Hollywood

Vi tillbringade en heldag i Hollywood. Där fanns mycket att både se och göra så vi hade lätt kunnat tillbringa flera  dagar där!:)
Först promenerade vi på Walk Of Fame och tittade på de tusentals stjärnorna, några av de jag fotade har jag visat i ett tidigare inlägg här på bloggen! Sedan promenerade vi den långa vägen uppför Hollywood Hills för att komma närmare The Hollywood Sign , för att se närmare på den och kunna fota lite.. :) Det var en grymt varm dag och därför syns skylten lite dimmigt. Vi var de enda (som vi såg) som promenerade dit upp, alla andra tog bilen.. å folk sa till oss att det var alldeles för långt att gå dit upp, men vi gjorde det iaf.. och fick lite välbehövlig motion efteratt ha ätit på McDonalds i Hollywood!:) Det var häftigt att se skylten som man så många gånger sett på TV på riktigt!!
När vi varit upp till skylten och vandrade tillbaka mot Grandma´s Chinese Theatre blev vi haffade av en karl som ville ha med oss som statister i en film som höll på att spelas in! Vi frågade hur länge det skulle ta och han svarade att det skulle ta ca 2h, så vi tackade nej eftersom vi hade så mycket kvar och göra.. men just nu ångrar man det litet, hade ju vart kul och få se hur de filmar å så.. :)
Nåja..efteratt ha tackat nej till och få bli filmstjärnor..;).. gick vi och spanade på hand och fotavtrycken som finns på Grandma´s Chinese Theatre och gick i alla affärer som finns i Hollywood och shoppade lite, Virgin megastore var hur grym som helst.. å en rockaffär som ja inte minns namnet på hade jag kunnat köpa allting ifrån.. Ohhh, ångrar så att jag inte hade massor med pengar att shoppa för!!!
Dagen vi var i Hollywood var vi också till LA Ink (som jag bloggat om tidigare) och vi träffade Steven som vi åt middag med.. vi var i Hollywood från 9 på morgonen till 23 på kvällen, en heldag alltså!!!:)


                   
                             Den omtalade skylten..:)


                   
                                    Hollywood!


                  
                              Tillåme på McDonalds stod det Hollywood!


                  
                     Mmm..god lunch :) McDonalds i USA är betydligt bättre än i Sverige!

                  
                Det var hett, hett, hett! Och ögonen sved då solbrillorna glömdes i Venice..


                  
                          Ted framför Grandma´s Chinese Theatre


                  
                               Hollywood by night!

Kommentarer
Postat av: Carro

Jädrans va ballt! :) Det känns som att man känner igen det mesta, från filmer, tv osv. Hade helt klart varit värt ett besök. :)

2008-09-07 @ 09:58:19
URL: http://carrofine.blogg.se/
Postat av: Henna

Ja, det är verkligen så när man är där. Och det finns sååå mycket och se alltså! Jag längtar tillbaka :`( ÅK!!!:)

2008-09-08 @ 22:01:44
URL: http://hennah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0