Ska till Sonisphere!!

Efter många om och men har vi nu äntligen fått tag på biljetter till Sonisphere!!
Ska bli GRYMT och få se crüe igen!!!!:)
See ya there headbangers!;)


Det är över nu, nästan.

En natt kvar tills ett halvår av längtan är över! Ted kommer nämligen ner till Västerås imorgon och därmed är det definitivt slut på vårat särboskap, äntligen! Han ska vara här till på tisdag då vi åker upp till Umeå direkt när jag slutar jobbet. Nästan bara 1 vecka kvar till bröllopet nu, my oh my.. har vi glömt och boka ngt viktigt?! Säkert har vi det.. är tusen trådar å dras i när man ordnar bröllop för en stor skara människor och vill göra så mycket som möjligt själv, det är roligt men samtidigt tidskrävande och stressigt tidvis. Men jag klagar inte, jag njuter av varje minut, varje sekund. Ser fram emot den 17 juli otroligt mycket! Känningarna efter möhippan finns kvar, glädjen med det. Och snart får jag dansa med mina flickor igen, längta!:)

Har haft träningsvärk efter poledancingen snart i en vecka.. helt galet va de tog, men de vare lätt värt! Såå kul!!:)

På söndag är det den 11 juli och då har jag vart anställd på Arbetsförmedlingen i 6 månader, började nämligen den 11 januari. 6 månaders provanställning är därmed finito och jag har en tillsvidareanställning jag fullkomligt älskar!

Livet är så bra nu. Solen värmer min kind och fjärilarna har bosatt sig i min mage. Periodvis river saknaden efter Tindra fortfarande till ordentligt, men jag vet att hon har det bättre där hon är nu, än att hon skulle vara sjuk hos oss.

Kärlek till er kära läsare, många av er älskar jag och bryr jag mej om otroligt mycket. Ni är guld värda och jag hoppas att ni vet om det! ♥

Möhippa!

Lördag morse, 05.55. Minna dundrar in i vardagsrummet där jag sover på soffan och tjoar att det är upp och hoppa för jag har ett uppdrag! Får en näve serpentiner slängda på mig samt en lapp med instruktioner. Jag skulle packa en massa kläder, duscha, tvätta. tidsåtgång 06.00-08.10. Hjärtat bankade som besatt, dels av den dramatiska uppväckningen som gjorde att jag bokstavligt flög upp ur sängen. Dels nervositet. Shiet, vad ska hända nu?!

Jag raskade dock på, upp och hoppa. Tvätta, packa, duscha. Fick ett till uppdrag mitt i allt. Ner i källaren och hämta resväskan. Den var tung. Gissade på att den var fylld med stenar, ack så fel jag hade. Den var tung av alkoholhaltigt bubbel! Vågade inte fundera på vad jag skulle utsättas för under dagen så jag koncentrerade mig på uppdragen jag fick, ett i taget. Samtidigt som jag lite nervös frågade vad som skulle hända sen, självklart fick jag inga svar...08.00 var jag påklädd, nyduschad och färdigpackad. Fick en Zorromask på mig samt 2010.07.17 påklistrat fram och bak på den annars helsvarta klädnaden (enligt order var det svart som skulle gälla, från topp till tå). Vi tog all packning och traskade till bussen som tog oss till Västerås tågstation.

08.53 gick tåget till Stockholm. Redan var det varmt som attan och folk runtikring reagerade på min Zorromask, "snygg  du är" "zorro, zorro" "du är lite mystiskt du va?" var några av de kommentarer som fälldes runtikring mig. :) På tågfärden tankade jag mig full med Red Bull, choklad och vatten. I min nervositet kunde jag inte riktigt få i mig min vanliga frukost med yoghurt och sånt.. ;PVäl på centralstataion i Stockholm inhandlades dygnskort på SL och 5minuter här och var spenderades lite varstanns, Minna spejade runt och jag antog att vi väntade på någon.. men det var visst något vi väntade på, ett klockslag. Då tog vi oss ner i tunnelbanan och åkte till Liljeholmen, när vi kommer fram sneddar Minna förbi rulltrapporna och jag reagerade inte nämnvärt på det eftersom hon gjort så mycke konstiga saker på centralstationen (stå 5minuter här å sen 5 minuter där, osv). Vi kommer till hissen baki rulltrappen och den åker precis uppåt, inte heller något jag reagerar över förrän det börjar fnittra hejdlöst från hissen. Då kikar jag upp. Å ser en hel hög svartklädda flickor med vita hattar på å de såg riktigt välbekanta ut! Någon hade lyckats trycka på hissknappen så de åkte upp men sen kom de ner allihopa me värsta michael jackson posena med fingret på hatten! Mina flickor! De finaste!!! ♥Britta, Julia, Åsa, Linda, Magdalena, Heidi, Katharina, Jenny, Sara å Minna! Alla svartklädda me snygga vita hattar, Agenter. Och jag var deras tjuv (fast såg nog mer ut som Zorro ;)). Jag vart så otroligt glad och rörd när jag såg alla så jag fick världens gråtklump i halsen och stammade fram ett lyckligt hej, är ni alla här?!! Många av dessa fina flickor har jag inte sett på över ett år, galet lång tid! Och som jag saknat! Alla!

Vi traskade i samlad tropp till parken i Liljeholmen och där packades de upp grillad kyckling, hemmagjord potatissallad, rostbiff, oliver, kex, brieost, jordgubbar, körsbär, melon, såser, bröd, m.m. Ojoj vilken bruch! Och vilket sällskap!:) Polisen gled förbi och självklart skulle syster Heidi haffa dem och sedan övertala dem och posa på en bild me mig, tjuven som fick stå mitt emellan dem. Haha. :) En del kom fram och undrade vad vi var för sällskap när alla hade likadana hattar på, tills de såg mig.. då gick ljuset upp.. :) hihi!

Vi åt och prata om ditt och datt och sen fick jag gå iväg för en stunds fotosession med Minna. När vi fick komma tillbaka hade de plockat upp en massa saker. Alla flickor hade tagit med ngt de koppla ihop med mig och sig själva och sen skulle jag gissa vem som tagit med vad och ge en förklaring. Det var inte de lättaste! Tex så hade 2 flickor tagit med vin och vin hade ja ju drucki med alla som var med så att gissa vilka de var var inte de lättaste, men skoj!:) Sen skulle ja på uppblåsta ballonger, rita av mina ex och berätta om dem för att sedan smälla dem med ett "adjö". :) Blev även uppgraderad till agent med svart hatt ;)När vi suttit och gassat i solen med härlig brunch och aktiviteter packade vi ihop för att gå upp till en lägenhet min syster fått låna av bekanta. Där packades de om i väskorna för att sedan gå ut igen till SL nätverket. Vi åkte buss till okänd mark för mig och sedan kom vi fram till ett hus med en skylt som förkunnande vad man kunde göra där inne. Vad jag skulle göra? SKJUTA! Fick se en film om säkerhet, på med skyddsglasögon, öronskydd och skrämmas upp av instruktörerna som gång på gång berättade hur livsfarliga vapnen var och hur brännheta hylsor skulle komma in under tröjan på mig. Minns inte ens vad hälften av vapnen jag använde hette, men de var iaf pistoler och revolvrar och även ett automatvapen! James Bond bruden själv ;) Var dock så sjukt nervös så jag skakade gärnet hela tiden, blev inte så bra träffar om vi säger så ;) Men fick definitivt mersmak! Shit vad roligt det var! Spännande! Och inte fick jag några "brännheta hylsor" på mig heller!!:PEfter skyttet var ägarna schyssta och lät oss låna deras tak. Så vi satt uppe på taket och skålade i bubbel och njöt av värmen! De vart frågesport om händelser som någon av flickorna gjort, man skulle gissa vem som gjort vad. Svårt också det! Men kul såklart, jag vann en kiss the bride munspray och fick också en kärleksbok som verkligen är hur bra som helst!:) Illustrerar med fina bilder hur kärlek kan vara.. ;)


Sen traskade vi vidare igen. Buss, tunnelbana och kullerstensgator fram tills vi kom till en port med en skylt med texten Sthlm Pole. Poledancing! Och alla skulle vara med, ååååååh såååå kul! Men shiet vad svårt och jobbigt det var! Otroligt roligt. Mycke höftvickande och tåtrippande upp å ner, :) All respekt till de som kan de poledancing, de är verkligen inte lätt! Speciellt inte när man på samma gång gärna vill se lite "trevlig" ut!;) Instruktören var supervältränad och mästerlig med stången så man kände sig smått klumpig brevid, men äh! Det var asroligt!! Och i slutet på passet var de då min tur och showa för flickorna, haha. Skakade rumpa gärnet och lyckades med en skitbra snurr på polen faktiskt, den efterkommande vart dock misslyckad igen..men vafan.. kul var det och helt sjukt galet slut var jag efteråt, såg bara dimma framför mig! Vart överröst med "pengar" i mina minicykelbyxor och sporttoppen jag hade på mig, kaninöron med såklart. HAHA. Herregud vilken syn de må ha vart! Å j*****vlar om FILMEN (ja, de filmades...) eller de bilderna kommer ut flickor, då har ni mig efter er och de är ingen lek de inte!;P FY!:) Poledancing skulle jag definitivt kunna tänka mig som en alternativ träningsform, så Ted.. se till å fixa hem en stång åt mig!;)

 

Efter poledancingen var alla helt slut och 11 trötta flickor åkte tillbaka till Liljeholmen med tunnelbanan. Nu var de tänkt att vi skulle bada pool och basta men vi hade otur då poolen renoverades och bastun var också stängd. Shit happens, inget kunde förstöra våran dag! Vi fick dusha och göra oss i ordning i lägenheten i stället bra! Skålades i bubbel och drinkar och finkläderna på! Jag fick en gråtattack eftersom jag hade lovat och köra bil tidigt söndagmorgon men det ordnades så att jag slapp det så att jag slapp tänka på min körduglighet ;) Tack! Hade så fantastiskt roligt!!

 

När findressarna åkt på fick jag en fin rosa krona och ha på huvudet och vi åkte tunnelbana till Debaser där vi åt trerätters och skålade hejvilt! Jag fick svara på ännu fler svåra och denna gång även pinsamma frågor ;) Vi dansade så fötterna värkte tills vi var helt slut! 05.55 vart jag väckt med buller och bång och kring 02.30 slocknade jag efter en fantastiskt och fartfylld dag! Otroligt stort tack!!! Jag är så otroligt lycklig och rörd över möhippan jag fick!! En av de bästa dagarna  mitt liv, helt klart!! Och mersmak för poledancing och skjutning fick jag. Skåla me finaste syster, tärnan och vännerna. Åh, ni är ju bara grymmast! Otroligt vad lyckligt lottad jag är som har er!!! ♥


RSS 2.0