Lycka!

Jag mår så bra. Det sprudlar i hela kroppen av glädje och kärlek till livet! Sommaren har rivstartat här i söder och också i Umeå var det tokvarmt under helgen när jag var där, underbart! Det vart mycket förberedelser inför bröllopet under min Umeåvistelse, bland annat har vi beställt bröllopstårtan nu, jag har träffat hon som ska göra smink/hår för konsultation, blommorna är beställda och prästen har vi träffat, känns toppen! Idag provade jag min klänning igen och jag älskar den! Hoppas dock att det inte är allt för varmt den 17juli för klänningen är tokvarm och väger ganska mycket också å jag vill inte se ut som att jag precis vart på gymmet!;) Minnas klänning hämtade vi också idag å den var så fin på henne! Min fina tärna :)
Imorgon är sista dagen på min utbildning till arbetsförmedlare, är dock lääänge kvar innan man kommer ha "ett bra" hum om allt som händer inom myndigheten och alla beslut och förordningar, det är en djungel! Men otroligt roligt som tur är!:) Ska bli kul och få tillbringa mer tid på kontoret igen nu, har varit borta så mycke på utbildningar och saknar mina arbetskamrater och min arbetsplats!
2 månader kvar tills jag blir fru nu, iiih! Fjärilar i magen! Och jag är så otroligt lycklig och kär! ♥

Läskiga filmer..

♥:at är på besök i Västerås efter att ha varit på tre arbetsintervjuer i fredags, han vart erbjuden ett av arbetena direkt på intervjun och får veta svar från de andra inom kort också. Spännande! Arbetet han vart erbjuden är han iaf mycket intresserad av så vi får se om det blir den eller ej, på fredag vet vi för då vill de senast ha hans svar!:)
Ikväll laddade vi upp med en stor påse chips, en skål me dipp, cola/öl och 2 filmer. Den ena filmen heter The Fourth Kind och var ärligt talad sjukt läskig.. men sen kan det ju bero på att jag faktiskt tror på "ufon", eller vad man nu ska kalla dem. Jag har mycket svårt att tro att vi är det enda "intelligenta" varelserna i universum.. men det man inte vet/tänker på, det mår man inte dåligt av så jag försöker leva i förnekelse..sen ser man en sånhär film och vet inte vad man ska tro, den påstår sig visa riktiga videofilmade händelser och det "känns" riktigt men usch vad svårt. Jag krånglar bara till det...men jag säger som de i filmen - Du väljer själv vad du ska tro/vill tro på, efter att ha sett filmen..
Den andra filmen är vi nog sist i världen att se Paranormal activity, läskig. En film i min smak.. men hur lätt ska det bli och sova nu efter dessa? Jag dras till filmer som dessa, men jag mår sjukt dåligt av de samtidigt... inte riktigt friskt va :) Gillar att man inte får "se" för mycket, utan får bringa fram bilder i huvudet istället. De här två filmerna var de bästa filmerna i den läskiga kategorin som jag sett på mycket länge faktiskt, nöjd!:)
Ahh.. Hur ska man kunna sova nu? Jo, man får krypa upp i älsklings famn och somna tryggt med kliande fingrar på ryggen, dubbelgilla!:)

Tror ni på "ufon"?


Svårt

..det känns svårt att lämna fotspår här när det var så länge sen sist..
..var ska jag börja?


RSS 2.0