Internationellt körkort..

Igårkväll slog det oss.. vi har inte fixat ett internationellt körkort till Ted som ska köra bilen vi hyrt i LA.. Gick och läste på vägverkets hemsida där de stod att ett sådant inte var ett måste, men skulle det bli poliskontroll eller dylikt har inte polisen där skyldighet att veta hur utländska körkort ska se ut och det kan ta jättelång tid innan evetuella "problem" kan lösas.. vi är inte sugna på att tillbringa flera timmar med amerikansk polis så vi började ringa runt till alla som kan utfärda sådant direkt då tid för och snigelposten inte existerar i detta läge.. sommarstängt överallt.. på ett av ställerna fick vi kontakt med dem i Stockholm som skrämde upp oss ännu mer.. de sa att det var någon försäkring som inte gällde om man inte har ett internationellt körkort samt att endel biluthyrare inte hyr ut om man inte har ett sådant..hon tyckte vi skulle ta oss till Stockholm och ordna ett sådant, men det har vi ju verkligen inte tid med! Vi fortsatte ringa runt och tillslut svarade vårt sista hopp och han hade möjlighet och träffa oss idag så vi slängde på oss kläderna och rusade till bussen.. Ted fick fota sig i en fotoautomat på stan och sen promenerade vill hem till gubben som bor på Teg.. det var avklarat rätt fort så nu ha vi eliminerat ännu en möjlighet till tjorv.. sköönt! :)

Efteråt promenerade vi till stan och Ted bjöd mig på brunch på en av de två båtarna som ligger i kajen.. Jag åt en smarrig ceasarsallad och Ted åt grekiska färsbiffar med rostad potatis.. det var hur gott som helst! Kan rekommendera er att luncha där..hur god mat som helst för 85kr inklusive dricka.. :) Efterätten blev choklasmoussetårta från Café Station i rådhusparken.. MUMS!

Just nu har vi tvättstuga och resväskorna har vi dragit upp från förrådet så nu börjar vi packa för fullt här!! Tindra blev såklart skeptisk direkt hon såg resväskorna.. hon vet så väl att det betyder..dvs att jag, Ted eller bådatvå ska åka.. ni skulle se henne i såna här lägen, hon är ledsen och arg och vet inte riktigt hur hon ska bete sig. Hon hatar då jag åker.. :( Så nu har jag en Tindra vid min sida vad jag än gör.. så extra mycket kärlek ska hon och Muppie få innan vi åker.. Våran vän och granne Katta ska ta hand om tjejerna då vi är borta så de kommer klara sig alldeles utmärkt!!

                 


Kommentarer
Postat av: Teddy

men efter nåra om och men så styrde vi upp allt gumman...tillslut :D hoppas du haft de bra på gymmet. älskar dej mest av allt. Kram!!!

2008-07-23 @ 21:43:55
URL: http://hennah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0