Över 300 kort..

Hemma igen..
Har varit otroligt ledsen idag.. sovit nästan hela dagen och tårarna har runnit när ja väl varit vaken.. Jag vill verkligen tillbaka till Los Angels OMEDELBUMS! Nåja.. är helt övertygad om att vi en vacker dag åker tillbaka.. Nu sitter jag och kikar igenom de nästan 300 korten vi tagit därborta.. Fastän vi långt ifrån tagit kort på allt vi egentligen skulle viljat dokument.. ÅÅÅh jag längtar tillbaka..!!

Skulle jag berättat allt vi varit med om i ett inlägg skulle det vara oändligt långt så jag kommer berätta om ditt och datt bitvis.. :)

Kommentarer
Postat av: Teddy

klaart vi ska tillbaka dit :-D

2008-08-08 @ 01:15:54
URL: http://hennah.blogg.se/
Postat av: Carro

Flytta dit! :) Vad hindrar dig/er? ;)

Jag vill också åka dit, och till en massa andra ställen, men en flytt från Kiruna ligger långt långt i framtiden för mig. Är alldeles för beroende av min familj. :)

2008-08-09 @ 19:05:23
URL: http://carrofine.blogg.se/
Postat av: Henna

Jadu.. det som hindrar oss är väl att det i princip är omöjligt och få arbetstillstånd i USA och massa andra tillstånd man måste ha för och få bo där.. Som turist får man dock vistas där max 3månader i ett kör (tror jag det var..) så planer på att göra just det finns verkligen nu!! Måste bara kirra skolan och bli rik först ;)

2008-08-09 @ 20:22:59
URL: http://hennah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0