London calling!!

Om några timmar så beger jag och mor oss till Västerås flygplats för att ta flyget till London!
Vi kommer vara där i 3 nätter och ska bla shoppa, turista och äta goo mat!:)
På måndag ska vi och titta på Mamma Mia the musical.
Ska bli hur kul som helst!!!:D
Uppdatering om hur resan var kommer nästa vecka, så hold on!

Förra veckan

Vart inget inlägg förra veckan då jag befann mig i huvudstaden tisd-fred på utbildning. Det professionella samtalet hette utbildningen. Hur bra som helst! Man fick reflektera över hurdan slags samtalsledare man är och hur man kan ställa frågor, spegla, omformulera, sammanfatta, osv för att det ska bli ett bra samtal. Gilla! Hade en hel del samtalsmetodik i skolan men det skadar aldrig att uppdatera sina kunskaper lite :)
Fredagen bjöd sedan på lite god dryck och trevligt sällskap! Det lutar åt att jag ska genomföra ett av äventyren som står på min "to do list" i augusti. Kan ni gissa vad det kan vara?;)

Simon vann Big Brother 2011!!!

Umeåbon Simon Danielsson vann Big Brother 2011!!
Jag röstade på Simon så jag är galet glad!!!:)
Rätt person vann, alla gånger!!
Umeå i mitt ♥ !:)

Lars Ted Canevin ♥

Jag har världens finaste make ♥

Glasscrawings

Har hamnat i en glass-fas utan dess like
♥ Mjukglass ♥
♥ Kulglass ♥
Ge mig!

Ska jag springa Stockholm maraton 2012?

Stockholm maraton var inspirerande må jag säga. O sprang i mål efter 3h och 39 minuter, fantastiskt bra! Jag, som hatar att springa, blev själv inspirerad till den grad att jag fick en vision om att jag själv ska springa maratonet nästa år... Ledsen, men jag tror inte jag skulle klara av det. Löpning har aldrig varit min starka gren. Anser att det är psykiskt jobbigt då jag hela tiden tänker "varför springa när jag kan gå?" när jag springer. Annat är det om springandet har ett syfte, som tex i fotboll eller brännboll. Då springer jag gärna. Men bara att springa för springandets skull? Njäää, inte riktigt min grej. Men att springa ett marathon verkar riktigt häftigt. Med alla folk runtikring och musiken som pumpar, osv. Det skulle vara riktigt stort och klara det. Riktigt stort. Men sjuuukt mycket träning bakom för att klara det såklart. Var ute och sprang för första gången på typ 2 år i måndags. 5 km intervaller. Sjukt jobbigt. Att ansträngningsastman reagerade starkare än någonsin spelade också in. Men jag är sjukt otränad, jag erkänner. Dax och ta tag i det nu. Speciellt om jag ska ha som mål att springa ett jäkla maraton 2012!;) Vad tycker ni? Ska jag satsa på Stockholms maraton 2012??!;) Någon som är på?:)

RSS 2.0