Mot Stockholm!

Nu åker jag! Ska fota som en galning hela helgen så ni får se hur kongressen var!:)
Hoppas ni får en härlig helg, det ska jag ha!
Puss, tja!


Saco Studentmässa i Malmö!


Här kommer lite bilder från i onsdags då jag var i Malmö under Saco Studentmässa!


Ingången!


Malin visar stolt upp sin I Love AT knapp!:)


Jag & Lisa fick diskutera arbetsterapi med en hel drös studenter som var nyfikna!:)


Ca 8000 elever deltog i mässan på onsdagen


I Saco Studentquiz kunde man vinna biobiljetter!


Lisa & Malin hade roligt


Vi delade ut en hel del godis.. :)


Turning Torso i Malmö


Knasig bilden blev när jag skulle fota Turning Torso!:)


I mörkret!:)


På flyget hem


Malmö var hur rolig som helst att delta i! Under mässan fick vi träffa en hel del elever som var intresserade av vad arbetsterapi är och som var peppade på att läsa till arbetsterapeuter!:) Dagen gick hur fort som helst..men det gör det väl när man har roligt? Jag och Malin gjorde varsin I Love AT knapp i Metros monter..:) Många elever flockades såklart kring bartenderskolorna och också au pairmontrana var välbesöka under dagen!:)
När jag blir stor ska jag bo i Turning Torso. Visste ni att de har en egen betjänt som står till tjänst för dem som bor där? Man behöver bara trycka på en knapp så kommer han och hjälper en med det man vill.. LYX!:) Malmö är en otroligt mysig stad med schysst folk och jag skulle definitivt kunna tänka mig att bo där! Tänk vad nära man skulle vara till Köpenhamn också.. :) Synd att dte händer så mycket farligheter där bara.. men jag har kommit fram till att det händer otäckheter överallt i  vårt land.. man kan aldrig vara helt trygg :(
Malmö Aviation är definitivt Sveriges BÄSTA flygbolag! De är otroligt trevliga och har en grym service och bryr sig om sina kunder. Credd till sånt! De är dessutom schyssta och bjuder på färdkost när man flyger med dem och har schyssta priser på sina biljetter, I LIKE! Idag ska jag flyga ner till Bromma med dem åter igen.. :)

Obama?

Tyckte banangubben var lite läskigt lik Obama.. vad tycker ni?:)


Twilight

Igår var jag och Ted på bio och såg Twilight! En vampyrfilm som är både spännande och romantisk. Den var GRYM!!! Några inslag i filmen hade de kanske kunnat tagga ner lite, för att det blev lite för mycket Crouching Tiger Hidden Dragon/Matrix känsla, men bortser man från de små överdrivna snuttarna så var filmen HELT UNDERBAR!! En blandning av fantasy/spänning/romantik/highschoolrulle.. helt i min smak och jag hoppas på en uppföljare (vilket inte är allt för omöjligt med tanke på slutet.. ;)).
Jag vill också bli en VAMPYR! Omdelelbums!;)



Ni MÅSTE se den här filmen!!!:)

Ledsen!

..att jag inte uppdaterat tidigare. Tiden har inte räckt helt enkelt! Idag åker jag till Stockholm för att delta under Saco Studentkongress, men ska hinna slänga ett par inlägg innan flyget går! ;)

Tisdag

Det känns som att det är fredag idag. Antagligen för att jag packat väskan och nu sitter och väntar på att min flygbuss ska gå.. Flyger ju som tidigare nämnt till Malmö idag! Imorgon ska jag vara på Saco Studentmässa i Malmö hela dagen och sen på kvällen blir det att åka hit till Umeå igen. Torsdag har vi PM-seminarium och på fredagkväll åker jag till Stockholm för att delta under Saco Studentkongress!!:) Spännande vecka med andra ord. Men jag vet redan hur kag kommer vara på måndag. Trött. Trött. TRÖTT. Tröttast. Men det får det vara värt! Till helgen är det ju sista resan jag gör för FSAstuds räkning.. känns konstigt. Snart kommer jag ha lediga helgen igen. Minns inte när jag haft två lediga helger på rad sist?

Idag har jag premiärdruckit Julmust för i år. Oh, det är så gott så gott. Längtar efter glöggen, men den får allt vänta en vecka till.. får inte börja med allt alltför tidigt :) Sen vill jag dekorera ett pepparkakshus i år med, fast det är svårt å bräcka förra årets skapelse, muahah. :) Jul är mysigt. I år ska jag ju tillbringa julen i Kiruna (vilket jag inte gjorde förra julen) och det ska bli mysigt och få vara med familjen och äta den traditionsenliga finska julmaten.. Karjalanpaistia.. yummie :)

Har börjat inhandla årets julklappar också. Jag älskar och köpa klappar till folk. Och planera och fundera vad han och hon ska få.. alltid lika roligt.. I år är det dock klurigare än vad det brukar, men det ska nog gå vägen trots allt ;) Får hoppas att folk uppskattar sina presenter, det är ju trots allt tanken som räknas!;)



Färgad

J har färgat min utväxt. Så skönt. TACK! Min lugg borde klippas också, men nu får den faktiskt vänta. Tiden räcker inte till till sådant just nu. inte kosingen heller.. Har kommit på vad jag önskar mig i julklapp:

  • Presentkort
  • Prenumeration på Kalle Anka(sååå bra tidning!!:))
  • Kläder
  • Böcker
  • Pengar

Men vad har jag önskat mig av mor och far? Jo, massor med böcker/instrument som jag antagligen kommer ha användning för när jag börjar jobba (komer man ens få jobb?) Hur rolig julklapp är det på en skala? Jag känner mig tråkig som önskar mig sådant. Men det är ju faktiskt något jag behöver och kommer ha användning av. Såå trist. Men vad ska man göra? Är tyvärr (??) inte i stort behov av något just nu. En mobil skulle vara jättekul och få såklart, min ser ut som en tegelsten men fungerar faktiskt sjukt bra så det är väl onödigt och byta ut den nu. Den får hålla ett år till helt enkelt. En vinterjacka fick jag förra året. Andra matriella prylar som man absolut behöver har jag också. Vore kul med nå marimekko kappa till köket/sovrummet.. är man vuxen när man önskar sig såna här tråkiga klappar? Tur att jag fortfarande har lite barnasinne kvar då jag önskar mig Kalle Anka tidningen iaf.. ho ho ho.. eller nä.

Korkad

Som alltid är jag ute i sista minuten. Imorgon åker jag till Malmö och har inte packat väskan, laddat mobilen/kameran, sett över biljetterna, mailat Malin, kollat skolväskan, bestämt vad jag ska ha med mig/på mig, osv. Pulsen är på topp och vad gör jag? jo jag sitter här och blir ännu mer stressad. Hur korkad får man va?

Brevet

Idag damp ett brev ner i brevlådan. Ett brev som fick hjärtat att hoppa till några gånger extra av nervositet.  Den 9:e december ska jag på cellprov. Det är både skönt och skrämmande och få veta om allt står rätt till. Tänk om. Bara tänk om man skulle ha cancer. Möjligheten finns ju där. Och den möjligheten skrämmer mig.

Sköna söndag!

Jisses vilken skööön dag.. tillbringar nästan hela dagen under täcket i soffan.. tittat på TV och sett det nyaste avsnittet av The Hills på mtv.com i vilken Audrina och Justin Bobby bla strosade runt kring Venice Beach.. och jag lääängtar tillbaka. Till värmen, sanden,människorna.. allt.. :) LA kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och en vacker dag kommer jag återvända dit! Dessförinnan är planer på en resa runtikring Storbritannien i tankarna.. vill njuta av London igen och se Liverpool och andra mysiga städer där.. :) Möjligvis se Mötley Crüe i London till sommaren om de händelsevis har spelning där???!  Vem vet.. :)

Igår var jag och flickorna på Rusta, Willys och Myrornas.. hittade massa julprylar på Rusta och böcker på Myrornas.. Najs :) Ska bli en underbar jul då jag ska plöjja igenom min hög med olästa böcker.. Älskar och läsa!:) Sen åkte jag och Ted till stan, fikade på Coffeehouse (som har en underbaaar varm choklad med grädde, smaka!), Ted shoppade på Carlings och sen åtnjöt vi en helt fantastiskmiddag på Olearys... MUMS! Sen hyrde vi tre filmer, av vilka vi såg två igår..

Den ena heter "Jiddra inte med Zohan", en film med Adam Sandler.. den var helt sjuk kort sagt.. haha. Vet inte om jag skulle rekommendera den precis..



Den andra filmen heter "All the boys love Mandy Lane" och var en film helt i min smak.. om ni inte sett den och gillar lite halvråa filmer, se den ;)  Den är inte som alla andra skräckfilmer, vilket jag gillar.. Ted var mer skeptisk, men jag tyckte den va råbra!:)



Nu ska jag fortsätta njuta av denna söndag med glass, banan och kolasås.. :)

Underbaaara helg!

Idag hade jag min examination med fjärilar i magen. Av någon underlig anledning lyckades jag bli supernervös en timme före och sen höll det i sig tills jag började med min posterpresentation. Det gick bra. Jättebra faktiskt. Jag är glad. Gårdagens slit lönade sig, sååå skönt! Och grymt skönt å ha det bakom sig så att koncentrationen kan riktas mot c-uppsatsen!:)

Jag har nu en välförtjänt helg! Har avnjutit en tvåtimmars bastu med cider och öl med min Teddy precis och nu är man sådär skönt mosig i huvudet och upplagd för en tv-kväll med popcorn!:)

Imorgon blir jag bjuden på middag på Olearys av min älskling!!! Oooh.. längtar, ska bli sjukt gott!:) Och på morgonen imorgon ska jag åka till Myrornas med tjejjerna och hoppas på och hitta ngn finurlig bok som jag kan inhandla.. :)

Hoppas ni får en UNDERBAR helg, det ska då iaf jag ha!!;)
Puss, hej!


Tom




Trött. Sliten. Långt ifrån klar




Ge mig kraft!



Ingen sömn för mig inatt





Statistiska Centralbyrån


  • 157 kvinnor i Sverige har förnamnet Henna

  • 353 personer heter Pitkänen i efternamn i Sverige

  • Det finns ingen man i Sverige som har Henna som tilltalsnamn ( ja de var ju skönt och veta.. :))

Hur många i Sverige har samma namn/efternamn som du? Kika på:http://www.scb.se/templates/Standard____31245.asp så får du veta!;)

Upplagd för VRÅLFIKA!

Idag ska vi i FSAstud Umeå ha vrålfika hos Linnea.. det blir både bullar, kakor och kladdkaka.. Mycke fika, många sällskapsspel och härligt sällskap.. detta kan bara bli bra! :)


Stress, stress, stress.. Examinationsarbetet är långt ifrån klart och ögonen kliar av all datoranvändande så nu blir det fika å sen tidigt i säng, får vara supereffektiv imorgon!!!!

Morgonprommisar och broddar..

Imorgon ska morgonpromenaderna ÄN EN GÅNG återinföras.. och jag SKA INTE bli sjuk igen. Därmed basta. :) Kan man inte bara få bestämma sånt? Är så irriterande då man kommit igång och ngt stoppar en.. Sist var det ju nu Vinterkräksjukan.. Förkyld fortfarande (är man inte alltid det?) men det ska inte stoppa mig.. Det är tur att jag har Katta som drar med mig.. annars hade jag lätt legat kvar i min varma säng istället på månarna.. ;) Nu måste jag väl bara hitta täckbyxorna så att jag slipper frysa ihjäl.. har spanat efter broddar på Stadium i flera veckor men de har bara giganticus storlekar över 40 så jag måste vänta tills de får in i mindre storlekar.. vill ju inte halka och slå hjäl mig på morgonprommen ju!:)

Nu ska jag proppa i mig dagens största skål med glass, banan och kolasås! MUMS!:)

Underbara presenter!

Då jag avgick som FSAstuds Ordförande i söndags fick jag alldeles fantastiska presenter av både FSA´s Förbundstyrelse samt FSAstud styrelsen med studenthandläggaren Anna i spetsen!! Har fotat dessa presenter så ni ska få se... :)

Kannan och sockerskålen från Design House Stockholm fick jag från FSAstud!:)
Tycker de är hur snygga som helst!


Fick ett Thomas Sabo Charm Club armband från Förbundstyrelsen!:)


Snyggt va??!:)

På skolan..

Befinner mig på medicinska biblioteket just nu.. jag och Britta gav upp för dagen halv fyra, men jag har suttit här tills nu och slitit lite på mitt examensarbete som jag ska framföra på fredag! Var ju sjuk när den egentligen skulle skickas in och examineras så jag får ta den såhär en vecka sent... ska bli skönt och få den gjord!

Idag har vi pratat med vår handledare och kursansvariga och diskuterat hur vi ska lägga upp vårat arbete. Känns faktiskt väldigt bra just nu, trots att våran pilotsökning efter vetenskapliga artiklar idag gått åt h-vete.. men allt kan ju inte gå lika enkelt.. bara vi ger oss tusan på och hitta såna som passar just våran litteraturstudie så ska nog detta gå alldeles galant :)

Nu kommer min älskling och plockar upp mig så att jag slipper gå hem, känner mig lat idag ;) , skriver mer senare!

Puss, tja!

Café Göteborg

Det finns ett café här i Umeå som heter Göteborg. Det ligger alldeles intill Vägverket, ett stenkast från Droskan om ni vet vart det ligger? Har ni inte besökt det är det något ni verkligen måste göra! Oavsett om ni bor i Umeå eller bara är på genomresa! Detta lilla café är inte riktigt upptäckt ännu, vilket antagligen beror på att det ligger lite avsides från stans alla caféer. Vad är det som är så underbart med detta lilla café då? Jo, de erbjuder en helt fantastisk meny fullproppad med allt ifrån sallader, soppor och ostbrickor till kladdkaka, varm choklad med grädde, frukttallrikar och glassdrinkar. Allt man beställer får man vackert upplagt på tallrikar i riktig gormetrestaurangmanér! De har en jättemysig inredning med stora vita fåtöljliknande stolar som är alldeles underbara att sjunka ner i..  De har en massa spel man får låna helt gratis.. exempelvis fyra i rad, yatzy, kortlek, kubb och boule (skitbra på sommaren)! Vid vattenkannorna finns det olika vitaminbrustabletter som man får ta del av gratis (perfekt pluggmiljö där man kan få en vitaminkick vid behov). Och deras toalett är en klass i sig. hur många ställen är det som erbjuder en mysig toalettmiljö med växter, radio, olika hudlotions, hårspray, olika slags handtvålar och tuggummi (!!!!) för sina kunder!!!?? Inte många skulle jag vilja påstå! Man blir bara så glad!!:) Besök Café Göteborg om ni har chansen, det är LÄTT värt det!!:)


Min varma choklad med grädde och kladdkaka
och Teds kladdkakeglassdrink och kaffe
på Café Göteborg!:)

Nya frillan!

Kanske inte det bästa och snyggaste kortet men jag lovade att ni sku få se min nya lugg.. så ni får nöja er med denna ;) Lägger väl upp en ny då jag har en bättre och visa er!:)


Im back!

Hemma igen efter en kort men intensiv Stockholmstripp! Kändes lite vemodigt att lämna ifrån mig ordförandepärmen igår, jag kommer sakna alla studare så grymt! Men det är klart, vi kommer ses i andra sammanhang! En del kommer jag träffa redan denna månad och andra är jag övertygad om att jag kommer springa på under AT-forum, Fullmäktige, seminarier och kurser på ett eller annat håll!;)

Jag har en glädjande nyhet att berätta också! Igår under mitt sista (?!) möte med Förbundstyrelsen så blev jag invald till FSA´s Redaktionsråd!! Där har jag möjlighet att diskutera vad vår medlemstidning ska innehålla! Till Redaktionsrådet blev jag invald i egenskap av mig själv, jag kommer alltså inte sitta där och tala för FSAstud (fastän jag säkerligen kommer dra upp vad vi studenter vill läsa om i tidningen såklart!;))  Så kul!!:)

Kom hem sent igårkväll, kring 23tiden..så det var tuuungt och gå upp imorse. Vi hade vår första föreläsning om det självständiga arbete (C-uppsats) vi nu ska påbörja! Jag och Britta ska göra en litteraturstudie och det kommer antagligen bli en turbulent och intensiv färd nu i 10 veckor!:)

Inte många knop

Börjar vara människa igen nu. Har inte gjort många knop de senaste dagarna alltså. Sovit så mycket ja kunnat för och repa mig, försökt äta så smått och kämpat med feber. I onsdags hade jag jättehög feber och var helt utslagen alltså. Igår kunde jag börja äta så smått (och behålla det jag ätit) och jag blir kryare och kryare för var dag som går. Känner att jag inte är helt frisk än dock, behöver inte vara på benen länge för och vara helt utamattad. Men det är ju förståeligt med tanke på hur lite energi jag fått i mig denna vecka! Mycket cola dock.
Imorgon ska jag resa till Stockholm. Ska ta det lungt där och det blir inge vin under fullmäktigefesten imorgonkväll inte. Blir snarare tidiga kvällar och lugna dagar. På söndag är det ju FSAstuds årsmöte och då avgår jag som Ordförande i FSAstud och då vill jag ju vara närvarande i Stockholm och lämna över Ordförandepärmen och tacka för mig. Ska dock göra så få knop som möjligt under helgen och försöka tanka mig full med energi för på måndag börjar vi skriva på vår C-uppsats!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MINNA!!!

 

              

Inget slut..

..på den här förbaskade magsjukan/vinterkräksjukan.. jag minns inte att jag varit med om något så brutalt sedan jag var liten knodd.. :( Hela natten har jag tillbringat på toaletten, tårarna har sprutat och stundoms har jag bara velat dö för och bli av med eländet. Sitta på toaletten med en hink i käften är inte särkilt attraktivt, inte alls. Jag önskar inte denna åkomma till någon. Det gör så förbaskat ont.
Magen behåller inget mer än max 5min.. endast colan får stanna kvar, tack och lov. Men inte blåbärssoppan.
Jag befarar det värsta. Verkar ju inte bli ngn Stockholmsresa för mig. Inte på torsdag iaf. FAN! Har ju sett fram emot den här resan som bara den ju!:(
Tack alla sötnosar som skickas krya på er meddelanden och sms och även er som ringt, ni är guld värda!
Lyckades sova 1timme nyss iaf, tack och lov! Försvinn sjukdom, FÖRSVINN!

Magsjuka

Inatt blev jag magsjuk. Brutalt, är väl ordet som enklast beskriver det hela. Fyfan. :( Fick avboka min tandläkartid och springa på dass stup i kvarten i stället. Stressnivån stiger i och med att idag + imorgon är tid för hemtenta. Jag kan inte söka efter de obligatoriska vetenskapliga artiklarna hemifrån. :( Gör det jag kan iaf, så gott jag kan. Pratat med läraren som tack och lov verkar vara förstående. Känns inte så bra och lämna hemmet i det skick jag är i just nu. Hoppas verkligen det lugnar ner sig så att jag kan fixa hemtentan, examinationen och fullmäktige!! Ted kom hem tidigare från jobbet,  han hade också blitt dålig. Så nu turas vi om och springa på dass. Inget och leka med inte :( BLÄ! Hoppas ni skonas från detta kära läsare..  

            

Bild från: www.clarionledger.com

Årets julkalender!

Är ni en av dom som älskar och följa JulkalendernSVT? Jag är! Om det är en bra julkalender såklart! Det finns dock få julkalendrar som slår Sunes Jul.. Pettsons Tomtemaskin minns jag också med värme.. :)
Har snokat runt lite och det verkar som att årets julkalender kommer heta "Skägget i brevlådan" och handla om de tre vännerna Klas, Lage och Reneé. Handlingen utspelar sig kring att en inköpslista råkas skickas till tomten istället för den egentliga önskelistan. Vännerna vill såklart inte ha mat i julklapp och jakten på tomten börjar därmed!:) Som vanligt står hela julen på spel och de tre vännerna ska väl antagligen rädda den på ett eller annat vis.. :)
Klas och Lage kommer spelas av Måns Nilsson och Anders Johansson, som är kända från både radio och TV. Renée spelas av sandra Huldt, som bland annat är skådespelare.
Vad tror ni om denna julkalender? Kommer den vara något att hurra för? Kommer ni fälja den? Jag ska iaf ge den en chans.. och fortsätta hoppas på att SVT bestämmer sig för att visa Sunes Jul nästa år... :)

                    

Farsdag!

Idag är det farsdag, som ni säkerligen redan känner till! Pappa fick ett par tjocksockar av mig i år, något han behöver under alla sina fisketurer och älgjaktspass!:) Älskar dig pappa!

                   

Sliten

Ledsen att jag inte skrivit på några dagar. Har stundoms haft fullt upp och stundoms vart helt sliten i soffan. Är i stort behov av lov nu. Har lite för mycket runt i kring mig för att riktigt orka faktiskt. Är så mycket nu i november, men sen kommer resandet ju lugna ner sig, så då hoppas jag att min puls kommer lugna ner sig litet! Sååå tur att det bara är skojjiga happenings runtikring mig! Annars skulle jag aldrig orka och säkerligen ha världens största magsår, ibland bryr jag mig för mycket om människor och ting - eller kan man göra det?
 
I fredags klippte jag mig, har inte riktigt vant mig vid min nya lugg än, den är inte riktigt som luggarna jag haft tidigare.. bredare lixom.. så jag har inte bestämt mig för om jag gillar den eller inte.. hehe.. ni ska självklart få se den inom en snar framtid!;)

Som jag tidigare skrivit har vi haft besök ihelg. M var överlycklig då han såg katterna och dessa har han jagat och förundrat sig över mestadels - så söt :)  Han har blitt så stor och springer runt på typisk blöjbarnmanér, haha!:) Det tråkiga är att han blev sjuk igårkväll. Han hade lagt sig och allt då magsjukan slog till.. stackars liten.. :( Hoppas du blir frisk snart M! Moster älskar dig!

Ted har blitt förkyld igen, hostar å har sejj.. och min hals värker också. Vi är sjukt ledsna på och vara sjuka/förkylda. Det får minsann vara nog med sånt nu!!!

Strax ska vi ta oss ett varmt, hett bad. Med tända ljus, en badbomb från Lush som vi fick från syster, O & M, varsitt glas rött och mysmusik. Njuuuuuuuuta!!!

Lya i Västerås!

Måste bara gratta min älskade Minna som har hittat lya i Västerås och nu ska bli Västeråsare!! Är superglad för din skull gumman!!:) Kommer kanske och joinar dig inom en snar framtid??! ;) PUSS!!

                     

Imorgon!

Imorgon ska jag äntligen klippa mig! Det är dags, har för bövelen inte klippt mej sen i slutet på maj/början på juni någonting!! Kl 16.00 har jag tid på Clip!:)

Och vet ni vad?.. Jag ska klippa LUGG! Har saknat den nu i ett år!;) Men hurdan lugg återstår att se.. :)

                       

Födelsedagspresent från Katta & Jenny!

I söndags fick vi en sen present från Katta och Jenny (trots att vi sagt att vi absolut inte behövde något!!). Vi fick 4 blåa vinglas, vilket ju är hellt perfekt då vi saknar fina sådana!:) Tack sötnosar!:)

            
                    Inte det bästa kortet, men typ såhär ser de ut.. :)

Helgen med mor & lillasyster!

Vi hade en rätt så lugn helg. På fredagen gjorde vi stan, men lördagen tog vi det lugnare.. jag och mamma tog en promenad till Strömpilen och fikade lite å så bara.. helgen gick mest åt till att ta det lungt och äta gott... :) Frysen är också full av kött nu, så vi slipper svälta ;)

              
                   På fredagen firade vi våran förlovning med bubbel & prinsesstårta!:)

               
                  Dessa underbara salt & pepparkvarn fick vi i förlovningspresent!:)

               
                  På lördagen fyllde Tindra 3 år och bjöd på kladdkaka ;)

Vi hade en underbart mysig helg, den fick bara ruskigt fort.. men snart är det jul och då ses vi ju igen!:) Ted fick presentkort på Carlings i födelsedagspresent och jag fick en hel del kläder å prylar i födelsedagspresent!! TACK FAMILJEN!! NI ÄR BÄST!:)

EMA Liverpool 2008

Torsdagkväll och jag och Ted har städat och donat här hemma. Nu är han på rep med bandet och jag sitter och tittar på the fabolous EMA Liverpool -08!:)  Så jag tänkte passa på och uppdatera bloggeen lite.. ni har ju inte fått se bilderna från förra helgen då min älskade mor och lillasyster var på besök.. så dem ska ni allt få se.. ;)

            

Efterlyst

Efterlyst har sänts på Tv3 så länge jag kan minnas. Har sett programmet till och från sen jag var en liten knodd, då jag med förskräckelse lyssnade och såg de konstruerade scenerna de visar. Detta program är ju hur bra som helst. Att varje vecka uppmana vår befolkning att anmäla och hjälpa till att lösa brott är viktigt! Dock hade det ju självklart varit bättre om ett sådant här program inte hade behövts finnas, om vi hade levt i ett land utan kriminalitet..
Leif GW Persson, ser alltid lite sliten ut, men kommer med de bästa kommentarerna och Hasse Aro styr upp med sin sakliga stämma.. :)
Numret sitter inpräntat sen barnsben också, fastän jag aldrig behövt ringa det själv (peppar, peppar)!
Ring om ni har bevittnat ett brott eller har andra upplysningar som kan intressera Efterlyst och Polisen: 08-702 00 90

               

Bild från www.efterlyst.tv3.se

Onsdag

Gårdagens vila var verkligen behövlig. Tog inte länge innan jag slocknade i min underbart sköna soffa. Jag var så trött och sliten att jag inte ens orkade ta ett bad, vilket jag ju älskar och ta!! Så trött var jag minsann!:) Är så skönt och få ha lugna kvällar ibland.

Idag har jag varit hos Mats ända sen skolan slutade tills för 1½timme sedan! Vi har haft Laguna Beach-maraton. Jag hade inte sett ett enda avsnitt före idag, men det var ju faktiskt helt ok. DRAMA om inte annat :) Slåt dock inte The Hills & GG såklart.. men ett godkänt tidsfördriv!:) Så nu har jag massor med avsnitt och gotta mig åt här framöver..

Väntar på handlingarna inför Saco Studentkongress, vet att de skickats idag och väntar med spänning på att få ta del av dessa!:) Ska bli hur kul som helst att få delta i kongressen, är ju min första gång där!

Igår slog jag upp pärmarna till en ny bok. Köpte den redan före sommaren då jag tänkte läsa den under LA resan, men då räckte ju inte tiden till läsning heller... :) Boken är iaf "The truth about diamonds".. återkommer med betyg när den är utläst ;)

           

Tisdag

Sitter på skolan och skriver just nu. Har haft grupparbete fram till för ca 60min sen då vi bestämde oss för att ge oss för idag. Så nu sitter jag och väntar på att Ted ska sluta jobbet så han kan plocka upp mig med bilen ;) Har hunnit se ett sprillans nytt avsnitt av The Hills också!:)

Vad händer ikväll då? Hm.. inget. Absolut inget. Har inga måsten alls. Det känns konstigt. Ska väl kika på Desperate housewives om jag är på humör. Ted ska inte vara hemma så honom kan jag inte hitta på något med heller. Nä, nu får jag ta och ge mig. Ska ha en LUGN OCH SKÖN kväll hemma i soffan. Möjligen slå upp sidorna i en ny bok? Har ju flertalet olästa.. Jag måste verkligen lära mig ta det lungt igen. Sluta stressa, börja pressa - eller något i den stilen :) Så jag tackar nej till syjuntan jag är bjuden till ikväll, drar på mig mjukisarna, min oversizade t-shirt, raggsockorna, tänder massor med värmeljus, drar täcket till soffan, kurar ihop mig och ANDAS.

                  

bild från www.quizilla.com

Dumma Telia!

Sluta tjorva så jag får skicka mina sms!!!




Animering från Evan Design!


En liten kalender..

En liten kalender på vad som sker i mitt liv denna månad:

7-9/11 -  Syster, M & O kommer och bor hos oss!! Äntligen får jag busa med M igen!:)

11/11 - Älskade Minna fyller år!

13-16/11 - Förbundstyrelsemöte, Fullmäktige och Årsmöte!

19/11 - FSAstud Umeå vrålfika och spelkvällhos Linnea!

Eventuellt: 20-21/11 - Saco Studentmässa i Stockholm (Älvsjömässan)

25-26/11 - Saco Studentmässa i Malmö

29-30/11 - Saco Studentrådskongress i Lindingö, Skogshem & Wijk


Vem vinner valet?

Ingen har väl undgått att presidentvalet i USA är i slutettappen? Eller ja, kampanjerna alltså. Imorgon börjar omröstningen och massor av kanaler sänder valvaka. Vem tycker ni ska vinna?

           
                                      Barack Obama?

                
                                         John Mccain?


Montag

Måndag igen. Är galet trött fastän det är ljusare på morgona nu än vad det var för 2 veckor sedan.. imorse var jag och Katta och morgonprommade 05.20. Jag har inte prommat på 2 veckor pga diverse sjukliga åkommor. Är inte helt frisk än, men bestämde mej för att det nu fick vara nog. Problemet med mig är att när jag väl blir sjuk/lägger av och träna ett tag så förändras mina matvanor på ett drastiskt sätt. Jag är sugen på allt salt och sött, konstant. Skräpmat, javisst! Popcorn, tårta och kladdkaka, jajjemän! Och äter hiskeliga mängder av dessa varor.. icket bra..icket bra.. mår inte bra av det allt för jag TÅL INTE mjölk och vetemjöldprodukter så min mage är uppsvullen som en spärrballong och gör så galet ont. Det är helt enkelt inte värt det. När jag morgonprommar/tränar så äter jag någorlunda nyttigt iaf, och SJÄLVKLART slinker en bit kladdkaka, popcorn, ostsås och sådant ner då med, men inte alls i de sjukliga mängder som då jag inte tränar. Dessutom mår jag så mycket bättre då jag morgonprommar. Får tjöta av sig med Katta och sen är man gladare på dagen. Men ack, vad jobbigt det är och komma igång igen. Komma upp på morgonen är ju det jobbiga. Måste lägga mig tidigare igen, verkligen undvika att sova på dagen för att komma i fas. För nu jäklar boys and girls. Här ska morgonprommas ordentligt fram till jul!! Så nåde den som gör mig sjuk och förstör mina promenixxar!!! ;)


Tindra 3 år!

Grattis världens sötaste Tindra!! Hela 3 år idag!!! :)

             

RSS 2.0