Lycklig!

Tisdagen den 29/7 gick min alskade Ted ner pa kna pa Hard Rock Cafe Hollywood och friade till mig.
Jag svarade sjalvklart JA!! Sa nu ar vi nyforlovade och lyckliga!! :)

                      

Hollywood!

Vi har det alldeles underbart har!!! Lordag och sondag har vi mest tagit det lungt, badat och solat och vandrat runt har i Venice beach.
Idag har vi dock turistat loss! Vi tog bilen upp till Hollywood. Hittade en perfekt parkering intill Grauman's Chinese Theatre. Sedan promenerade vi runt pa Walk of Fame och kollade in nastan drygt 2000 av de stjarnor som finns dar, en hel del promenerande kan jag lova! Sen promenerade vi upp i Hollywood Hills tills vi kom ganska sa nara Hollywoodskylten, dar vi fotade lite och beundrade utsikten och de haftiga hus som fanns dar! Promenaden dit upp var inte heller sa kort... :)
Lunchen vart pa McDonalds i Hollywood och middagen at vi pa en asiatisk restaurang med Steven, Teds mammas kusin.. trevlig kille :) Sedan promenerade vi ocksa till High Voltage Tattoo, eller mer kand som LA Ink! De spelar in sasong tre dar just nu sa nar vi kom dit forst kunde vi inte ga in, men klockan 21 oppnade de for allmanheten sa da gick vi dit igen och fotade lite och jag kopte mig en t-shirt.. Kat Von D var tyvarr inte dar (de sa till en snubbe som fragade efter henne att hon hade jobbat sen sex imorse sa hon hade slutat for dagen)..men det var haftigt och se den coola lokalen iaf.. :) De hade dock tagit bort strippstangen och skateboardrampen som fanns med i sasong 1 och det var helt ny personal som jobbade dar ocksa.. kul och ha sett det jag nastintill slaviskt foljer pa TV pa riktigt!! :)
Vi har kort sagt promenerat galet mycke idag.. och jag har shoppat loss pa Victorias Secret, vilket var ett av mina mal med denna resa! Vi spenderade 12 timmar i Hollywood och jag kan lova att tiden flog ivag! Men det kanns i fotterna att man gatt runt en hel dag.. men det var det klart vart :)
Imorgon ska vi troligtvis till Universal Studios.. can't wait!
Puss pa er!

Vi ar har!!

Antligen ar vi i LA!
Det var ganska stressigt och hinna med vart planbyte i Atlanta och hitta till boendet med var snygga hyrbil, men vi fixade allt hur bra som helst!! :)
Vi ar 8 timmar efter Sverige i tiden sa de forsta dagarna har ska vi "komma i fas" lite.. vi har redan legat pa Venice beach och njutit nagra timmar imorse, vi bor ju bara ett stenkast fran den fullkomligt FANTASTISKA stranden!! :) Massor med surfare dar!
Ville bara uppdatera er om att vi kommit fram och mar huuuur bra som helst! Har dator med internet pa rummet, vilket ju ar perfekt om man vill boka in sig pa na events eller kika vad som hander i stan just idag! Kommer nog uppdatera lite da och da med hur vi mar, passar pa da ted dushar! ;) Foton ska ni fa se massvis av nar jag kommer hem igen!
Hoppas ni mar lika bra som vi! Puss! :)

LA - Here we come!!

Vart inget inlägg igår för jag stressade runt och hann inte ens göra allt jag skulle.. men nu ska vi iallafall åka, min resväska är redan överfull och jag som tänkt shoppa.. så typiskt mig! Får försöka snylta lite på Teds väska sen ;)
Vi ska ha dator med internet på vårat hostel så om jag har möjlighet kommer jag såklart slänga in ett inlägg och updatera hur vi har det då å då!
Hoppas ni mår bra!! Ta hand om varandra!!
NU ÄNTLIGEN ÅKER VI!!! :)
Puss Å Kram!!

                                                                        


Wilma

Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon.. ska på Wilma´s klockan tio och bli fin.. ;)
Puss & Gonatt!      

                                  

Foto från wilma.se

Läs..

Har ni läst Heroin diaries? Om inte.. Gör det. När ni gjort det ska ni lyssna på Sixx AM.. Ger mig rysningar varje gång. Verkligen en intressant bok.. jag ska inte säga att den är bra eller grym för den är egentligen tragisk.. men extremt viktig.. don´t do drugs! Ska bli intressant och se hur Sixx AM är live.. kommer alla citat ur boken vara med även då? Spännande, spännande - can´t wait!!! :) Favoritlåten är lätt "Girl with golden eyes"..

             
 

Dessa är redan nerpackade.. skulle nog aldrig förlåta mig själv om jag glömde dom!!!


            

Internationellt körkort..

Igårkväll slog det oss.. vi har inte fixat ett internationellt körkort till Ted som ska köra bilen vi hyrt i LA.. Gick och läste på vägverkets hemsida där de stod att ett sådant inte var ett måste, men skulle det bli poliskontroll eller dylikt har inte polisen där skyldighet att veta hur utländska körkort ska se ut och det kan ta jättelång tid innan evetuella "problem" kan lösas.. vi är inte sugna på att tillbringa flera timmar med amerikansk polis så vi började ringa runt till alla som kan utfärda sådant direkt då tid för och snigelposten inte existerar i detta läge.. sommarstängt överallt.. på ett av ställerna fick vi kontakt med dem i Stockholm som skrämde upp oss ännu mer.. de sa att det var någon försäkring som inte gällde om man inte har ett internationellt körkort samt att endel biluthyrare inte hyr ut om man inte har ett sådant..hon tyckte vi skulle ta oss till Stockholm och ordna ett sådant, men det har vi ju verkligen inte tid med! Vi fortsatte ringa runt och tillslut svarade vårt sista hopp och han hade möjlighet och träffa oss idag så vi slängde på oss kläderna och rusade till bussen.. Ted fick fota sig i en fotoautomat på stan och sen promenerade vill hem till gubben som bor på Teg.. det var avklarat rätt fort så nu ha vi eliminerat ännu en möjlighet till tjorv.. sköönt! :)

Efteråt promenerade vi till stan och Ted bjöd mig på brunch på en av de två båtarna som ligger i kajen.. Jag åt en smarrig ceasarsallad och Ted åt grekiska färsbiffar med rostad potatis.. det var hur gott som helst! Kan rekommendera er att luncha där..hur god mat som helst för 85kr inklusive dricka.. :) Efterätten blev choklasmoussetårta från Café Station i rådhusparken.. MUMS!

Just nu har vi tvättstuga och resväskorna har vi dragit upp från förrådet så nu börjar vi packa för fullt här!! Tindra blev såklart skeptisk direkt hon såg resväskorna.. hon vet så väl att det betyder..dvs att jag, Ted eller bådatvå ska åka.. ni skulle se henne i såna här lägen, hon är ledsen och arg och vet inte riktigt hur hon ska bete sig. Hon hatar då jag åker.. :( Så nu har jag en Tindra vid min sida vad jag än gör.. så extra mycket kärlek ska hon och Muppie få innan vi åker.. Våran vän och granne Katta ska ta hand om tjejerna då vi är borta så de kommer klara sig alldeles utmärkt!!

                 


Hur vuxen är du..?

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?


Din vuxenpoäng är: 16.1

 

Din ålder borde vara 29.4 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Hmm.. ska detta tas som en komplimang eller förolämpning..????


Hur ond är du..?

Jag vart inte så ond som jag trodde jag skulle bli.. hehe


Du är 28% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!


Vill du veta hur ond du är?
Testa själv på www.testportalen.se ;)

Popcorn..

Idag vart det äntligen träning.. Jag och Britta var duktiga som både powerwalkade och simmade! :)
Nu blir det till och poppa popcorn.. Popcorn & Grillkrydda är ju faktiskt det näst bästa efter chips..å chips får ja ju inte äta nu så.. popcorn it is! :)


Muppie

Min lilla Muppie är 2år.. Jag adopterade henne från Djurskyddet när hon var 6månader  (född 060606). Tindra var så ensam när jag var i skolan hela dagarna så jag beslöt mig för att skaffa en kompis åt henne.. Djurskyddet blev snabbt ett självklart val då de finns så många katter i stort behov av hem där! (http://djurskyddet.umea.com)
Muppie hette Roxy från början.. anledningen till att jag ändrade hennes namn var att hon inte alls passde och heta Roxy.. Hon kan inte jama som andra katter utan muppar istället.. därav Muppie. Hon har inte den stabilitet katter normalt har heller.. antar att hon inte skulle överleva särskilt länge om hon var utekatt, min älskade grånos!
Muppie älskar att bli borstad på magen, titta ut från vår franska balkong, reta Tindra, koka kaffe med Ted och bli kliad på magen... :) Hon är väldigt social och tycker om alla som kommer och hälsar på.. Älskar min lilla Mupp!! :)


                                  
          

Regn å åter regn..

Regnet har fullkomligt öst ner hela dagen.. det är grått, grått, grått och träden viker ner sig av den kraftiga vinden..
På grund av vädret (ja, jag skyller på vädret!!) har inte ett endaste fotsteg tagits utanför hemmet.. och jag som skulle träna.. fan.
Vad har jag gjort istället? Jo.. ätit paj med vaniljvisp.. det var syndigt och gott.. :) Sen har jag klippt klorna på Tindra & Muppie och Ted har färgat min utväxt.. vilket han gjorde jättebra, speciellt med tanke på att det var första gången han gjort något  sådant.. en liten fläck här å där är väl inte hela världen.. haha ;) Tack söt!

Jag kom på en sak idag.. glassbilens välbekanta melodi hördes för första gången kring klockan 16.. "vem fan vill ha glass när det är sånt här pissväder" tänkte jag.. melodin hördes igen, igen, igen.. när jag fortfarande hörde den vid 18 tiden hade begäret brytit ut i full kraft. Hela min kropp och själ fullkomligt skrek efter glass!! Så kära glassbil, jag har kommit på ditt knep.. du kör runt,runt,runt tills alla människor som inte ens haft en tanke på glass på hela dagen fullkomligt skriker efter en glasstrut.. Du är ond. Jag lyckades iallafall motstå lusten av glassbilsglass denna gång och tryckte i mig hallon&fläderpaj med vanlijvisp istället.. Tji, fick du!!

Just nu lyssnar jag på Sixx AM och längtar som en tok till 2:a augusti.. då jag ska stå och yla till dessa ljuvliga texter..
Måste ta och fixa 2 skivor till resan så jag och söt har något bra och lyssna på i bilköerna :) Har ni förslag på bra låtar så bring em on! ;)

Hulken Henna!

Katta inspirerade mig till att testa vilken superhjälte jag är..

Du är Hulken

Hulken
67%
Hellboy
66%
Spindelmannen
66%
Stålmannen
65%
Wolverine
64%
Fantomen
47%
Robin
45%
Batman
41%
Kattkvinnan
34%
Du är en grön ensamvarg med
en otrolig styrka.


testportalen.se om ni också vill testa er ;)


Havet..

Vi har haft en UNDERBAR dag på stranden idag!! Vädret kunde inte ha varit bättre! Vattnet kunde dock ha vart lite varmare men årets första dopp gjordes ändå idag under förtjusna små rop!! ;)
Busade med M tills han kiknade och åt glass i stora lass.. en riktigt härlig sommardag helt enkelt, sååå nöjd!! :)

                                                


                 


Bettnessand!

Nu far vi till havet, stranden och klipporna på Bettnessand!!
Där ska vi busa med M och syster och förhoppningsvis våga oss på årets första dopp (På svenskt territorium)!
Puss på er! :)

Hurra, Hurra, Hurra!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Brittas födelsedag, HURRA! HURRA! HURRA! :)

                      

Medhjälpare till en våldtäkt?

Gårdagen var underbart mysig!

Vi började med att trampa ner till vattnet vid Strömpilen där vi låg och njöt av solen och värmen. Efter ett tag kom syster  och systerson så då fick vi busa med lilla M igen, Han är så söt då han får syn på en fågel för han börjar själv  flaxa med armarna då :) M tyckte Teds nycklar och urdruckna McDonald´s kaffemugg var delikata och dem mumsade han en hel del på.. haha :) Sen handlade vi med syster och M på maxi.. Jag och Ted sprang också in på systembolaget och inhandlade diverse alkoholhaltiga drycker.. När vi kom hem gjorde vi oss i ordning... marinerade kycklingfilén, champinjonerna och majsen och promenerade till Maja & Jon på New Valley Heights där vi grillade och bjöds på Sangria och kladdkaka.. Vi umgicks och hade jätteskoj och det vart en hel del Guitar Hero och alkholhaltiga drycker under kvällens gång:)

Vid 2 tiden fick jag akut behov av ostsås så då började vi traska mot baloo grillen, i förhoppning om att det skulle vara öppet.. men det var det inte :( Nåja.. det var skönt väder och jag åkte linbana och vi klättrade i ett stort klättertorn på vägen hem.. vi gick också genom skogen där vi hittade en rastplats vi inte varit vid förut.. där fanns bla bord och stolar helt  gjorda i någon form av sten.. de såg läskiga ut..

Vi såg också en jättesöt igelkott på vägen hem.. det fick mig och minnas en dag för typ 2år sedan, då jag fortfarande läste psykologi. Vi skulle ha psykologitenta på östra paviljongen och jag och Ida brukade träffas typ en timme före tentan började för och förhöra varann. Den här morgonen var jag där först och de hade fortfarande inte öppnat dörrarna, så jag satt på en parkbänk utanför och bläddrade frenetiskt i mina psykologiböcker i förhoppning om att hinna lära mig  något vettigt till tentan sådär i sista minuten.. Jag blev störd i mitt läsande ganska fort av att jag hörde prassel från buskarna intill där jag satt. Nyfiken gick jag för och se vad som prasslade och såg då en liten söt igelkott som trasslat in sej i en plastpåse.Tyckte såklart synd om den och tog bort påsen för att igelkotten inte skulle sitta fast, samtidigt som jag tänkte ett och annat dumt om folk som slänger plastpåsar i naturen som djuren sedan fastnar i. När jag avlägsnat plastpåsen fick jag syn på en till igelkott som var mycket större än den andra. Glad för att ha släppt igelkotten fri satte jag mig för och fortsätta nöta psykologi men det tog inte länge förrän jag hörde konstiga ljud från buskarna igen. Nyfiken som jag är reste jag mig såklart upp för och kika vad det var som lät. Och vilken syn det var! Den lilla igelkotten som jag "räddat" försökte fly för livet från den stora igelkotten som antagligen stått och lurat på den mindre då den var intresslad i påsen. Jag fann ingenting jag kunde hjälpa den mindre med så jag satte mig för och läsa igen, men det tog inte länge förrän ljuden från igelkottarna höjdes och jag gick åter till buskarna för och se vad som stod på.. Den stora dumma igelkotten våltog den mindre som försökt gömma sig i plastpåsen för och sedan försöka springa sin väg. Det var tydligt att den lilla igelkotten inte alls ville vara med om detta otäcka som den store igelkotten tvingade den till. Vilken skit jag kände mig som då. Skyldig för medhjälp till våldtäkt. Ofrivilligt dock!!! Den lilla kanske inte alls satt fast, den kanske visst kunde komma ur plastpåsen själv om den ville det men i nuläget gömde den bara sig.. hur det  egentligen var med den saken vet jag ju inte.. :( 

Än idag funderar jag ibland på detta.. hur gick det egentligen för den lilla igelkotten? Kanske var det den vi såg igår? Det skulle inte förvåna mig eftersom igelkotten vi såg igår sprang för livet då den fick syn på oss (den kanske kände igen mig??!!!)...



                     

En solig fredag!

Jag blev väckt av tusen fjäderlätta pussar imorse.. det var en glad Ted som tyckte jag skulle vakna så vi kan gå ut och njuta av kanonvädret vi har idag! :)
Så nu ska vi packa filten och promenera ner till vattnet vid Strömpilen där vi ska njuta av varandra, sol och glass.. :)
Hoppas ni också har härligt sommarväder idag, uppdaterar mer senare! Puss!

Saints Of Los Angeles

Denna skiva ska definitivt inhandlas i LA... ;)


         

Tråkdag..

Idag har jag varit allmänt hängig och tråkig.. har haft huvudvärk och varit sliten så största delen av dagen har jag sovit bort.. TRÅK! Halsondan vill inte ge med sig och jag funderar på och gå till IKSU imorgon och träna fastän jag inte är helt frisk.. samtidigt som jag inte vet om jag vågar göra det eftersom jag ju inte vill bli jättesjuk igen då vi åker om en vecka! Men blir galen på såna här tråkdagar.. så antagligen kommer jag utmana hälsan imorgon iaf..

Onsdag

Idag har varit en riktigt lugn dag.. vaknade till att min sötnos kokat gröt åt oss å den åt vi till 2 avsnitt Bert.. Sedan pallrade han sig iväg till ett rep med bandet. De testade en ny sångare idag och han var tydligen grymt duktig, så de bär av till gävle inom en snar framtid där de ska spela in hans sång på ep:n å sen börjar skivkontraktsjakten, spännande sånt där :)
Medan sötnos var och repade så satt jag hemma och gjorde papperarbete för FSA.. skönt och ha det avklarat :) Sen mötte jag upp honom på stan och vi var på Subway och köpte lunch som vi åt i parken i det fina vädret. Efter lunchen strosade vi runt på stan tills vi hittade en födelsedagspresent åt min systers man som fyller år imorgon, han älskar och laga mat så han fick salladsbestick & en salladsskål från Pentik, jättefina! Vi åkte till dem direkt från stan och vart bjudna på mat -pasta med chiliräkor, supergott! Och morotskakan till efterrätt var inte dålig den heller.. ;) Busade med min systerson gjorde vi också, shit vad han växer fort!! Killen kan ju redan gå med hjälp av lite stöd och han har inte ens fyllt ett.. Jag är en stolt moster :) På söndag ska vi vara barnvakt åt honom, då blir det mycke bus som alltid :)

Nu är jag trött och ska soova.. Gonatt!

Shoppat!

Det var det här armbandet jag köpte då vi shoppade med svärmor på Indiska.. 
Tycker om färgerna på den!


        


Tack svärmor!

Fick denna turkosa skål med ett ljus i samt duken ni ser på bilden av min söta svärmor..
Tyvärr är inte bilden så bra så man ser inte hur fin skålen är då den gnistrar.. Men ni får använda fantasin lite ;)


 


BERT!!!

En fågel kvittrade i mitt öra.
Vi drog på oss kläderna i rasande fart.. tramp, tramp ner till Ica Maxi.. där fann vi den. BERT dvd:n som man kan köpa med Aftonbladet idag och imorgon, YES! :) Hela 231 minuter med BERT!
Kommer så väl ihåg när serien rullade på TV.. det var veckans höjdpunkt. Sitta med chips & godispåsen i högsta hugg och skråla med till "Älskade Ängel".. vilka tider det var.. Strax ska vi inviga vår sprillans nya Bert-dvd och få tillbaka de gamla nostalgikänslorna.. 

             

Förlåt..

Förlåt att jag vart så dålig på att uppdatera.. det ändras dock imorgon när svärmor åker.. då kommer jag inte vara sysselsatt hela dagarna längre (antar jag..) Vi har pysslat med så mycke nu när hon varit här.. vi har fikat, varit på stan och shoppat, fikat, varit på bio, fikat, ätit på olearys, fikat.. etc..
Jag bakade bullar i förrgår.. gjorde efter Leila´s recept, hon på TV ni vet? Blåbärsbullar - de vart delikata.. :) Bullar och fika varje dag har satt sina spår.. speciellt då jag inte kunnat träna då jag fortfarande inte är frisk.. Inte hälsosamt och ha svärmor på besök.. men ack vad  trevligt och GOTT! :)               

                  

Tiden rinner iväg fort, fort nu.. bara 1½ vecka kvar tills vi åker till LA (ohh, vad jag tjatar..)!! Paniken börjar infinna sig, Vad ska jag ha med mig? Tänk om vi missar planer vi ska byta till i Atlanta då vi bara har en dryg timme på oss och byta?? Gäller mitt pass med 100% säkerhet?? Hur mycket pengar kommer gå åt? Tänk om jag glömmer biljetterna?? Sånt gör mig galen. 

                     

Har beställt böcker på cdon.com.. för och har något att läsa under flygturerna och strandläsning såklart.. bland annat dessa hamnade i shoppingkorgen:



Någon av er som läst någon av dessa?


Mamma Mia!!

Ni som inte sett Mamma Mia, GÖR DET!!! Filmen var riktigt rolig och ABBA-musiken flödade :)
Vi hade store leenden på våra läppar efteratt ha sett filmen, likaså hade de gamla damerna å herrarna som såg filmen samtidigt som oss. Det var den bästa filmen dem sett, de ni!:)


                     

The ring

Såg ni The Ring som gick på kanal 5 igår? Jag minns när jag såg den allra första gången. På bio. Det gjorde så ont. I själen, i hjärtat och hela kroppen. Då bodde jag fortfarande hemma och hade en STOR TV intill sängen, vilket inte var så roligt efteratt ha sett The Ring på bio...
Varför utsätter jag mig för det här? Jo, jag kan inte låta bli. Jag har en dragningskraft till läskiga/jobbiga filmer. Älskar och se dem och bli riktigt vettskrämd. Men sen när natten kryper på så blir jag så galet rädd. Mår dåligt hur länge som helst och kan inte sluta tänka på det.
Jag hade mardrömmar ett år efter att jag såg The Ring för första gången. Det är den värsta filmen jag någonsin sett alltså. Men igår när jag såg delar av den tyckte jag att den inte var så jobbig. Efter att ha sett den sisådär 1000 gånger (Åjo..har den på film hemma vettni, man ska pinas). 
Då jag köpte filmen så mådde jag dåligt bara av och se fodralet. Jag vet ju vad den innehåller..
När jag flyttade till lägenheten jag och Ted nu bor i bodde jag först själv. Jag gömde The Ring filmen längst ner bland mina andra filmer. Ändå mådde jag dåligt över den. Varje gång jag gick förbi den gick kalla kårar längst ryggraden och när jag skulle sova så kunde jag ändå känna dragningskraften från filmen i rummet intill. Jag är sjuk, jag vet. Besatt kanske? (Besatt är också en film som jag tycker om och kanal 5 visar den på söndagkväll om jag inte minns helt fel ;) )
The Ring 2 var inte så bra.. men jag har större förhoppningar på The Ring 3 som jag väntar på nu.. den skulle haft premiär i år men det har skjutits fram ett år så förhoppningsvis får jag se den på bio 2009... å sen må dåligt ännu ett år..


                               


2 veckor kvar!!

Om 2 veckor åker vi till LA!! Nu går tiden fort alltså. Tentaångesten börjar smyga på också, har ju tenta i mitten på augusti på den ena sommarkursen jag läser och jag har inte varit till biblioteket och pluggat en endaste dag än. Typiskt mig. Jag hoppas på att kunna ta mig dit på måndag iallafall. Hinner ju bara läsa en vecka efter vi kommit hem innan jag ska skriva!!.. Äh, det löser sig alltid. På något sätt :)

Regnet öser ner. Bussarna går inte och vi ska försöka ta ner oss på stan för att svärmor ska kunna få tillbaka pengarna för buss/tågbiljetten hon inte kan använda pga strejken. Sen ska vi på bio och se Mamma Mia! Har stora förhoppningar så jag hoppas den är bra :) Men jag vill egentligen se Sex and the city..men alla runtikring verkar redan ha sett den och dom som inte sett den vill inte se den.. eller har jag fel? Jag får övertala Ted och se den sen när tiden finns.. :)

Passen, pengarna, hyrbilen, boendet och flygbiljetterna är fixade inför resan!! Bara packningen kvar! :)

Svärmor på besök!

Hej allihopa!
Ledsen att jag inte uppdaterat på länge, men snart ska jag bättra mig! 
Grejen är den att jag fortfarande är sjuk.. min hals vill inte ge med sig.. Trots ihärdigt tedrickande & jägermeistergurglande så gör det så ont.. :( Tror att jag har halsfluss och inbillar mig att jag klarar av och kurera mig utan pencillin. Besöka doktorn är ju kostsamt! Hostar gör jag också, våldsamt mycke periodvis. Febern har lugnat ner sig dock (som tur är!!). Blir dock trött fort när jag är i farten, för i farten har jag vart fastän jag borde vara nerbäddad. Anledningen till det? Svärmor är på besök!! :)
Hon kom i måndagskväll och vi vet inte hur länge hon stannar eftersom hon inte kan åka buss ner till sundsvall på lördag om inte busstrejken lagt ner!! Fast vi hoppas på att hon stannar länge :)
Igår var det fint väder så vi traskade ner till älven för picknik! Ni skulle sett mig. Gassande sol och varmt och vad hade jag på mig? Jo.. byxor, tjock långtröja, halsduk och mössa!! Folk tittade lite snett ska ni veta :) Men vad gör man inte för och komma ut lite trots att man är sjuk :)
Idag var vi på stan. Svärmor hittade en hel del kläder åt sig och jag hittade mig ett armband! Ni ska få se det sen senare när jag har mer tid att skriva! Har också fått present av svärmor som ni ska få se!
Hon är verkligen genomgo min svärmor. Glad och på alerten, gillar henne skarpt fastän det bara är 2:a gången jag träffar henne! Hon bor i Värmland/Norge så avståndet är lite problematiskt för och kunna ses ofta, så man får passa på och umgås när man väl kan! Och Ted är glad för att hans mor är på besök och ser hur vi har det för första gången också! :)
Nu ska vi se "På Smällen".. den är ju klockren, såg den på bio också.. så många skratt utlovas :) Men jag vill skriva ett TACK till er som skickat kommentarer och tänkt på mig när jag är sjuk!
Är back in bussiness inom en snar framtid! ;)
Puss!

Sjuk..

Idag blir det bara ett kortkort inlägg.
Har haft feber, galen halsonda, hosta, sprängande huvudvärk, etc sen igårkväll :(
Har heller inte fått behålla något av det jag försökt äta. Jobbigt!!
Har verkligen inga krafter, har inte ens lyckats plocka upp boken jag läser.. hara bara sovit/slötittat på TV hela dagen.. Nåja, nu ska jag krypa under täcket igen. Ville bara meddela varför jag inte bloggat tidigare idag!
Hoppas ni är krya! Kram!

                                              Go to fullsize image

Träning, Popcorn & Gino..

Igår var jag & Ted till Olearys (igen!).. vi är ju nästan stammisar där känns de som.. :) Vi hittar mycke å fira å igår firade vi att Ted fått jobb! :)
Efter maten myste vi en sväng vid kajen innan vi laddade oss smockfulla me popcorn för och gå på bio å se Narnia (Prins Caspian) Den var jättemysig :)

Idag har jag varit med Maja. Vi var till IKSU SPA och powerwalkade, gymmade & simmade.. så sjukt varmt i vattnet där.. skööönt :) Sen åkte vi till stan och åt kycklingsallad på Costas.. gott de me!
När jag kom hem degade jag bara i soffan.. sen gjorde jag & Ted gino.. det är så oslagbart gott! Avnjöts såklat me glass i stora lass.. Men nu till det jobbiga. Detta är en såndär dag då jag skulle kunna döda för en påse chips & dipp.. Men har ett ½ år kvar på vadet så de går ju inte. :(
 

                               

Visit to Vienna..

För ett år sen åkte jag och Ted till Wien idag.. då var den 4juli en onsdag och vi hade inte setts på 1månad eftersom jag sommarjobbade i Kiruna och han i Umeå. Vi träffades på arlanda och jag hade galet många fjärilar i magen!! Vi var i Wien onsdag till måndag och hade en helt underbar semester!
Vi shoppade, promenerade galet mycket varje dag, var på zoo, men framförallt.. vi såg Metallica LIVE med galet många tokiga österrikare! :) 
Wien kan rekommenderas varmt till er som inte varit där. Det är en oerhört vänlig och romantisk stad och vi kommer säkert åka tillbaka dit en vacker dag :)

                     
               
     
Fjärilarna finns i magen än idag.. det är hela 25grader i skuggan (trodde termometern gått sönder!) och jag och Ted ska ha en mysdag i värmen nu!!
Ha en bra dag ni med! Puss! :)

Misslyckad fotosession..

Idag har Ted fått ta massor av kort på mig. Jag har fått ett uppdrag som jag ska visa upp/förklara för er nångång senare när det är tryckt och klart.. :) Tyvärr så så spårade våran fotosession (haha!) ut efter ett tag så vi ska göra ett nytt försök imorgon.. ett seriöst kort måste väl gå och ta på mig? :)


                                       Typ såhär seriösa blev fotona idag...
                     


Igen.

Det ringde igen. Inatt. När jag sov. Det dolda numret ni vet. 01.54 närmare bestämt. Börjar bli otäckt det här!

Men nu skiner solen ute och jag och Ted ska packa picknikväskan full med godsaker och hitta oss en mysig plats å njuta av vädret på och fira Ted som FÅTT JOBB IDAG!!! GRATTIS SÖTNOS!! :)
Uppdaterar mer senare..

Vem är du.. ?

Någon ringer mig med dolt nummer. Sånt blir jag tokig av. Nyfiken. Vem kan det vara?
Första samtalet hade kommit under mitt spinningpass, "försäljare" tänkte jag då och glömde bort det.
Men det hände igen..23.48 ringde min mobil ännu en gång, sådär 2 ringsignaler så jag hann inte svara (oftast svarar jag inte alls när det är dolt nummer.. ). Försäljare ringer inte så sent. Vem kan det vara? Vem är du?
Träd fram!!

20 frågor...

Jag utmanar Minna, Katta & Carro (som jag har på mina länkar!) ;)

1.Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Självklart.. det var ju min Ted jag kysste senast :)

2. Vad åt du senast?
Ostbågar..

3. Har du varit med i en rättegång?
Nope!

4. Är du polare med grannarna?
Jag är rädd för min grannar.. :S

5. Vilken tid gick du upp imorse?
Klockan 11 vägrade Tindra låta mig sova mer..

6. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Då hade jag precis somnat!

7. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Hej! Hur är det? Vill du gå på spinning med mig på iksu sport ikväll? kl sju..:) Kram!

8. Vilka språk pratar din mamma?
Finska, svenska, och liiite engelska

9. Om du fick vara med i en film, vad skulle du helst välja av action, drama och romantik?
Action alla gånger! :)

10. Vilken är din favorit drink?
White russian

11. Senaste personen du fick sms av?
Syster Heidi.

12. Senaste biofilmen du såg?
The Happening

13. Senaste låten du lyssnade på?
Hallelujah - Shrek theem

14. Senaste mest spelade låt?
Mötley Crüe - Saints Of Los Angeles

15. Senaste festen?
På midsommar med Jester Boys m.fl :)

16. Vilken ringsignal har du på din mobil?
Back In The Mud (Bubba Sparxx)

17. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
of course, an awesome place to partake - and you have one of those spray (TommyLand boken..)

18. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Det är något jag verkligen vill göra faktiskt!

19. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igårkväll.. gick till Statoil och hyrde en film samt köpte en glass & ostbågar :)

20. Vad ska du göra efter det här?
Äta frukost! Magen kurrar...


Gott..

Var något tjorv med internet igårkväll när jag skulle in här.. de enda sidorna de funkade och komma in på var de lokala sidorna så jag vet inte vare var för fel..
Men här nedan ser ni vad som muntrade upp mig igårkväll :)
Filmen var rolig men framförallt så var min glass och mina ostbågar ljuvliga ;)


                  

Hängig..

Idag är jag inte alls pigg.. har dock promenerat 3 timmar idag (till polisen oc h hem + en hel del på stan).
Har träningsvärk i hela kroppen och ögonen kliar igen.. hatar och ha pollenallergi..
Näe, usch. Jag behöver något uppiggande NU!

FY F*N!!!

Herrejävlar!!!
Trodde seriöst jag skulle få en hjärtattack nyss!
Jag och Ted ska till polisstationen imorgon för och försäkra oss om att våra pass är maskinläsbara (krav i USA sen 2004). Teds pass låg i lådan där våra pass normalt brukar ligga, men inte mitt. Och där gick startskottet för den stora passjakten! Sökte igenom varenda jävla låda i lägenheten, klädkammaren vände vi in och ut på (den går knappt och komma in i normalt för allt ligger hullerombuller), jag sprang ner i källaren och kollade om jag glömt den i resväskan jag hade till Turkiet, alla skåpen söktes igenom.. Inget pass. Nope. Ingenstans. Faaan. När hade jag det sist? Var det då jag var till turkiet eller bokade vi USA resan efteratt ja vart där? Hmm.. Vi bokade resan efteråt, och då hade jag passet i handen.. Vart bokade vi resan? Jo, hos vår kära granne Katta.. hmm.. vad hade jag på mig då vi var dit? Jo, min vinterjacka som jag inte rört sedan dess! Och där låg den, i fickan. Pust. Vilken lättnad. Så nu ligger våra pass på byrån redo för morgondagens promenad till polisen. En tanke slog mig - tänk om vi skulle resa imorgon och mitt pass var borta? Vilken mardröm!!
Tränade musten ur mig idag.. det var galet skönt. Köpte med jordgubbar som belöning men de ligger fortfarande i kylskåpet eftersom sökandet av mitt jävla pass tog 2timmar!!.. nå imorgon lär jag vara glad över att jag har något gott och mumsa på :) 

Teds passkort är för övrigt jävligt bra, mitt eget passkort är 9år gammalt och ser rent sagt förjävligt ut, så det bjuder jag inte på.. ni får titta på Ted istället ;) 
 

                              

RSS 2.0