vikingar till välfärd"! Trodde inte jag skulle klara den hemtentan på första försöket, men det gjorde jag minsann!! Fyfan vad jag är BRA!!:)
Så än så länge har jag skramlat ihop 195 högskolepoäng!:)

I Norrköping!

Är fortfarande i Norrköping.. väntar på att min buss till Katrineholm ska gå..och det gör den om 1,5timme närmare bestämt.. :) Därifrån tar ja tåget till Västerås å sedan tåget till Umeå!
Haft en fullsmockad helg med ett möte som vart jättelyckat, vi hann med allt vi skulle och var effektiva till tusen :) God mat har vi ätit å skjutit på varandra har vi också gjort på Laserdome.. de va helskojj :D Haft en bra helg helt enkelt! Nu är jag trött, så trött.. å känner hur förkylningen sliter tag i mig gör jag också.. försvinn, försvinn! Har en lång natt i nattåget framför mig men denna gång ska jag få sova i överslafen så de blir la fint.. :) Är i Umeå 07.45 imårn å då är det bara å pallra sej till praktikplatsen på NUS fort som attsingen.. (börjar ju eg 07.30).. lär bli en en låång dag imorgon, men de kommer nog gå bra.. får helt enkelt sova tidigt :)
Jag har åter igen fotat massor så ni ska såklart få se helgen i bilder sen när jag kommer hem ;)
Och ännu en helg i Stockholm är nu inplanerad.. sista veckan i november ska jag på Saco Studentrådskongress!!!



Norrköping!

Hejj sötnosar.. hoppas ni haft en bra dag.. :) Det har då jag.. min handledare berömde mina insatser till min kontaktlärare så jag är glad.. :) hade min första alldeles egna köksbedömning utan att handledaren var med idag också.. på morgonen prommade jag och Katta..jag å Ted käkade kycklingtacos till middag å såg filmen Shutter.. riktigt mysigt alltså!..ja de var en snabbsummering av min dag det.. :) Jo, förresten! Fick ett grattis till förlovningen kort av min älskade mormor idag, hon är underbar och jag saknar henne massor!!!
Nu ska jag packa och om 2 timmar går tåget mot Stockholm och Norrköping! Har aldrig vart i Norrköping så de bli skojj.. ska försöka fota lite om jag hinner så ni får se :)
Är trött och sliten som fan så jag hoppas jag får en lugn liggkupé så man kan sova ordentligt..
Ha en underbar helg så hörs vi senast på moonday ;) Puss! 


            

Shutter

Se denna film om du tycker om The Ring och The Grudge.. se den när det är mörkt för bäst effekt. Tidvis blir det för mycket..men annars är den bra, det gör ont ibland alltså.. .;)


              

Hell´s kitchen

Idag är finalen av Hell´s kitchen.. hoppas jag orkar hålla ögonen öppna så jag hinner se den före jag tuppar av! Fast egentligen tycker jag ju inte någon av de två nuvarande finalisterna förtjänar att vinna.. Julia som skulle jag tyckte skulle vinna har ju tyvärr åkt ut redan.. :(
Den egentliga anledningen till att man från första början ser på Hell´s kitchen är ju faktiskt Gordon Ramsay.. finns de ngn karl som är lika arg och svär lika mycket som han undrar jag? :)

                        

Torsdag

En lång dag idag.. upp 05 för å promma me Katta..snabbdush å ombyte..prommis till praktiken..började 7.30..var där till 16.00..sen prommis till IKSU.. powerwalk i 30min å sen bodycombat en timme..sen prommis hem..hemma 19.00.. sen middag å nu sitter jag här.. tröööött... idol å topmodel ska ses före jag får krypa till kojjs..!
Fick göra min första köksbedömning idag.. det gick jättebra :)
Imorgon ska jag ta tåget till Norrköping där jag ska spendera helgen med FSAstud styrelsen..ska bli kul, men myyycket tågåkande.. tåget går 20.20 från Umeå, så det kanske hinner slinka in ett inlägg före..;)
Ted är och repar med Royal Jester just nu.. när man knappt hinner se varandra under vardagarna uppskattar man verkligen de små stunder man bara får umgås tillsammans.. Saknar dej Teddy!


              
                                                      Kärlek

Russell Brand

Den här mannen kan jag inte sluta höra på. Han fascinerar mig på ett läskigt sätt. Första gången jag såg honom var då jag och Ted såg filmen Dumpad på bio. Han är verkligen vidrig i den filmen och väldigt komisk. Jag tror fan han är som han är i den filmen på riktigt alltså.. och hans sätt att prata.. hans vältalighet och att han samtidigt pratar så fort går lixom inte ihop.. Daaah, svårt och förklara vad jag menar. Men jag är rädd för han. Nu senast var han ju värd på MTV Video Music Awards galan.. det gjorde han grymt bra faktiskt..Russell Brand! Men han är creepy! Och jag är rädd för han. 


             


             

Mazda 6

En sån här pärla gled vi runt i i LA.. En mazda 6 som vi hyrt på Hertz.. ingen GPS hade vi, utan jag fick agera kartläsare! Jag är verkligen ingen bra kartläsare, men lärde mig fort hur vi skulle ta oss fram i Los Angeles vägdjungel på smidigast och snabbst och såklart, säkrast sätt! Vi ville verkligen inte ha en buckla på vår fina bil.. å de fick vi inte heller.. vilket i sig är ett under, då vi knappt såg någon bil där som saknade bucklor!! Min Ted var agerade grym chaffis såklart ;)
En sånhär bil skulle jag verkligen kunna tänka mig att äga.. ;)


              

Shoppat i LA!

Jag har glömt berätta vad jag köpte när vi var i Los Angeles! Nåja, här får ni se några inöpta ting.. bättre sent än aldrig!;)


                     
                                   Från en av mina favorit-affärer Pacsun!!

 
                                     
                                                        Från LA-Ink..:)


            
                                              Min bäbis..också från Pacsun!

                                
                                        Min underbara väst från Forever21!


             
                Vi köpte varsin t-shirt på Crüefest..den rosa är såklart min ;)


           
                Hittade ett sött navelsmycke i en rockaffär i Hollywood!


                             
       En sånhär Volcom t-shirt från Macys köpte jag också..fast min är vit!

      
                                  Inköpt från Victorias Secret..!:)


Web-adresser till några av favoritaffärerna vi besökte och shoppade på:
http://shop.pacsun.com
www.forever21.com
www.victoriassecret.com
www.macys.com


Shoppade en hel del annat också (klänning på Forever21, underkläder på Victorias Secret, etc..).. men låååååååååååååångt ifrån allt jag hade velat köpa.. hittade så sjukt mycket på bla Forever21 som jag verkligen hade velat ta med hem..den affären var tre gigantiska våningar och jag hade lätt kunnat ta med häften av allt som fanns där..;)
Nästa gång jag åker till LaLaLand kommer jag definitivt ha en störe shopping-kassa redo..

            
                 Min favoritshoppinggata 3th Street Promenade i Santa Monica!!:)

Onsdag

Idag är jag ledig.. tog sovmorgon till klockan 13 å det var grymt skönt! Har grym träningsvärk efter gympasset på IKSU igår så idag blir det ingen träning utan en riktig slödag är planerad för min del :)
Ikväll är det både Topmodel och Idol på samma tid så jag får väl zappa gärnet för och få en glimt av båda.. har inte tid och se någon repris ihelg då jag kommer åka till Norrköping på fredag för FSAstud möte!:) Åker tåg dit fredagkväll och är i Umeå igen på måndagmorgon.. mycket tågåkande med andra ord.. har iaf liggvagn så jag kan sova :)
Läste i tidningen igår att jorden kanske skulle gå under idag.. än så länge finns vi då kvar här.. men jordens undergång spås ju vara titt som tätt av alla möjliga sierskor.. Min dator höll förresten på och gå under förra veckan.. fler och fler virus attackerade den och popup fönster dök upp varannan sekund vi försökte surfa.. i söndags fick den ett behövligt rehab-besök hos Robert som fixade och donade i två timmar innan den blev frisk.. men nu funkar den galant igen!:) Tack Robert!!!
Jag har en fruktansvärd lust och läsa en bok.. köpte hur många böcker som helst inför LA resan och hann inte läsa en endaste när vi var där.. hann inte ens läsa tidningarna jag köpte inför resan ju! Så olästa-böcker högen är ganska stor för tillfället.. ska jag ta mig ett skönt bad med en bra bok nu månne?


                
                              En härlig strandkväll på Venice..

Godaste drickan..

Varför säljs inte Blue Keld drickorna i 1,5 liters flaskor i Umeå? Här finns ju endast 0,5 liters.. mycket synd tycker jag! För Blue Keld är lätt den godaste drickan! Persikasmaken och päronsmaken är extra goda.. har ni inte smakat så gör det nu! De smakar likadant som Shio gjorde!!:)

               

Historien om en pizzakartongs äventyr!


               
Pizzakartongens äventyr startar på pizzerian All American där den fylls med smaskig pizza..


               
                       Pizzakartongen går hemåt över bron!


               
                       Pizzakartongen blir sugen att bada...


               
                       Men bestämmer sig för att låta bli...:)


               
                      Pizzakartongen har såklart tillstånd!!


               
                         Nu är pizzakartongen påväg hemåt igen..


               
                         Pizzakartongen ser ett intressant köpcenter!


               
                     Självklart ska pizzakartongen besöka Barnens hus!:)


                
                    Pizzakartongen är nästan lika stor som björnspåren på Barnens hus..


                
                        Nu behöver pizzakartongen vila lite..


                
                         Här bor pizzakartongen!


                
                      Äntligen får jag vila i kylskåpet tänker pizzakartongen..!


                
          Här tar pizzakartongens stora äventyr slut!! Vila i frid käre vän! Vi saknar dig!



Denna historia kan nog bara förstås på riktigt av två knäppa personer som hade hur roligt som helst då det stora äventyret dokumenterades.. jag själv och min älskade tremänning Minna!;)

En drog

Ända sen jag var liten har jag varit besatt av skräckfilmer. Minns tydligt när jag smygtittade på Onda dockan för första gången. Jag hade fått höra att det skulle vara en hemsk film på TV som handlade om en docka, såklart så blev jag nyfiken och ville titta. Men nej, det fick jag inte. Då skulle jag få mardrömmar som aldrig förr sades det! På denna tid delade jag rum med min storasyster och vi hade en liten, liten TV i vårat rum.. det var helg och storasyster var inte hemma, men det var läggdags för min del.. Jag slog på TV´n, och där var den.. dockan. Adrenalinet pumpade i mig och jag kunde inte slita ögonen från filmen, samtidigt som jag frenetiskt lyssnade efter fotsteg för att inte bli påkommen, fick slå på och av TV´n ett antal gånger..men hela filmen såg jag! Den natten kunde jag inte sova. Låg bara och tänkte på den där filmen. På spöken och annat onaturligt. Efter denna händelse startade jakten på adrenalinet. Den där isande/tryckande känslan i bröstet som gjorde det svårt och andas samtidigt som hjärtat pumpade som aldrig förr. Jag blir ofta livrädd när jag ser på skräckfilm. Det gör ont i mig. Men jag kan inte sluta se, kan inte sluta jaga den där känslan. Nya filmer, nya rädslor. Sen kan jag inte sova och är mörkrädd som aldrig förr. Och skulle aldrig någonsin våga sova ensam efteratt ha sett en riktigt läskig film.
Att få hyra en film från 15år var en utmaning. Man försökte se vuxen ut när man trampade fram till hyrdisken med filmen i högsta hugg, i förhoppning om att inte få några frågor om ålder. Oftast funkade det inte, de hade stenkoll på VK.. kollade åldern och frågade om man hade föräldrarnas tillåtelse att hyra en skräckfilm. Sedan ringde de hem för och fråga om man fick hyra filmen eller ej. Alltså fick man oftast övertala föräldrar före man hyrde filmen, "men mamma, den filmen är inte så farlig och den och den har sett den och den var inte ens läskig".. de få gånger man lyckades övertala mor/far eller kompis mor/far så var man överlycklig! En sådan gång var när jag skulle sova över hos en kompis, vi hade lyckats övertala hennes mamma att filmen vi ville hyra inte var så farlig och hem kom vi med "Dolly Dearest" i nävarna. Vi skrek, adrenalinet pumpade och sedan var vi uppjagade hela natten. Den filmen såg jag många, många gånger.. ända tills den en dag försvann från videoaffärn där vi alltid hyrde film.. Förtvivlad gick jag dit ett flertal gånger för och se om den kommit in, men icket.
I lördags var jag hos flickorna och åt jättegod tacos och såg en dålig skräckfilm som hette Mikey, och i matbordet säger Julia att de köpt filmer för tio kronor på Maxi, vadå för filmer undrar jag.. Dolly Dearest var svaret. Och där var den. Jag har alltså inte sett den sen jag gick i fyran/femman. Och alla minnen kom tillbaka. Jag fick låna filmen av tjejerna som redan sett den och såg den med Ted igår. Såklart, den var ju inte lika häftig som jag minns den. Men den är klart en bra film med tanke på hur gammal den är!! En ond tjejdocka som kontrollerar sin ägare.. en tjejversion av Chucky helt enkelt.. mer i min smak alltså ;) Det var ett kärt återseende!!:)
Idag förfasas jag av filmer som The Ring.. Filmer där det är barn som är besatta, onda, etc är de värsta.. Poltergeist är också en favorit!.. fortfarande jagar jag den där adrenalinkicken dessa filmer ger mig..


                              


Måndag

Bloggen har varit lite på is som ni kanske märkt. Har som ingen tid för bloggen, går morgonprommis kl 05, praktiken är 7.30-16.00 och sen (om jag orkar) går jag till IKSU och tränar. När jag kommer hem är jag helt slut och klarar knappt av och ha ögonen öppna. Praktiken går dock jättebra. Idag har jag fått ha mitt första samtal med en patient och sedan få journalanteckna sessionen.. och det gick faktiskt bra.. :) Lär mig mer och mer! Men nervöst var det :)
På onsdag är jag ledig, då kan ni räkna med massor av bloggade från min sida ;)

Lördag

Igårkväll hämtade vi mat från garaget.. det var ljuvligt gott!! Till måltiden såg vi filmen Wedding Daze.. det var en av de konstigaste komedier jag sett.. oväntad, konstig och rolig var den.. helt ok alltså :) Ted gick aldrig på fest igår heller, han lyckades flytta repet och festen till idag istället.. så vi fick en helkväll tillsammans :)
Själv ska jag till flickorna och äta tacos idag! Ska bli gott.. :)
Vädret verkar vara underbart, så vi ska åka till stan och fika nu.. :) Ha en bra dag! Puss!!
Wedding Daze                        

En bomb?

Läste detta nyss: http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=3952945
Tänk om det är en bomb där? I lilla Kiruna.. En sak är då säker, bomb eller ej så kommer detta vara det stora samtalsämnet i Kiruna under den närmaste veckan.. 


                   

Hardrock Café Hollywood

Underbara HardrockCafé i Hollywood.. Med den mest fantastiska personalen (heltatuerade å piercade såklart..;))  och godaste maten!! På detta fantastiska ställe gick min Ted ner på knä och friade till mig.. Kärlek!! ;)


               
                         Schysst entré va!?!

               
                 Jimmy Pages tvåhalsade gitarr..:)

                
                       Ted vid Tommy Lee´s trummor!!

                
                            Schysst dekoration..:)

                
                         Gitarren i taket hade inte vart fel och ha hemma.. ;)

               


               
                               Kärlek...:D

Hollywood

Vi tillbringade en heldag i Hollywood. Där fanns mycket att både se och göra så vi hade lätt kunnat tillbringa flera  dagar där!:)
Först promenerade vi på Walk Of Fame och tittade på de tusentals stjärnorna, några av de jag fotade har jag visat i ett tidigare inlägg här på bloggen! Sedan promenerade vi den långa vägen uppför Hollywood Hills för att komma närmare The Hollywood Sign , för att se närmare på den och kunna fota lite.. :) Det var en grymt varm dag och därför syns skylten lite dimmigt. Vi var de enda (som vi såg) som promenerade dit upp, alla andra tog bilen.. å folk sa till oss att det var alldeles för långt att gå dit upp, men vi gjorde det iaf.. och fick lite välbehövlig motion efteratt ha ätit på McDonalds i Hollywood!:) Det var häftigt att se skylten som man så många gånger sett på TV på riktigt!!
När vi varit upp till skylten och vandrade tillbaka mot Grandma´s Chinese Theatre blev vi haffade av en karl som ville ha med oss som statister i en film som höll på att spelas in! Vi frågade hur länge det skulle ta och han svarade att det skulle ta ca 2h, så vi tackade nej eftersom vi hade så mycket kvar och göra.. men just nu ångrar man det litet, hade ju vart kul och få se hur de filmar å så.. :)
Nåja..efteratt ha tackat nej till och få bli filmstjärnor..;).. gick vi och spanade på hand och fotavtrycken som finns på Grandma´s Chinese Theatre och gick i alla affärer som finns i Hollywood och shoppade lite, Virgin megastore var hur grym som helst.. å en rockaffär som ja inte minns namnet på hade jag kunnat köpa allting ifrån.. Ohhh, ångrar så att jag inte hade massor med pengar att shoppa för!!!
Dagen vi var i Hollywood var vi också till LA Ink (som jag bloggat om tidigare) och vi träffade Steven som vi åt middag med.. vi var i Hollywood från 9 på morgonen till 23 på kvällen, en heldag alltså!!!:)


                   
                             Den omtalade skylten..:)


                   
                                    Hollywood!


                  
                              Tillåme på McDonalds stod det Hollywood!


                  
                     Mmm..god lunch :) McDonalds i USA är betydligt bättre än i Sverige!

                  
                Det var hett, hett, hett! Och ögonen sved då solbrillorna glömdes i Venice..


                  
                          Ted framför Grandma´s Chinese Theatre


                  
                               Hollywood by night!

Fredag!

Äntligen är fredagen här! Och jag är LEDIG!! :) Jobbar ju som sagt på söndag istället!
Har vaknat för inte så länge sen och det var verkigen skönt och få sova ut riktigt ordentligt! Skulle egentligen ta en promenad till staden idag för och göra en massa ärenden men vädret ute är minst sagt konstigt.. när jag steg upp var det strålande solsken, sen kom en massa mörka moln helt pötsligt å nu ösregnar det.. så det blir å fara en sväng på stan när Ted slutat jobbet! Då ska jag hyra film och vi ska hämta mat från Garage!:) Ted ska på fest ikväll så då ska ja sitta me katterna å glo film å bara slöa.. :)

Saknar..

Saknar The Coffee Bean And Tea Leaf.. de hade den godaste blueberry & pom glassdrinken i världen.. å den godaste varma chokladen med vispgrädde.. en sånhär kylig kväll skulle en varm choklad verkligen göra gott.. Varför har vi inte något motsvarande i Sverige? Inte ens Starbucks finns (och Starbucks är sämre än The Coffee Bean..).. Vad finns det här? Jo Wayne´s.. å de är inte ens gott.
Mitt emot vårat hostel hade vi den grymmaste restaurangen också.. Mao´s heter det.. Sååå grym mat där alltså.. kinesiskt.. Mmm.. saknar..
Sakar vårt hostel.. som lätt hade den mest avslappnade personalen på Venice.. :)
Just nu saknar jag allt något så fruktansvärt.
Usch. Lång dag imorgon. Känner mig inte kry. Vill ligga under täcket och bara sova, sova, sova. Fast jag får ju helg imorgon som tur är. Upp 04.55.. prommis 05.15.. Bodycombat 17.00..bäst jag lägger mig nu.. hoppas ni haft en bra dag!


                   
                                 Bästa restaurangen på hela Venice..

                   
                 Bästa glassdrinkarna, varma chokladen och lätt coolaste personalen i LA!!!:)

                    
                              Tillåme Starbucks saknar jag.. :)

                    
                                          Vårat hostel!

Tisdag

Idag har jag fått hänga med en undersköterska på förmiddagen..eftersom jag aldrig jobbat inom vården tyckte min handledare att det skulle vara bra om jag kunde få lite koll på vad de gör.. och det tycke jag med.. :) Började 06.45 och fick hjälpa med diverse göromål..som tex tillreda frukost och torka bajsrumpor.. respekt åt alla undersköterskor!
Resterande dag fick jag se massor me andra nyttigheter.. tex hur rullstolar provas ut och hur man tränar genom att guida.. :) Trivs på min praktikplats! Är dock så trött då jag inte är van vid så långa dagar efteratt ha vart ledig hela sommaren.. men rutinerna sjunker väl in snart anatar jag..

Nyss så var jag och Katta på stavprommis i vanlig ordning.. eller imorgon blir det inte i vanlig ordning eftersom 05.15 lät för tidigt för na.. :P Det låter för tidigt för mig me faktiskt.. tror jag unnar mig en sovmorgon och tar en prommis när jag kommer hem sen.. :)
Har övertalat Linnea och testa Bodycombat med mig på torsdag, skojj!! Har inte träna det på typ 2-3år eller vare nu blir.. när jag flyttade till Umeå gick jag med storasyster och tränade just bodycombat systematiskt och nu vill jag ta upp det igen.. tungt som faan kommere bli..men förhoppningsvis också jätteskojj!:)

Imorgon är ett hembesök och idolpremiären inbokad.. sounds like fun!

En helg hos Minna..

Helgen hos Minna har varit fantastiskt rolig, som alltid när vi två är i farten! Fredagen startade med gott vin och trevligt sällskap och vi gick ut till Nybron där vi drack den godaste White Russian drinken någonsin.. Vi dansade och kvällen avslutades med kebab, mmmm... :) Lördagen var betydligt lugnare då vi bara strosade runt på stan, åt pizza och hade ett pizzakartongsäventyr som ni ska få ta del av någonannan dag... ;) Var hur mysigt som helst och bara ta det lungt å prata om allt och inget.. Minna, du får lova och inte säga ett knyst om våra planer ;)
Som alltid var det trist å åka ifrån mina kära tremänning.. men Minna du får allt ta å pallra dej upp till Umeå snart!!!!!!


                   
                                       Vi två!

                   
                                    Snacks...

                  
                                 Chixen skakar rumpa :)

                   
                                   Vin är gott!

                   
                                 Min Minna..:)

                   
                                    Stark jag är... ;)
                    
                   
                                     Pizzamonster!!

                   
                                En cool Minna.. :)

                  
                               Njuter av sommarens sista kväll..

                   
                                Myskväll i Eskilstuna...

Möten och hotellrum..

Torsdag och fredag hade vi Förbundstyrelsemöte med FSA´s styrelse.. Som alltid var det superintressant och vi diskuterade bland annat en hel del inför Fullmäktige som är i November.. Är rätt så nervös inför detta event för jag kommer antagligen stå och prata inför ca 500pers om 2 motioner som vår studstyrelse arbetat ihop.. Är verkligen supernervös inför alla sorters redovisningar! Förr blev jag alltid knallröd och började stamma då jag skulle redovisa.. faktum är att en av anledningarna till att jag tackade ja till ordförandeskapet var för att träna på att prata inför massor med människor och jag har utvecklats grymt mycket under tiden jag varit ordförande.. Borta är dagarna då mina kinder blossade röda under redovisningar.. sååå skööönt! men eldprovet sker då alltså i november... :)

En annan rolig grej är att jag ska få vara med i en bilaga till Dagens Nyheter som FSA ska ge ut i oktober.. (återkommer om datumet).. en liten bild på mig och något citat kommer då vara med för att göra reklam för arbetsterapeututbildningen!:) Jag är även med i ett häfte som heter "Guide till Arbetsterapeututbildningen" som nyligen getts ut av FSA..
Mycket andra grejer som jag troligen också ska medverka i är på G.. men jag uppdaterar er om det så snart det blir aktuellt!;)


                
                                Mitt hotellrum på Quality hotell Nacka!

Praktik..

Första dagen på praktiken är nu avklarad.. Har fått en hur bra handledare som helst verkar det som.. Ska nog lätt orka hänga med henne i 5 veckor.. som det känns idag iaf :) Efter en händelserik dag är jag trött, så trött.. kommer ha praktik på söndag också.. fast då är jag ledig på fredag så det gör mig inte så mycke :)
Imorse var jag och Katta duktiga och prommade på som vanligt.. vädret var dock inte som vanligt.. det var kallt, kallt, kallt.. termometern visade på +2 då jag gick ut... brrr...sen fick jag höra idag att det blir minusgrader imorgon.. dags och plocka fram dunjackan med andra ord.. hatar å frysa!!
Imorgon blir det ingen morgonprommis.. dock så blir det en kvällsprommis med Katta ist..
Börjar 06.45 imorgon.. daaah djurplågeri..

GRATTIS!!

Idag fyller världens bästa Marius 1år!! Stort grattis till busungen!! :) Hoppas du får massor med roliga presenter!
 

                

RSS 2.0