Eclipse 30 juni 2010

Nu börjar nedräkningen till Eclipse!
tagga, tagga, tagga!;)P.S: Snart kommer en redogörelse för min Stockholmsresa!:)

MINT-test och fullbokad helg!

Nu har jag gjort MINT testet, lr jag gjorde det tidigare idag rättare sagt! Det var massa frågor om bla hur ens uppväxt varit och om man anser att människor i allmänhet är oärliga, etc. Spännande och sen få se resultatet av testet och om man går vidare till Fas 3!

Nåväl, tänker inte mer på det just nu utan försöker fokusera inför morgondagens intervju som är i Stockholm! Efter intervjun ska jag till Martin, Sara och Caroline där jag ska bo fram till lördag!:) Ska troligtvis följa med Martin och kolla när han dömer hockey imorgonkväll, riktigt kul! Älskar hockey!:) På fredagen ska jag träffa Maja och gå morgonpromenad i Sthlm och sedan är det FSAstuds årsmöte i Nacka!:) Lördag morgon avgår buss till Skepparholmen där Saco Studetrådskongress hålls fram till söndagen! Lördagkväll är det finbankett! Har alltså 4 fullspäckade dagar att se fram emot!!:)

Ted ser också fram emot helgen för då ska han spela in massa låtar med hans band :)


Fas 2!

Jag har gått vidare från intervjun jag gjorde i Stockholm för typ 3v sedan till fas 2 i rekryteringsprocessen!! Fas 2 innebär att jag ska få göra ett webbtest som heter MINT för att sedan kanske ha turen att gå vidare till djupintervjufasen! Jag var osäker på hur intervjun i Stockholm gått då allt gick så fort och trodde verkligen inte att jag skulle gå vidare just där, 900 sökande!! Tror de skulle intervjua typ 500 och nu vet jag inte hur många som gått vidare till det här webbtestet jag ska få göra. Det känns grymt skojj att få ha gott vidare iaf ett steg och nu börjar jag få fjärilar i magen inför webbtestet, inget jag tidigare gjort så det ska bli jättespännande!!:)Klant-jag!

Jag har förbannat ont i svanskotan/korsbenet och linkar fram som en gammal gumma just nu. Detta pga att jag halkade i trappen när jag och Ted skulle promenera till Statoil för att köpa julmust och lussebullar igår. Halkade på översta trappsteget typ och sen slog jag i korsbenet i vassa trappkanter två gånger när jag kanade ner för den. Vilken komisk syn det måste ha vart!:) Men det gjorde helt otroligt ont och jag stortjöt efteråt. Kan inte minnas när jag har gråtit pga att ha ramlat eller slagit mig sist! Som tur är hade jag Ted där som fick trösta mig och sen fick jag njuta av lussebulle med julmust :)

Har värsta crawings efter lussebullar just nu, hade bakat det men vi har inte allt som behövs här hemma och har inte råd och köpa det förrän om en vecka typ. Men idag ska jag kanske få en lussebulle till iaf när Ted kommer hem från repet :) Synd bara att det ska göra så förbenat ONT, håller på att få ett rejält blåmärke där nu och det känns alldeles uppsvullet och ömt. Kan inte sitta långa stunder och ligga på rygg pga smärtan, huu! Hoppas det går över snart! :)


New Moon

Igår hade New Moon världspremiär!
Jag måste dock hålla ut ända tills på tisdag innan jag får se den..
Otålig!!!

 


Nervös.

Som ni som läst föregående inlägg redan vet, så har jag vart på 2 anställningsintervjuer denna vecka. En i Linköping och en i Uppsala. Den i Linköping kändes väl sisådär.. men intervjun i Uppsala igår kändes väldigt bra. Men det är tufft när man slåss om ett fåtal platser med över 300pers som de intervjuar (över 500 som sökt). I Linköping skulle de intervjua typ 400 har jag för mig. Jag vill ha jobbet jag intervjuades för igår, jag vill verkligen ha det. Det är beläget (troligtvis) i Enköping vilket gör att jag kan bo i Västerås och ha ett kort pendlingsavstånd. Svaret om man går vidare till nästa intervjufas kommer nångång i mitten på december. Men idag, observera nu att det är lördag idag, har 3 arbetsgivare läst mitt CV på arbetsförmedlingens hemisida. Det tycker iaf jag är väldigt mycket på en dag, speciellt då det är lördag!! Jag repeterar gårdagens intervju om och om igen och pratar just nu inte om så mycket annat. Vill verkligen ha det här jobbet men måste blicka framåt och börja förbereda mig inför torsdagen då det är intervju i Stockholm som gäller.

Om en vecka befinner jag mig på Saco Studentråds Kongress som i år hålls i Skepparholmen! Ska bli toppenskoj och träffa alla inspirerande människor igen! Besluta om massa med viktiga saker och gå på finbankett på kvällen!:)

Inte på IKEA jag sökt jobb som tur är ;)


Resa..

Denna vecka blir det lite resande för min del. Imorgon kväll sätter jag mig på nattåget mot Linköping för att göra en arbetsintervju där under onsdagen. Flyger hem sedan för att ladda batterierna för på fredag åker jag ner igen, denna gång med flyg till Uppsala.. också denna gång för en arbetsintervju. Om 1½ vecka är det intervju i Sthlm. Synd bara att det är kortintervjuer för att sedan eventuellt få komma på djupintervju. Nåväl, får vara rapp för att ge ett så bra intryck att man får återkomma. Visst håller ni tummarna för mig?

 


2012

I lördags såg vi 2012 på bio.
Den snålades vekligen inte på specialeffekter och är detta en film ni tänkt se,
gör det på bio för att göra specialeffekterna rättvisa!
Filmen var bra, men den satte onekligen också igång tankeverksamheten..

Kommer jorden gå under 2012?

 


Dreams

Den senaste veckan har jag haft jättemycket konstiga drömmar..
Känns som att de försöker säga mig ngt, men jag kan inte förstå vad.
Mormor drömmer jag också mycket om, saknar.


Överraskning!

Ska överraska ♥ med storstädad lägenhet, tända ljus och improviserad trerättersmiddag när han kommer hem från jobbet idag!:) Improviserad trerätters kan bli ganska intressant då vårt kylskåp är ganska så tomt.. tur att man är kreativ ;)


Kära jultomten!


Mer väntan..

Sååå.. 1,5h kvar nurå. Var nyss och käkade på Max och såg Katrin igen där.. ngn annan jag såg där var Ola Svensson (syyynd att du inte var med Minna!!;)).. kändistätt på arlanda men de är ju förståeligt :)
Nu har de släppt biljetterna till New Moon!! Premiären är 00.00 natten mot den 20:e.. då visar de Twilight också före. Men har man inte mycke pengar så får man ge sej till tåls lite till så man får se "bara" New Moon! Har förhandsbokat  biljetter till mig och Ted till lördag den 21:a!:) Han får trösta mig när jag bryter ihop och grinar.. haah..

Snart är det jul och som vanligt kommer dilemmat var man ska tillbringa julen. Är dop och sånt den 26:e så troligtvis, mama i´m coming hoome for christmas. Om jag har råd med det ens. FÅr spendera julen i soffan me katterna knaprandes på en morot el ngt ;) Å så ni vet, kära familjemedlemmar så blir det teckningar till juleklapp denna år. Bristen på arbete gör sig nu påminnt. Tycker inte om denna väntan, väntan på att ansökningstiderna ska gå ut, vänta på om de kommer kalla en på intervju, får man jobbet, etc etc... så mycke väntan. Suck.

För övrigt älskar jag min tjocka dunjacka som känns som en sovsäck, den är varm och gooo! Den är dock i behov av tvätt.. måste införskaffa tennisbollar bara. Den ska tydligen tvättas med såna :)
 


Väntan..

Har vart på Arlanda nu i typ 7h..nästan 3h kvar. Börjar vara lite smått leds som ni kanske förstår. Sliten känner jag mig också efter en natt i ett skakande tåg, som för övrigt gav flashbacks till båtresan from hell (ja. ni vet när ja åkte båten till sthlm från helsingfors i okt). De bröt som tur är aldrig ut ordentligt men ja låg ner på min liggplats och drog djupa andetag för att lugna ner mig :) Sen hade jag ju trevligt sällskap på tåget av Christ the one and only! Inte föratt ja kände mej vidare trevlig, trött som jag var.. men en najs frulle på centralen blev det åtminstone :) Han hade samma ärende i hufvudstaden som jag själv, sikket sammanträffande.
Oj, katrin zytomierska står typ framför mig just nu.. kort hon var.. har tyvärr en tjockjacka på sig så jag lyckas inte se hennes gravidmage. Man får se alla möjliga folks här på arlanda. Hon står för övrigt och diskuterar om hon ska skaffa typ euro bonus american express kort.. :) viktig infoormation, visst? Ja, ni märker hur tråkigt jag har det :)

Söderut..

Ikväll tar jag tåget till Stockholm!

Ska på äventyr jag inte hunnit utforska riktigt än

Men imårnkväll är jag tillbax i Umeå igen

Wish me luck!

 


Regn

Idag har det regnat i princip hela dagen.
Grått och dassigt väder.
Det är precis sånna här dagar jag längtar tillbaka till Kiruna och den vita, vita snön.
Ska krypa ner i soffan med en värmande kopp blåbärssoppa nu ♥


Tindra

Idag fyller världens finaste och bästa Tindra 4 år!
Henne har jag skrattat, gråtit och busat med sedan hon var 8 veckor!
Älskar min lilla pälsboll :)


Dagens låt!

Shut Up Baby, I Love You - Skid Row


Filmkväll!

Igår hade vi ju en skräckfilmskväll här hemma hos oss.. med snacks å godricka till :)
Dessa filmer såg vi:


Gammal klassiker som jag inte sett.. Freddie terroriserar ungdomar för fulla muggar på 80-talet. Sevärd.


En halloweenkomedi i scary movie anda. Ok med tanke på att det var halloween.


Helt ok film från Gullermo del Toro om man går in med inställningen att det är en drama med action typ. Vi trodde det skulle vara en riktig skräckis och blev lite besvikna, men ingen dålig film för det.


Äntligen fick vi den action vi var ute efter, Texas chainsaw massacre ger en precis det man väntar sig, toppen!:)

Idag har vi än så länge sett denna:


Filmen ger en lite "Blair with project"-wibbar. Den är inspelad lite som en dokumentär, med skakig hand som håller i kameran osv. Handlar om 4 ungdomar som beger sig ut i djungeln på jakt efter ngn gammal vice presidents son som försvann 30-år tidigare, med fokus på den enorma förmögenhet som utlovas till den som ger information som gör att familjen kan hitta honom. Filmen är rå och får väl godkänt som betyg :)

Dessa filmer har vi också hyrt men ännu inte sett:
RSS 2.0