Min man ♥

Imorgon är det ♥:ats tur att susa ner 200km/h, 50 sek frifall från 4000m höjd!:)
'
Your Love Is A Song ♥

Crazy Stupid Love

Idag var jag på bio med fina Ida!
Vi såg Crazy Stupid Love, en film jag inte hört om eller sett ngn trailer på.
Var länge sen jag skrattade så mycket till en film!:)
Egentligen är det såhär jag föredrar att se filmer, dvs utan att ha sett en trailer som spoilat i princip allt roligt. När jag såg Twilight första gången på bio var det likadant, hade inte sett ngn trailer och gillade den jättemycket. Inga förväntningar på filmen ger oftast bäst resultat är min bestämda uppfattning :)
Sugna på en rolig romantisk komedi? Se denna!

Se kraften!

Idag lanserar Arbetsförmedlingen kampanjen Se kraften! som innebär att vi vill uppmärksamma arbetsgivare i Sverige att även funktionshindrade har en värdefull kraft och kapacitet som ska tas tillvara! Det är möjligheterna och förmågorna hos varje individ vi ska se och värdesätta!

- Hur ser det ut på din arbetsplats?
- Vad gör du/din chef för att ta tillvara på kraften hos dem som kanske inte kan göra exakt allt men ändå väldigt mycket?!
Arbetsförmedlingen har en mängd stödmöjligheter för att göra arbetslivet mer tillgängligt för personer med funktionsnedsättningar. Vi kan stötta med arbetshjälpmedel, stöd till anpassade arbetsuppgifter, särskilt introduktions och uppföljningsstöd, och mycket, mycket mera!
Mer information om kampanjen och Arbetsförmedlingens stödmöjligheter kan du få på www.arbetsformedlingen.se, genom att ringa oss på 0771 - 416 416 eller besöka ditt lokala Arbetsförmedlingskontor!
Du kan självklart också skriva frågor i kommentatorsfältet så ska jag försöka svara på dem!


SE KRAFTEN - SE MÖJLIGHETEN!!


Free falling!

Jag har försökt få upp min tandemvideo här utan att lyckas så istället har jag tagit bilder från filmen via print screen (Tack för idén Minna!) som ni kan få se!:) Har även lagt till de foton som togs från marken denna fantastiska dag!;) Leds på mitt fallskärmstjat än?!;P

På med remmarna!
Danger!
På väg till planet med lätta steg!;)
Fina Cessna Caravan!
Påstigning!
Taggad!
Glad Henrik filmar Daniel!:)
Daniel är 1 sek från free falling!
Jag!:D
Yeaaaaa!
Det är låångt ner!
Lycklig!:)
Tummarna upp!
Fin utsikt va?
Fram med fallskärmen!:)
Wiiee!
In för landning!
Horns up!
Niklas filmade!:)
Fina Tina & Daniel
Ted ville också hoppa!:P
Koncentrerad!
Daniel får instruktioner
Svanka och bak/ihop med benen!
Niklas!
Henrik!
Captain Morgan :)
Haha!
Nirdar!
Weeee!
Här kommer jag!
Glad tjej :)

Terapihelg

Denna helg har jag bara ägnat åt välbehövlig avkoppling. Fredagkväll kom fina Nortällbergarna och umgicks med mig. Det blev lite Idol, vin och yatzy innan jag somnade framför en Vampyrs bekännelser med mina två vibrerande pälsbollar intill mig ♥
Lördag fick jag en ordentlig sovmorgon innan jag åkte till Johannisbergs flygplats här i Västerås för att insupa atmosfären och titta på alla tandemhoppare och tävlingen i FS4 Scramble. Solen sken och himlen var full av fallskärmar, helt underbart och bara sitta där och känna lugnet. Ren terapi för min själ. Men oj så det kliade i fingrana, ville bara slita på mig en rigg och smyga med planet upp ;) Nåväl, dryga halvåret kvar tills jag ska gå kursen, sen jäklans!:)
Lördagkväll ägnades åt soffmys med pälsbollarna och det är typ det jag gjort även idag. Andas. Bara vara. Sånt jag behöver mer av i mitt liv.
Ikväll kommer hjärtat hem igen efter att ha spenderat ännu en helg i Umeå. Med gig och musikvideoinspelning! Ska bli kul och se resultatet av filmningen!:D Ska även bli mysigt och krypa in i älsklingens famn igen :)
På tisdag ska Muppie opereras igen. Bort med lösa tänder så hon slipper ha ont, älskade gråpälsen vår! Själv går jag på Omeprazolkur nu i 1 månad. Har mått illa och haft kramper i magen i 2 veckor och när jag ringde till vårdcentralen så sa de att det låter som att jag har en lindrigare typ av magsår och att jag ska käka Omeprazol i 1 månad och blir det inte bättre så ska jag på vidare utredning :S Känns inte alls roligt. Men. Men. Vad gör man?
Muppie ♥
Iza ♥

Halkidiki!

Idag när jag satt och gick igenom fotona från Greklandsresan så insåg jag att jag i princip bara fotat maten vi åt på resan. Av någon anledning så är det oftast det jag fotar när jag är på events, resor, m.m. Såå.. här kommer lite foton (på maten vi åt) på Halkidiki i Grekland ;)

Ted äter ofta carbonara när vi reser :)
Tzatziki! ♥
Skipbokväll!
Sneagol!
Båtutflykt till paradisstrand!
Avkoppling!
Svettigt i solen :)
Turtle island
Kung och bada från båten!
Älskling! ♥
Kärlek ♥
Pälsbeklädd gäst som besökte oss dagligen :)
Utsikten från poolen
Hotellet
Mojito!
Påtvingad efterrätt :)
Barhäng
Våra hotellkamrater!:)

Luften är fri!


EUFORI

Det finns inget bättre ord för att beskriva känslan.
Hoppa fallskärm.

Jag blev som besatt efter det där tandemhoppet 110827..

Har lånat en bok om fallskärmshoppning på biblioteket.
Övervakar fallskärmscentrums hemsida för att direkt se när vårens fallskärmskurser läggs in så jag kan boka in mig på en av kursstarterna.

Jag har bestämt mig.

2012 tar jag fallskärmscertifikat!!!


Lever mer än någonsin!RSS 2.0