Såå trött...

Nu är jag hemma igen.. Haft det hur skojj som helst i Eskilstuna och Stockholm, ska uppdatera och lägga upp bilder från helgen typ imorgon.. Är så sjukt trött att jag knappr orkar hålla ögonen öppna..
Imorgon börjag jag min 5 veckors praktik, ska va på  NUS, Stroken.. Spännande!! Känns som att jag glömt bort allt som har med arbetsterapi och göra just nu.. men jag hoppas det känns bättre efter morgondagen.. ni får såklart höra hur det går.. :)
Nu måste jag faktiskt sova.. Klockan 06.00 blire stavprommis me Katta i vanlig ordning.. det behövs verkligen efter de extremt onyttiga dagar jag haft nere i södern!!!


LA Ink

En av höjdpunkterna på resan tyckte jag var när vi besökte High Voltage Tattoo - LA Ink! Det var så kul och få se hur det såg ut på riktigt!:)
När vi gick dit på dagen fick vi tyvärr inte komma in för de höll på och spela in säsong 3 där inne och höll alltså på och tatuera för fullt.. så en kille satt utanför och såg till att ingen gick in och störde inspelningen.. Han sa också att vi skulle återkomma kring 21 för då skulle de öppna för allmänheten igen.. Vi viste inte om vi skulle orka återkomma då (Detta var under vår dag i Hollywood, och studion låg i West Hollywood) så vi tog lite kort utanför och tillbringade sedan hela dagen i Hollywood.. På kvällen åt vi sedan middag med Steven och bestämde oss då för att vi skulle gå tillbaka så att jag skulle kunna köpa en t-shirt i studion och Steven följde då med oss (restaurangen vi åt på låg också i närheten).
Då fick vi komma in och jag fick köpa min t-shirt och fota massor..!:) Strippstången och skateboardrampen som man kan se i säsong 1 fanns inte kvar..men de hade inrett det väldigt coolt iaf..:) Tyvärr hade Kat Von D slutat då vi kom för hon hade jobbat sen 06 imorse med inspelningen så henne missade vi.. De andra som jobbade där var dock hur trevliga som helst, men var inte de samma som i säsong 1 (som visats i Sverige) så Kat har bytt ut personalen..! De verkade dock hur duktiga som helst och det verkade inte omöjligt och få göra en tatuering bara genom och droppa in... så nästa gång tar jag nog till nålen ;)


                     


                     


                      
                              Känner ni igen det?:)

                     
                                    Kat´s nya crüe!:)

                    
                            Tjejen till vänster sod i kassan/bokningen när vi var där.. :)

                    
                                 En trött Teddy och Steven..

                    
                                          Schysst vägg va?

                     
                                 Posters man kunde köpa..

                    
                                  En fin Teddy utanför Studion på dagen!:)

                     
                            Framsidan på min t-shirt..På baksidan står det "Hollywood"!:)

Stockholm!

Nu åker jag till Stockholm! Väskan är packad och jag är dödstrött... :)
Hoppas ni får en trevlig helg!:)
Puss!

Honey, Honey..

Honey, Honey, How he thrills me, Honey, Honey!!
Jag ÄLSKAR den här mannen!! Och är världens lyckligaste som får ha honom i mitt liv!! Varje dag skänker han mig så otroligt mycke glädje och utan honom vill jag inte leva! Orden räcker inte till för att förklara hur mycket han betyder för mig.. 


               

                         

                

                   

                  

                               

                        

                        

               

                                                 Jag ÄLSKAR Dig Ted!!

Min Minna..

Som jag tidigare berättat så åker jag till Stockholm imorgon för att delta på Förbundstyrelsemöte under morgondagen och fredagen.. Dessa möten är alltid fulla av intressanta samtal och diskussioner och det är alltid lika roligt att få delta! Dessutom får vi alltid jättebra mat..och att bo på hotell är inte heller helt fel.. ;)

När mötena avslutats på fredag ska jag ta tåget till min tremänning i Eskilstuna! Där ska jag vara till på söndag då jag åker upp till Umeå igen.. Ska bli sååå skojj och träffa min Minna igen!!:) Vi lyckas alltid ha så roligt tillsammans och hon är verkligen min närmaste och bästa vän!:)
Fredagkväll blir det nog utgång för oss och på lördagen ska vi nog ut och äta något gott och bara ta det lungt och umgås.. Ååå vad jag ser fram emot detta!!:)

             
                                    Min Minna..:)

              
                    Sist jag hälsade på Minna hade vi drinkkväll.. :)

              
              Våra drinkar var supergoda.. Fast nu till helgen blir det bara lite gott vin.. :)

             
                                    Hihi..visst är vi söta..?:)

Min dag..

Jag har vaknat för en halvtimme sen och det var såååå skönt, somnade om efter morgonens stavprommis med Katta!:) 
Idag ska jag bara ta det lungt och ha det bra.. gjorde allt tråkgöra igår så jag kan unna mig en slappdag.. :) Snart ska jag ta ett varmt och skönt bad och ikväll ska Ted bjuda mig på middag på Olearys.. Vi har inte hunnit umgås så mycket för han hade fullt upp inför spelningen och hela dagarna har han varit på jobbet..å jag har pluggat och sysslat med pappersgöra så jag har också varit osocial.. Jo, vi har ju varit på bio och sett Arn och The Dark Knight, men det är ju inte värst socialt.. så igår sa han att jag inte fick boka in något denna onsdagskväll och efter mycke tjat på vad vi ska göra (är nyfiken som f...) så sa han att han vill bjuda mig på mat på Olearys... :) Ska bli såå mysigt!!! :)

Appropå The Dark Kight, har glömt och berätta om den rullen för er.. Det har ju varit mycke snack om hur bra Heath Ledger var i den filmen och jag tänkte att man säkeligen bara överdriver hans insatser för att det var den sista filmen han spelade in före han dog.. Men shit. Han var absolut GRYM som jokern.. Det var han som gjorde filmen så sjukt bra och jag kan varmt rekommendera er att se den!!! Själv hade jag inte sett en Batmanfilm (vad jag kan minnas..) före denna och hade inte så höga förväntningar.. så jag vart glatt överraskad :D Se den!


                  

118100

I brist på annat gjorde jag något jag hört många andra göra.. jag skickade ett sms till 118100 och frågade "Vem är Henna Pitkänen?".. detta underhållande svar fick jag tillbaka...


"118100 tror att Henna är en glad och trevlig tjej med ett stort hjärta. Vi tror att hon gillar att bada i pool, äta krabbor och knycka äpplen."


Stämmer ju hur bra som helst!! :)
Ha ni testat? Vad fick ni för svar? Om ni inte har testat rekommenderar jag er att göra det.. man får ett gott skratt iaf ;)

En såndär dag..

Stavprommis med Katta imorse igen, vi är duktiga som fan som tar oss upp tidigt på månarna!
Efter promenaden kröp jag ner intill Ted och slumrade om en stund.. vaknade av ett sorgset meddelande om att en kär liten orange vän somnat in.. och trots att jag inte kännt henne en så lång tid så har tårarna runnit idag.. :`(..Sov sött Zelda! 
4 av dagens timmar har gått åt till sånadär sysslor som emellanåt måste göras.. söka studiebidrag, papperarbete och knåpa ihop dagording och ge min åsikt om allt och inget till förbundet jag sitter som studentordförande i.. På torsdag blir det till och åka till Stockholm på Förbundstyrelsemöte..det ser jag fram emot!:)
Tvättstuga har vi också haft här idag.. Sen så har jag tvättat kattoan, diskat och plockat i ordning här hemma.. en såndär dag helt enkelt...

Världens bästa föräldrar!

Jag har VÄRLDENS BÄSTA föräldrar!! Idag när jag kom hem efteratt ÄNTLIGEN lämnat in min Hemtenta på skolan och lämnat alla böcker på biblioteket fick jag ett sms där det stod att jag fått en liten insättning så jag kan köpa mat. Har ju vart luspank sen USA resan (Ja, innan det också...) och kylskåpet står tomt och innehållet i frysen är nästan helt uppäten.. Så matpengar var verkligen välbehövligt!! Tack, Tack, TACK!!!! :) 


                


Disneyland

Då vi var till Diseyland fotade vi faktiskt inte så mycke.. och när vi fotade på kvällen så blev korten inge bra för min kamera fungerar verkligen inge bra när det är mörkt.. Vi hade hur skoj som helst på Disneyland i alla fall och åkte verkligen karusell fån öppning till stängning där..fyrverkerierna som de har på kvällen var sådär magiska som de ska vara och vi hade en toppendag helt ekelt! :)
Ni får nöja er med dessa kort från Disneyland.. :P

                


                
                                    Helt tilltuffsad efter alla karuseller.. :)

                
                              Suddiga blev de flest nattkort... :(

                 
                           Syns inte så bra men fyrverkerierna var pampiga!:)

                                     

The Animal In ME..

Världens bästa låt just nu är The Animal In ME.. denna underbart tokbraiga låt finner ni antingn på YouTube eller på Mötley Crües nyaste skiva Saints Of Los Angeles! Lyssna och njuuuuuuuuuut! :)

Vad gör jag vaken 03.30 en tidig måndagsmorgon? Skriver hemtenta.. Kul va? Nja.. inte riktigt, men det hade kunnat va värre. Har faktiskt lärt mig massor om Sveriges historia på denna megakorta sommarkurs vid namn "Från vikingar till välfärd" som jag bara hoppade på för pengarnas skull.. Så ganska nöjd är jag.. Superpigg (läs övertrött) också.. :)
På dokumentet jag fått där frågorna för denna hemtentamen finnes står det såhär "Hemskrivningen ska vara insänd med vanlig post (ej som bilaga till e-mail) senast den 25 augusti." Denna mening har fått mig (och många andra) och grubbla rikligt idag.. det råder nämligen delade åsikter om vad det egentligen betyder. En del anser att det ska vara poststämplat den 25 augusti för och inte bli inlämnad för sent, andra menar att den kan läggas på brevlådan när som helst denna dag och fullfölja kraven, och en tredje grupp menar att läraren ska ha hemtentan i sin ägo detta datum (alltså att det måste skickas in i god tid före den 25:e)...  Det är den 25:e idag. När och hur ska min hemtenta vara inlämnad? Surfar in på kurswebben som jag hittar efter många om och men, där står att läsa att senast vecka 35 ska hemtentan vara inlämnad, men samma pappersdokument jag fått från skolan finns också på den sidan och i den står det samma finurliga mening om den 25 augusti i.. Hmmmmm...

Stavgång med Katta i vanlig ordning tidigt denna morgon, denna gång ska vi ses 06.50. Ska jag sova dessförinnan? Är ju så pigg. Känner att jag har någorlunda kontroll över min katastrofala hemtenta nu så jag kan faktiskt gå och sova.. men då är jag ju säkert dödstrött då jag ska sätta mig med den igen? 

                                   Asterix ja Obelix
                    

Rockkrock!

Igår var det Rockkrock och premiär för nya Royal Jester!! :) De var helgrymma och min Ted var såklart grymmast! ;) Jag fotade/filmade hela spelningen, tyvärr blir det inge bra kort med min kamera när det är mörkt ute.. men ni får se några kort i alla fall.. :)

            


            

             

            

             

            

Efter spelninge blev jag övertalad att gå till Rex av Mats.. så kvällen blev sen och kom i säng först vid 3-4.. och nu är det hemtenta som gäller hela dagen.. Ser fram emot ikväll då vi ska grilla med Jenny och Katta.... MMmmmums!! :)

Coca-Cola Light Plus...

Någon som smakat nya Coca-Cola Light Plus Vitamins eller Coca-Cola Light Plus GreenTea?!
Jag är nyfiken på hur de smakar... :)

                 

Arn - Riket vid vägens slut

Det blir skola för mig.. fick ett samtal från hon jag skulle kontakta på måndag tidigare idag och det var tydligen inga problem.. hon skulle registrera mig då skolan (läs praktiken) börjar.. så ingen skolfri höst för min del.. hmmft.. :P

Vi var och såg Arn - Riket vid vägens slut idag. Första Arn-filmen såg vi av en slump då vi ville gå på bio och hade i princip sett alla filmer som gick..vi hade inte värst höga förhoppningar på den filmen, men vart väldigt positivt överraskade! En svensk film som var riktigt bra! :) Så vi har sett fram emot fortsättningen som vi då var och såg idag.. Den var också bra men slutade inte som jag väntat mig så jag gick därifrån med en klump i magen.. Den var bra, men inte lika bra som ettan tycker jag.. Och illa mår jag av alla popcorn jag tryckt i mig.. haha.. har en jävlig träningsvärk i mina armar efter gårdagens punch out.. skööönt. 


                

KLARADE TENTAN!!

Ohhh. Så sköönt! Klarade tentan med god marginal så nu kan jag pusta ut.. litegrann iallafall.. är ju mitt uppe i min hemtentaskrivning.. men idag ska jag bara njuta av detta tentaresultat.. Fan vad jag är bra! :)
Bio ikväll! ;)

                        
                              Bland annat denna bok var underlag för tentan..

Fortfarande ingen skola till hösten!

Ja såhär ser läget ut för tillfället alltså.. Jag ringde till numret jag blev tillbedd och ringa och förklarade mitt ärende.. dem kunde inte hjälpa mig utan bad mig ringa till vår institutionssekreterare.. och jag ringde.. inget svar.. hon är tillbaka på skolan på måndag sa telefonsvararen som svarade.. Yeeeeeez... Så då är det bara och vänta och se.. spännande värre :) Blire ngn skola för mig till hösten eller ej? Borde ju ordna sig då jag ju redan har praktikplats klart och allt.. fast det hade faktiskt vart skönt med ett litet studieuppehåll också ;) haha..

Det gör ont. Måste typ skriva om varenda mening jag skriver här ett antal gånger just nu för mina fingrar lyder mig inte... Undrar ni varför? Punch Out är svaret. Det första passet efter sommaren. Aj. Ont. Aj. Aj. Aj. Sköööööööönt. :) Hjärtström pressade som alltid oss till max och redan efter uppvärmningen funderade jag allvarligt på om jag skulle överleva passet, med blodsmak i munnen.. Precis som det ska vara alltså :)

Nu - Hells kitchen!!!

Ingen skola till hösten?!

Gårdagen började så som mina vanliga dagar ser ut här för tillfället.. upp 06.30 för och gå ut och stavgå med Katta.. plugga. sova, plugga, titta på OS.. Klockan 22 fick jag dock ett ryck och drog till Mats, Herman, Lunkan och David där de bärsades för fullt.. efter ett tag fick jag vara chaufför och vi åkte till Olearys. Det var inte mycke folk där men var väldigt skoj iaf.. :) Efter Olearys skulle grabbarna såklart ha MAX så vi hämtade burgare och sen åkte vi hemåt.. Jag kom då i säng klockan 03.. och upp imorse igen 06.30 för och stavgå.. haha. det var tungt men gick iallafall :) Vilade när jag kom hem igen..  

Kom på MEGAMISS 1 igår: Jag trodde jag hade 1½ vecka på mig innan hemtenta ska vara inlämnad, det visade sig dock att den ska vara inlämnad på måndag - PANIK!

Sen kom jag på MEGAMISS 2 nyss: loggade in på studera.nu och såg att jag blivit struken från höstens ALLA kurser för att jag missat och tacka ja till dem i tid - PANIK!!  
Klockan 13 ska jag ringa till Universitetet och fråga om jag får börja skolan iallafall.. vad ska jag annars göra??????!!

Royal Jester!

På lördag är det Rockkrock här i Umeå. Då är det band som spelar från 16 på dagen fram till 24 på natten.
Min Ted ska ha premiärspelning med Royal Jester (han är trummis) och det bara MÅSTE ses!! :)
Deras band är de sista som ställer sig på scenen i Döbelnsparken och böjar då spela klockan 23.30
- Kom och headbanga med oss!! ;)

                                   

Bilen

Jag mår mycket bättre nu än jag gjorde i morse, vilade bort illamåendet.. :)
Kom på att jag ju har glömt berätta för er att vi nu har en bil!! Ted köpte den för 1½ vecka sedan och hon fungerar helt utmärkt för och vara en skruttig opel :) Anledningen till att han köpte bilen var att han ska kunna köra till jobbet han har en bit utanför Umeå, sen är det alltid bra och ha bil då man ska storhandla! Ska dock försöka att handla utan bil då vi bara ska ha smått.. som idag.. jag ska till maxi och handla välbehövlig frukt, mums! :)


             


              

Morgonprommis

Jag mår illa. Jätte, jätte illa.. skulle kunna spy vilken sekund som helst om jag tillåtit mig göra det.. :( Anledningen? Har varit ute och stavgått med Katta.. Alltid lika jobbigt och komma igång.. Men fan vad skönt det är..iaf efteråt..å det är lättare å släpa sig upp ur sängen när man ska gå med någon och allt inte bara hänger på en själv.. så nu känner jag mig duktig :) Det här ska vi pyssla med på månarna nu vettni.. iaf på veckodagarna? :)
Så.. vad ska man göra nu? Börja plugga på hemtentan? Ouhh.. inte än. Först ska jag glo ngt avsnitt av The Hills :)
Catch u later!


Söndagen

Idag vaknade jag först klockan 12.. å då var jag tvungen att tvinga mig upp ur sängen. En timme senare promenerade jag och Britta runt Nydalasjön. Det var jätteroligt och träffa henne igen, har inte sett henne sen före LA resan! Vi plockade blåbär vid kärleksviken också, måste passa på och plocka fler dagar nu innan de är övermogna!
Efter promenaden var det bara hem och börja tvätta alla smutskläder.. vi har inte tvättat sen före vi åkte iväg så det enda som fanns hemma som var rent var träningskläder.. så det var verkligen dags och tvätta lite!
Resten av kvällen har jag bara glott på The Hills. Och hetsätit popcorn.. imorgon börjar hårdträningen å det nyttiga livet igen så målet är och trycka i sig så mycket popcorn att jag inte vill äta popcorn på några månader (ha! lycka till!)

The Hills

Jag är totalt besatt av den här serien.. På MTV.se kan man se alla avsnitt från säsong 1, 2 & de avsnitt som de hunnit visa på TV av säsong 3.. Gissa vem som följer det slaviskt??! Och det får mig bara och längta till LA ännu mer....


                 

Sommarkurs

En av de två sommarkurserna jag läser heter Anpassad fysisk aktivitet - med inriktning mot rörelsehinder. I torsdags hade vi en utedag med aktiviteter i Kärleksviken. Tänkte bjuda på lite kort från den dagen.. Kan rekommendera er att läsa den kursen, den var fantastisk!! :)

                


                  
                                     Kärleksviken är fantastiskt vacker..


                
                                Snygg entré en av grupperna i våran kurs gjorde va?:)


                 
                          En av de många aktiviteter vi gjorde.. "Simulera regnljud"...


                 
                                    Te av björkblad är JÄTTEGOTT, Prova!!!


                 
                                                    Mer naturté...


                          
                                 Finns mycket i naturen man kan göra te av.. :)


                    
                        En "blind" ska tända eld assisterad av två "friska" och en "döv"... 


                               
                                             Och en mysig eld vart det.. :)


                     
                                 Vi fick prova på bågskytte, vilket var jätteroligt!


                     
                                             Eld är bra till mycket... :)


                     
                     Vi fick göra egna konstverk.. Jag gillade denna som en i gruppen gjorde.. :)


                     
                                                    Mitt "konstverk"..


Jag har många fler kort från dagen och kanske lägger upp fler senare.. dessa får dock räcka för tillfället! :)

Roadtrip till Ersmark!

Idag fick Ted och jag oss ett ryck och tog bussen till Ersmark. Alltid när vi åker till stan så åker vi buss nummer ett eller fem som går härifrån Carlshem. Femmans slutstation heter Ersmark och vi har undrat ett tag hur det ser ut där så idag tog vi reda på det! :)
Bussfärden tog 1 timme dit och där fanns massor med nybyggda flashiga hus och barn.. galet mycke barn.. vet inte när jag sett så mycke barn på gatan senast? Så jag antar att det är banfamiljernas näste..Ersmark. Det hade också en mack som de stavade makk.. makken hette stället.. det var antagligen träffpunkten där.. fanns ett minilivs och man kunde också köpa hamburgare där, vilket vi gjorde.. det var riktigt gott, åk till ersmark och smaka ;) haha.. en kul bussroadtrip var det iaf :)
När vi kom hem bakade vi en kladdkaka som vi överraskade vår granne Katta med.. det var GOTT! :) Katta, Jenny & Sara kom då och hälsade på oss, så vi har tittade en madonnafilm som gick på femman, pratade strunt och tryckte i oss lastvis med popcorn.. Mysig lördag helt enkelt :)

                      


Min koja!

När jag var mindre var en av mina favoritsysslor och bygga träkojor, snögrottor och kojor hemma.. :) Hade en ståtlig träkoja med en kompis när jag gick på lågstadiet, och som vi byggde och kämpade med den!! Den var hur bra som helst. En morgon när vi kom till den platsen där vi hade kojan (platsen var såklart hemlig för alla andra) hade nån rivit den.. Allt jobb som  vi lagt ner på den kojan var borta alltså..
Fick iaf ett infall och byggde en koja här hemma idag.. den vart inte den snyggaste, men jäkligt mysig inuti :)
Och jo jag vet, jag är konstig som bygger kojor vid 22 års ålder.. haha.... :P

               

Mums!

Tacos, cider och vin... Jisses vad gott det var!! :) Nu är man proppmätt....

                  


                 

Harry Potter

Jag har sett fram emot nästa Harry Potter film - Harry Potter and the half blood prince helt galet mycket.. Gissa hur besviken jag blev när jag läste i dagens aftonblad att premiären skjutits upp från november 2008 till 17 juli 2009!! :(
I need some Harry in my life.. 

                     

Fredagsmys med älsklingen

Helt slut. Hade tenta idag i AFA kursen så det var inte många timmars sömn inatt. Dog när jag kom hem, mitt under fotbollen som jag verkligen ville se, men så är det när man är dödstrött :) Nu är jag iallafall vaken och har precis tagit mig en dusch, jag och Ted ska ha myskväll med tacos, mys och lite (?) rött.. :)

Venice Beach!

Underbara Venice Beach.. Jag vill bara tillbaka till den härliga stranden med de mjöligt fina sandkornen.. Det var så rent och fanns inte en enda sten på hela stranden (som vi såg i vart fall..)...  Badvakterna agerade i sann Baywatchanda på sina utryckningar och såg till att de som badade och surfarna inte kom farligt nära varandra. Det var skoj och se surfarna rida på vågorna, jag vill också kunna surfa!!! TA MIG TILLBAKA!!! NU!!!
 

                   
                                               Baywatchkillarna spanar..


                  
                                                     Underbara Venice..


                  
                                                            Härliga kvällar..


                  
                                                         Glädjeskutt... :)


                           
                                                          Ta mig tillbaka..

Vill sova..

Jag är ledsen att jag varit så inaktiv här på min blogg nu de senaste dagarna.. har haft fullt upp hela tiden. Idag har jag haft ett litteraturseminarium (sov 2,5 timmar inatt pga att jag var tvungen och plugga).. och på fredag ska jag skriva en tenta i anpassad fysisk aktivitet, så mycket sömn före det lär det heller inte bli... jag är galet trött!!! :(

Universal Studios

Bjuder på lite bilder från Universal... :)


                    


                             
                              Snygga brillor va? Det var när vi skulle se Shrek på 3D.. :)


                      
                                 Vi var inte lite blöta efteratt ha åkt Jurassic Park båten... :)


                         
                          Känner ni igen det? Motellet/Huset från filmen "Psycho" från 1960..
                                                 Vi fick se "Norman Bates" också.. :)


                      
                                Dåligt kort, men det är faktiskt ett av husen på Wisteria Lane
                                                   från "Desperate Housewives"!


                    
                                                                  Haha...

Brev till John Blund..

Du kanske missat det, men jag kom faktiskt hem från USA i onsdags. Du måste alltså skjuta fram klockan 9 timmar till svensk tid igen så jag kan somna och vakna på vettiga tider. Det är inte roligt längre att gå och lägga sig vid 24 och vara jättetrött, men ändå inte kunna somna förrän 7 på morgonen...!! Så snälla John Blund, låt mig somna i tid ikväll.. 

                                   [namnlös.bmp]

Det luktar vinter..

Slog upp balkongdörren för och få en nypa frisk luft såhär på kvällskvisten (har pluggat nästan hela dagen så frisk luft var välbehövligt!)... och vet ni?.. det luktar vinter!!!
Svårt och beskriva den doften, men kommer man från Kiruna som jag gör så vet man hur kyla luktar. Konstig, jag vet. Men det är ju bara 10 augusti, det ska minst vara slutet på september före vinterdoften ska dyka upp! :(
Ted såg ett stjärnfall nyss, det fick mig och tänka på en underlig natt när jag gick 2:an (eller var det 3:an?) på gymnasiet. Våran NK lärare sa att vi skulle gå ut ett visst datum och klockslag (tror det var typ 03.00), det var mitt i vintern och ca -30 utomhus nattetid, och ut gick jag. I mina mjukiskläder och trötta ögon. Men vilken syn. Tusentals stjärnfall på samma gång, hur länge som helst . Det var mäktigt och jag vet inte hur länge jag stod ute och beundrade stjärnorna men jag minns att jag kände mig extremt liten just då..
Undrar om jag någonsin kommer få se något liknande igen?
               
                       

Bild från covart.info

Förlovningspresent!

Denna fina skål från Pentik fick vi i förlovningspresent från storasyster med familj, TACK!! :)


            

Trainspotting

Filmen jag såg heter Trainspotting.. den är från 1996 och jag har hört mycket om den tidigare, men aldrig sett den själv förrän nu.. Den var iaf annorlunda och bra!:)

               
Bilden är från allposters.com


Walk Of Fame

Vi blev lyriska då vi äntligen kom till Walk Of Fame (som är i Hollywood). Vi var där tidigt på morgonen, vilket var tur för då var fortfarande inte så många människor i rörelse så det gick smidigt och fotografera de stjärnor vi ville :) Det finns över 2000 stjärnor där, vilket vi inte viste då vi bestämde oss för och titta på alla... haha! Men vi gick den långa sträckan de är placerade på och såg således alla stjärnor som finns där! :) 
Här får ni se några av de många stjärnor vi fotade...


                            

                   
                             
              Varken jag eller Teddy är stora fans av Elvis, men han var ju ändå "The King".. :)
 

                     
De som varit hemma hos mig vet att hela mitt vardagsrum är fullspäckat med tavlor + en klocka med Marilyn på...:)


                           


                  
Jag blev lyrisk när vi fick syn på denna stjärna.. den viktigaste av dem alla på Walk Of Fame, enligt mig..;)


                  
        Var tvungen och fota Ingrid Bergmans stjärna också.. bara föratt hon var svensk.. :)

Lördagkväll

Ted är på fest med sina bandmedlemmar i Royal Jester just nu så jag är ensammen hemma med småtjejerna. Han behöver verkligen en rejäl fest för stackarn har knappt kunnat dricka öl då han ju varit chaufför i LA, så jag hoppas han har grymt skoj ikväll! :)
Själv har jag varit till Statoil och köpt cola och popcorn som jag ska mumsa på till någon film lite senare :)
Tidigare idag har det regnat galet mycket här i Umeå.. åska har det också varit, dagen har således varit ganska tråkig.. Har iof tittat på när damerna spelade mot argentina i fotboll.. vi vann med 1-0 men de spelade uruselt.. skärpning! Sen har småtjejerna badat så de håller på och torka just nu.. de ser verkligen ut som små råttor när de är helt blöta.. haha.. så grymt söta :) Ska fota dem efter nästa badsession så ni får se :)
Nu ska jag uppdatera lite om LA resan.. ;)

Våra ringar..

Många har frågat om våra förlovningsringar!:)
Vi har provisoriska ringar för tillfället! Det på grund av att vi är helt luspanka efter vår galna LA resa!:)  Ringköpet får helt enkelt vänta till september eller oktober, men vi vet redan exakt vilka ringar vi ska ha och ni får såklart se dom sedan när vi har fått dom!! ;)

Såhär ser de provisoriska ut...
 
                 

Jetlag..

Igår var jar jättetrött kring 23 då jag också gick och la mig.. Ted var fortfarande pigg och satt och tittade på  TV då. Jag somnade ganska fort, men vaknade 01.30 igen.. Ted satt då vid datorn, fortfarande pigg. Hur jag än vände och vred på mig så kunde jag inte somna om. Ted somnade runt 2-tiden, men jag kunde fortfarande inte somna.. Vid 3-tiden blev jag vrålhungrig.. Klockan var ju då 18 i LA och vid den tiden åt vi middag då vi var där.. Gick inte och somna så jag gick upp och åt ett berg av mackor och läste lite i en tidning.. fortfarande hur pigg som helst.. Gick och la mig igen.. Vände och vred på mig hur länge som helst.. efteratt ha varit vaken i ca 4-5 timmar somnade jag äntligen (normalt har jag aldrig problem med att kunna sova).. Kändes som att jag sovit typ en timme då jag vaknade kissnödig.. gick upp och gjorde de jag skulle och sen när jag skulle lägga mig igen slängde jag ett öga på klockan (som jag trodde var typ 7-8) - 14.00!! OOh shiiit! Ted frågade var det var och när jag sa vad klockan var flög han upp ur sängen!
Shit.. jag som hade tänkt vara på UB och plugga klockan 9!! Nu fick ja skita i det eftersom ja bara skulle hinna komma fram dit och inge mer innan de stängde för dagen.. :(

Jetlagen har oss i sin makt.. undrar när man kommer i fas igen?!

Klockan 17 träffade jag Maja på stan och vi fikade på Wayne´s. Hon flyttar till Stockholm imorgon och jag kommer sakna henne massor! Nåja, får hälsa på henne under mina FSA-turer till storstaden, vilka lär bli en hel del nu i höst!!:)

Jag och Ted har precis njutit av en utsökt middag.. klyftpotatis, kycklingfilé, champinjonsås, öl och cider.. mm.. :) Nu ska vi se nån film och njuta av denna fredagskväll..

Flygkoaset till LA..

Flyget till Los Angeles tog sammanlagt ca 17timmar..
Tiden mellan flygbytet i Atlanta var väldigt tajt så vi fick stressa ganska rejält för och hinna checka in bagage, gå igenom alla säkerhetskontrollerna samt ta tåget till våran gate, men vi fixade det galant trots allt :)
På flyget mellan Stockholm och Atlanta (10timmar) hamnade vi framför en amerikansk familj som bestod av mamma och pappa (i ca 25-30 års åldern) samt deras lilla son (ca 3år). Sonen skrek nästan hela resan, men den som skrek mest var mamman. Hon skrek och skränade och påstod sig sjunga där ett tag också (det lät mest som ylande). När  en flygvärdinna vänligt bad dem lugna ner sig sa mamman att hon inte kunde hjälpa att ungen skrek och då sa flygvärdinnan att det faktiskt var mamman som skrek högre än hennes son, varpå mamman påstod sig sjunga samt att hon skulle bli en känd sångerska.. (????!!).. Mamman var extremt otrevlig mot  sin man också och kallade honom (samt flygvärdinnorna och flygbolaget vi åkte med) X antal mindre snälla ord.. vilket fick deras son och skrika ännu högre... Mamman satt förresten i endast bikini hela resan och jag slår vad på att hon var hög för hennes pupiller var inte riktigt den size som de brukligt är på människor....

Allt skrikande, skränande och flygande saker som jag fick över mig (sonen slängde allt som kom i hans väg på mig) fick mig och beställa en välbehövlig Margarita.. :)


                 

Över 300 kort..

Hemma igen..
Har varit otroligt ledsen idag.. sovit nästan hela dagen och tårarna har runnit när ja väl varit vaken.. Jag vill verkligen tillbaka till Los Angels OMEDELBUMS! Nåja.. är helt övertygad om att vi en vacker dag åker tillbaka.. Nu sitter jag och kikar igenom de nästan 300 korten vi tagit därborta.. Fastän vi långt ifrån tagit kort på allt vi egentligen skulle viljat dokument.. ÅÅÅh jag längtar tillbaka..!!

Skulle jag berättat allt vi varit med om i ett inlägg skulle det vara oändligt långt så jag kommer berätta om ditt och datt bitvis.. :)

Vill inte..

..aka hem..

Det enda som saknas har ar Tindra & Muppie.. saknar smatjejerna sa det gor ont i mig.. vore det inte for dem sa skulle jag hur garna som helst (om det gatt vill saga..) stannat har ett tag till.. Saklart saknar jag vannerna/familjen ocksa, men de kan ju ta och aka hit.. ;)
Om typ 6 timmar ska vi aka mot flygplatsen.. landar i Umea kring 18 pa onsdagkvall.. Tillbaka till allvaret... Tillbaka till plugget (tenta om 1,5 vecka, hemtenta som ska vara inlamnat om 3veckor).. Tillbaka till veckostadning, tvatt och rakningar.. Tillbaka till allvaret helt enkelt.


Los Angeles.. Hit kommer jag tillbaka.. Har trivs jag..
Until we meet again #

Mot Cruefest!!!

Shit vad jag trivs har i LA.. skulle latt kunna tanka mig att bo har! Kanner mig som hemma faktiskt.. :)
Vi har bla hunnit vara till Disneyland, sloat pa stranden och shoppat loss i Santa Monica sen jag skrev sist.. men jag kommer uppdatera om allt med tillhorande foton sedan nar jag ar tillbaka pa svensk mark igen, sa da far ni hora om allt skoj vi varit med om :) Torsdagkvall kommer vi hem till Umea igen.. tiden gar for fort har alltsa.. men jag saknar Tindra & Muppie galet mycke ocksa...
Just nu haller vi pa och gora oss i ordning for Cruefest!! Ar sa forvantansfull for spelningarna vi kommer se ikvall att jag inte kan sitta still!!!! :)
Nu ska vi och rocka rumpa!!!!
Hoppas ni mar underbart! Pusskram! :)


RSS 2.0