Arlanda

Hej allihopa!

Befinner mig just nu på arlanda, om 6h lyfter flyget till Tunisien där jag och  Ted ska njuta av värme och bad :) Datorn är fortfarande pajj och det känns jättekonstigt att inte kunna kolla mailen, nyheter å allt annat man annars kollar dagligen på datorn! För en vecka sen fick vi faktiskt tillbaka datorn som då skulle vara lagad, men när vi kom hem och slog på den så var det fortfarande samma fel så det vara bara å föra tillbaka den :( Undrar när vi får hem den hel? Förhoppningsvis är den väl lagad när vi kommer hem från resan den 6september! Måste kunna börja söka jobb å sånt också ju :)

Jag arbetade min sista dag på strokecenter i söndags. Det var som alltid tråkigt å säga hejdå till massa människor samtidigt som det är skönt att äntligen få vara lite ledig och ta igen sig.. Kommer iaf sakna kollegorna på stroken, de är ett som är säkert!

Vad mer har hänt sedan dess?

Kattas katt Miranda har fått kattungar för en vecka sedan som jag vart å kollat till nästan varje dag, otroligt söta små råttor :) De kanske öppnat ögonen när vi kommer hem? Å börja tulta runt? Kul å få följa deras första veckor äre :)

Storasyster väntar bäbis nr 2 å var beräknad igår..ska bli spännande å bli moster för andra gången, men hoppas jag hinner hem innan ankomsten ;) 

Igår spenderades dagen i Sthlm med möte med valberedningen i Saco Studentråd, var skojJ!:) Såg även Carolina Gynning å Blondinbella på stan :) Sen hanns de med en lunch på stan med Martin, Carro, Sara å kirunafolk, ceasarsallad å mojito på olearys kl 13 är bra skit!

Igårkväll tog jag tåget till Västerås för att träffa världens bästa Minna! Vi härjade som vanligt.. fick skjuts till sommarens sista suck i eskilstuna av minnas trevliga karl och där vare headbanging och röjjning till dead by april som var grymma live!!!:) Sen var jag toktrött och orkade knappt gå till bilen.. :) Idag shoppades det i västerås å sen åkte jag hit till arlanda för att möta upp min bättre hälft :)

Vad mer? En vecka sen vare rokkrock å Royal Jester ägde upp som vanligt.. fotade massa men har inte kunnat se resultatet ordentligt..ser ni vad problematiskt allt blir utan en dator?:)

En kraschad dator, En mobil som krånglar och En pajj TV är vad de senaste veckorna också bjussat på.. bara planet håller sig helt så får man väl la vara tacksam?:)

Nej, nu ska vi gå å lägga oss på de utomordentligt prisvärda arlandasängarna..dvs bänkarna i terminal 5 :)
Uppdatering sker när jag får en hel dator igen! Hoppas ni mår bra, jag ska sola lite åt er också ;) Puss!

RSS 2.0