Påsklov!

Sitter på Arlanda och njuter av att påsklovet startat! Egentligen minns jag inte när jag haft "riktigt" påsklov senast.. och med "riktigt" påsklov menar jag en påsk som är helt ledig från arbete, plugg och tankar på att man borde plugga (varför läggs alltid tentor efter långhelger?). Har en helt ledig påsk för första gången på många, många år och jag ska njuta gärnet så länge jag kan!!:) 

Har 3 timmar kvar och slå ihjäl och det blir nog inga problem.. brukar inte vara det iaf, jag trivs ganska bra med att strosa runt för mig själv, äta middag lääänge och köpa ngn tidning som jag kan läsa i :) Det ska bli helt fantastiskt att få komma hem till Ted, Tindra och Muppie. Oj så vi ska mysa och äta gott! Förresten så började jag och Minna fira påsk redan igår, eftersom vi nu inte ses förrän på måndag kväll så passade vi på att köpa massa gott (godis, chips, läsk, bär, grädde) och hyrde en film som vi såg, mys :)

Igår var jag och Minna på lägenhetsvisning, igen. Undrar hur många jag/vi vart på än så länge? Snopet när man får massa erbjudanden om visningar men sen inte får lägenheten pga att ngn annan av de 5 som fått erbjudandet och tackat ja haft längre kötid. Hmmft, snart ska det väl bli  min å Teds tur?!! Just nu har vi iaf två erbjudanden från Mimer som vi tackat ja till, den ena har jag bara sett på bild men eftersom vi bara ska bo i lägenheten vi får i ett år innan vi kan flytta in till Lillåudden så spelar utseendet mindre roll. Sen har vi fått ett erbjudande från Aroseken och ett från Akelius fastigheter också så nu sitter vi med 4 erbjudanden, ngn av dem ska vi väl ändå få???!

Imorgon ska vi och se Alice i underlandet på 3D, ser verkligen fram emot den filmen! Johnny Depp blir liksom aldrig fel :) Sen toppas morgondagen också med middag på All Star (troligtvis) med Ted, så gott!! Ska nog ta mig en Mojito och riktigt njuta av påskledigheten där!;)

Något mer som vi ska göra ihelg är att fylla i blanketterna om Hindersprövning som ska skickas in i april/maj!:) Tänk att jag ska bli fru. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig riktigt drömt om bröllop och om att bli någons fru, det kändes inte riktigt som min grej med bröllop och så. Men, så kom dagen då jag träffade min Ted och giftemål och ett evigt liv tillsammans kändes plötsligt så självklart. Inte som ett krav, för jag räknar inte med att vårat förhållande kommer ändras när vi gift oss på något annat sätt än att vi kommer dela efternamn och så. Men det känns så självklart, så rätt. Jag har hittat min själsfrände, den jag vill dela glädje och sorg med för resten av mitt liv. Och att få bli Teds fru känns otroligt mäktigt. Tänk att få dela detta liv med mannen jag älskar över allt annat, det är häftigt och ord kan inte beskriva min lycka.
Jag älskar dig Ted! ♥

Nu ska jag ta och logga ut och checka in mitt bagage för att sedan gå och äta en välbehövlig middag, är så hungrig! Men jag hoppas ni, kära läsare, får en alldeles ljuvlig påsk med mycke påskmust, go mat och karra!:) Puss, tja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0