Kraschad

Bloggen kommer ligga på is nu ett tag.
Anledningen?
=
En kraschad dator.

29/7 -2008

1 år sedan min älskling gick ner på knä och friade!
Hard Rock Café Hollywood är vår magiska plats.
Bokat!!

Tunisien 30/8 - 6/9 med min älskling!
Längtar!!Märkligt.

Tänk att humöret kan pendla från bubbellycka till sorgsna tårar på mindre än 1 minut.

Andligt besök..

I söndagskväll låg jag och läste i sängen innan jag skulle sova, så som jag alltid gör. Tindra låg nerburrad på täcket brevid mig, som hon brukar göra om ingen bär ut henne. Låg med ryggen mot den nästan helt stängda dörren som vetter mot vardagsrummet när jag känner mig iaktagen. Känslan av att någon iaktar mig bara ökar och Tindra slutar sova brevid mig och tittar istället bakom mig och hennes ögon rör på sig som att hon iaktar någon som rör på sig bakom mig. Vid det här laget har jag gåshud och tycker det vara en annorlunda atmosfär i rummet, kan inte förklara det på annat sätt. Sen känner jag någonting röra mig på ryggen, reagerar instinktivt med kalla kårar efter ryggraden och rycker till. Det kändes inte som något mänskligt utan det var som en svepande rörelse, svårt och förklara. Sen hör jag två höga dunkande knackningar/dunsar från vardagsrummet där ingen annan än muppie befinner sig, och hon sov högst upp i katträdet och inget hade fallit på golvet såg jag då jag inspekterade dagen efter. Ett tag efter att knackningarna upphört känner jag på fötterna som att någon rör mig med kalla fingertoppar, vid det här laget springer Tindra ut ur rummet och jag hoppar upp ur sängen och stänger dörren och kryper sedan ner under täcket där jag i princip hyperventilerar ett bra tag innan jag lyckas somna. Rädd. Det är inte första gången jag får en underlig känsla av att vara iaktagen, av att inte vara ensam. Men den här gången kände jag något/någon också och det är nytt. Hu. Läskigt. Var länge sen jag fick den där iaktagelsekänslan också. Och nej, jag läste ingen spökhistoria som hade jagat upp mig att inbilla mig detta. Undrar vem/vad det var. Håller jag på att bli tokig?


Årets mest oväntade par!

BondeSusanne och DörrvaktsFadde (Linda Rosings ex)  är nog årets mest oväntade par!
Ja hörrni, vad tror ni om detta?
Är detta ett PR-trick eller äkta kärlek??

Bonden Susanne i sin naturliga arbets/hemmamiljö

Dörrvakten Fadde i sin naturliga arbetsmiljö

Mina pälsklingar!


Helgen tillbringar jag med mina pälsbeklädda älsklingar

Tindra


Muppie

Favorit i repris..

Snart är det exakt ett år sedan jag och Ted tog flyget till Los Angels.
Längtar tillbaka helt sjukt mycket..


Santa Monica


Våra Crüefestbiljetter


Hard Rock Café Hollywood <3


Där vi förlovade oss..<3


Grauman´s Chinese Theatre


Mina fina Ted utanför Maos på väg till Santa Monica


Ted hittade sin jesterstjärna :)


Vi i Venice Beach <3


LA Ink!


Mao´s har ljuvligt god kinamat!


Ohh, Coffee Beans Pomme & Bluebery shake..


Vårat hostel, slitet men med härlig personal!


Hollywood


Vi promenerade massor!


Åh, underbara Venice..


Universal Studios underhöll vårt lekbehov!


Venice beach kvällstid..


Längtar tillbaka!!


P.S!

Missa inte Harry Potter och Halvblodsprinsen!
Tårarna mina sprutade av både skratt och sorg.
Magi!SF Umeå har satt nya biostolar med drickahållare i stora salen (sal 4).
Stolarna var jättesköna och drickahållare har jag länge väntat på att de ska installera!
Fick lite flygplanskänsla då stolarna lite ser ut som flygplansstolar,
de är dock skönare än sådana enligt mig ;)
Tar ni platser på rad sex kan ni även luta stolarna bakåt!;)
Så, vad väntar ni på?
Boka er en plats redan nu!;)

Sjuk

Jag har varit dålig en längre tid, har dock tänkt att det ska vara pollenallergin men när jag började få feber så förstod jag att det inte bara var allergin som spökade. Hade feberfrossa inatt samt en så täppt näsa att ja knappt kunde andas, blev inte mycket sömn och imorse kände jag mig inte alls bra. Åkte till jobbet ändå, hade så mycket som jag kände att jag var tvungen och göra, sånt som inte kunde vänta helt enkelt. Första timmarna var värst, fick flera yrselattacker så jag trodde jag skulle svimma men sen hade vi en tvåtimmars vårdkonferens och tror det var bra att jag fick sitta, mådde iaf mycket bättre utan springandet som jobbet mycket annars består av. Efter mötet avslutade jag det jag kände var tvunget att fixa, sjukanmälde mig och traskade hem. När jag kom hem däckade jag i tre timmar. Är helt slut i kroppen som värker och huvudet hotar att explodera. Nu ska jag vila hela helgen för jag ska inte jobba imorgon heller, hoppas jag hinner bli tipptoppfrisk tills på måndag, leds på att gå omkring krasslig. Att ha denna förkylning och feber blandat med pollenallergin gör det hela inte lättare precis :(
Nu är min Ted i Värmland..hoppas det inte åskar under tiden han är borta, vem ska jag annars kura ihop mig med över den värsta åskan? Spec om det åskar nattetid.. katterna lär ju isf vara lika rädda som jag, hu!


Tisdag

Dålig uppdatering från min sida, sorry! Livet traskar dock på som vanligt, jobbar på och njuter av vädret de tillfällen det går!
Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbade i söndags, rätt skönt och vara ledig mitt i veckan faktiskt :) Å söndagar är sköna och jobba då de är rätt så lungt på spring på Strokecenter. Jag har iaf gjort ngt nyttigt idag, jag traskade till arbetsförmedlingen och gjorde en såndär registrering på internet (japp, ja fyller 24 i år och har fortfarande inte registrerat mej där..), idag gjorde jag iaf det och fick tala med en mycket tillmötesgående och vänlig dam som sa att om jag skulle kallas till arbetsintervju ngnstanns i sverige så får jag det betalt, sweeet. Då äre väl dags och börja söka jobb snart.. snart.
Sen tog jag och Ted och körde till Sävar där vi hyrde en GPS från deras hembygdsgård och sen traska vi runt i Sävar och lyssnade om de sista kriget som Sverige var aktiv i, kriget där Sverige förlorade Finland till Ryssland. Det kriget utspelade sig bara 2mil från var vi bor nu. Det var faktiskt riktigt mysigt att promenera och få höra lite om Sävars historia och så, så det är ett tips till er som gillar promenader det händer ngt på :) 50kr kostar det att hyra en såndär GPS och man kan göra det mån-fre dagtid.
Katterna är nybadade och strax ska jag dyka ner i badet själv!:) Imorgon är det Harry Potter som gäller efter jobbet och på torsdag åker min bättre hälft till Värmland där han ska hälsa på sin familj, önskar ja kunde följa med han men jag har ett jobb att sköta..:S
I lördags var vi till Vännäsdagarna och det myllrade av folk, vädret var härligt så det var rätt mysigt och traska omkring bland allt folk fastän ja inte köpte annat än sockar :)
Mår ni bra?

Harry Potter och halvblodsprinsen!

Den 15juli är det äntligen dags!
Premiär för Harry Potter och halvblodsprinsen på bio!
Jag och Ted har redan bokat biobiljetter för att garanterat få de platser vi vill ha,
på en sån här biopremiär får man inte riskera att få dåliga sådana!;)
Let the Magic begin!!


RSS 2.0