CrüeFest!

Jag har glömt och berätta om UNDERBARA CRÜEFEST för er kära läsare!!
Endagsfestivalen hölls 2/8-08 i Devore, som ligger ca tre timmars bilväg från Venice beach. Vi tog såklart vår pärla mazdan till festivalen och det var första gången vi åkte så långt på de amerikanska freewayerna! Amerikanerna kör som galningar och INGEN håller hastigheten.. vägarna svänger mycket och filerna är inte särskilt stora.. så jag var livrädd under dessa färder.. :) De blev ju inte bättre av att vi såg seriekrockar varje gång vi vågade oss upp på en freeway.. och alla bilar är buckliga efter krockar.. så vi väntade bara på att det skulle bli vår tur och krocka.. Lyckligtvis gjorde vi aldrig det!!:)
Vi var framme i Devore sisådär kring 15, klockan 16 började de släppa in folk på området, spelningen var på Glen Helen Pavilion som tar 65 000 pers!:) Dagen var otroligt varm, speciellt där ute där det nästan var öken!
Det första bandet som steg upp på scen var ett amerikanskt band vid namn Trapt, som vi inte såg eftersom vi vandrade runt och kollade in området då istället.. sen kom SIXX AM på scen och de var helt sinnesjukt bra!!! Deras sångare sjunger grymt live och hela bandet rockade verkligen gärnet!! Inte blir det sämre av att jag kan alla deras låtar utantill och tycker de är fantastiskt bra!!:) Den enda låten jag saknade var "Girl with golden eyes", fast det är iof förståeligt att de inte spelade den sorgsna låten på en festival där folk ska vara glada... "Life Is Beautiful" kände hela publiken iaf till och då rockades det gärnet!:) Verkligen ett band jag vill se live igen.. inte blev det sämre av att Nikki Sixx son Decker kom upp på scen och körde ett gitarr/bas solo med sin far!!!:)
Efter SIXX AM var det Papa Roach som intog scenen.. dem hade jag faktiskt inte hört förut, men de var huuur grymma som helst!! Rockade gärnet och fick hela publiken me sig, sångaren tom sprang ut i publikhavet då han sjöng!!:) 
Sen var det Buckcherry som vinglade runt på scen och körde hits som tex "Crazy bitch".. kul och höra live!
Men så ÄNTLIGEN var det dags för Mötley och gå på scen!! Till tonerna av "Kickstart My Heart" fick de igång hela publiken och startade mayhem utan dess like!!:) Bakom dem på scen stod det Los Angeles bakvänt och det var skitsnyggt! De körde hits som exempelvis "Girls, Girls, Girls", "Dr Feelgood", "Saints Of Los Angeles" och även en av mina personliga favoriter "Sick Love Song", Såååå bra!! De rockade rumporna av hela publiken och var verkligen så bra som jag trodde de skulle vara, ville aldrig att kvällen skulle ta slut!! 

Ett intressant samtal bakom våra sittplatser efter att Crüe avslutat sin spelning: Ett gäng tjejer sitter och pratar med varandra. En av tjejerna säger att hon tycker de ska gå backstage och se om det kan få sig ett ligg av ngn av bandmedlemmarna, helst från Crüe men hon var inte så brydd om vem som skulle sätta på henne, bara han spelade i ngn av kvällens band.. varpå en annan tjej svarar att hon nog inte skulle vilja göra något sådant och den första tjejen menar då på att hon bara ska "blunda och låta det hända".. "ibland får man bara låta dem göra sitt för tänk vad man sen kan skryta om och berätta att man gjort för sina vänner".. "tänk vad häftig man blir om man fått ett ligg med en rockstjärna".. den andra tjejen är fortfarande tveksam, men blir övertalad till att försöka gå backstage iaf.. HERREGUD SÄGER JAG!!! Jag vart så paff då jag hörde det där samtalet så jag bara kunde skaka på huvudet. Hur tänker folk eg? Fast samtidigt vet jag ju att många  skulle kunna göra vad som helst för och få hooka upp en kändis. Men har man ingen självrespekt alls? "Blunda och låta det hända".. det låter ju sådär "lagom mysigt".. Undrar hur de gick för dem.. Hoppas den andra tjejen stod på sig sen och sa ifrån.. 

Hur lätt är det och vara känd? Veta att de flesta som kontaktar en gör det bara för att man är känd och de vill ha "något och skryta om för sina vänner".. många stjärnor tror jag inte bryr sig om det till en början, de tycker nog bara det är kul och få massor med uppmärksamhet.. men in the end of the day tror jag inte många är särskilt lyckliga. Alla vill väl bli omtyckta för den man är, inte för sitt namn?   Och alltid gå omkring med undran om ens nya pojk/flickvän verkligen tycker om en eller bara vill ha en för kändisskapet/pengarna..därför så många kändisar dejtar andra kändisar är min gissning.

Såg inte bara Decker Sixx utan även Tommy Lees barn som stod vid sidan av scenen och såg alla band spela.. tror jag såg en skymt av Kat Von D där också, men det är jag inte säker på..:) Vi hade jättebra platser, sittplatser som man stod på och rockade och kunde sätta sig och vila på då man vart trött.. God mat åt vi.. Hamburgare, läsk och Popcorn.. :)

När spelningen var slut kring 24 tiden var vi grymt trötta.. men hade fortfarande en 3 timmars lång bilfärd hem.. Vi trodde ärligt inte vi skulle överleva den bilfärden hem.. satt och babblade och babblade om massa struntsaker som vi normalt inte pratar om, bara för att hålla oss vakna. och hålla oss på vår fil i trafikkaoset.. Glada över och vara hemma på hostellet igen var vi och somnade nästan direkt.. Bilvägen till/från Devore var i övrigt jättevacker.. man såg dalar och kullar och små berg och LA´s alla lampor glittrade vackert i nattljuset.. :) 

En tråkig sak, man fick inte ta med kamera in på området så jag kunde inte fota.. såå trist!!!!! :( Hittade lite kort från nätet som ni får se iaf..

                  
                                                          Saints Of LA!

                


                         
                                                     Nikki Sixx


                                            
                                                       Mick Mars

                  
                                             Peppad Teddy!:)


                  
                                       Redo för Crüefest!!


                 
                            Vi köpte varsin tee & Möyleys nya skiva på Crüefest!:)

Kommentarer
Postat av: Teddy

hahaja såg rätt tröt ut :p men satan va kul de var å se Crüefest!!!!!!!!!!!

2008-09-26 @ 20:21:41
URL: http://hennah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0