Läskiga filmer..

♥:at är på besök i Västerås efter att ha varit på tre arbetsintervjuer i fredags, han vart erbjuden ett av arbetena direkt på intervjun och får veta svar från de andra inom kort också. Spännande! Arbetet han vart erbjuden är han iaf mycket intresserad av så vi får se om det blir den eller ej, på fredag vet vi för då vill de senast ha hans svar!:)
Ikväll laddade vi upp med en stor påse chips, en skål me dipp, cola/öl och 2 filmer. Den ena filmen heter The Fourth Kind och var ärligt talad sjukt läskig.. men sen kan det ju bero på att jag faktiskt tror på "ufon", eller vad man nu ska kalla dem. Jag har mycket svårt att tro att vi är det enda "intelligenta" varelserna i universum.. men det man inte vet/tänker på, det mår man inte dåligt av så jag försöker leva i förnekelse..sen ser man en sånhär film och vet inte vad man ska tro, den påstår sig visa riktiga videofilmade händelser och det "känns" riktigt men usch vad svårt. Jag krånglar bara till det...men jag säger som de i filmen - Du väljer själv vad du ska tro/vill tro på, efter att ha sett filmen..
Den andra filmen är vi nog sist i världen att se Paranormal activity, läskig. En film i min smak.. men hur lätt ska det bli och sova nu efter dessa? Jag dras till filmer som dessa, men jag mår sjukt dåligt av de samtidigt... inte riktigt friskt va :) Gillar att man inte får "se" för mycket, utan får bringa fram bilder i huvudet istället. De här två filmerna var de bästa filmerna i den läskiga kategorin som jag sett på mycket länge faktiskt, nöjd!:)
Ahh.. Hur ska man kunna sova nu? Jo, man får krypa upp i älsklings famn och somna tryggt med kliande fingrar på ryggen, dubbelgilla!:)

Tror ni på "ufon"?


Kommentarer
Postat av: Teddy

Går ju inte sova me sånt färskt i minnet :p

2010-05-10 @ 17:11:12
URL: http://www.myspace.com/mylastescapeband

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0