Team Soporna!

Vilken bra dag det har varit idag. Har haft två klienter och vårdplanering + skrivit utlåtande om bostadsanpassning på jobbet idag, tiden bara flög! Solen har skinit hela dagen, blå himmel och 5+ grader.. inte ens slask där jag gått. Underbart! Älskar sol! Handlade på vägen hem så nu är kylen fullsmockad med krubb och sen bakade jag en kladdkaka a lá Henna som jag och mina sambos smaskade i oss, det var gött!:)
Hoppas på sol och blå himmel även imorgon, då ska jag till Arcada och bekanta mig med skolan och få en internetanvändare så jag kan komma åt databaserna och all evidens.. :) Ska då också träffa min tutor Victoria för första gången, spännande!
Imorgon åker Aurora och Lotta till Spanien så det blir bara jag och Corinna kvar här.. tråkigt att de åker, hade gärna följt med. Menmen, själv får man plugga, träna och söka jobb i helg. Måste göras!
Föresten flickor och pojkar, är det inte dags och anmäla Team Soporna till brännbollsyran snart?!!? Jag tränar på konditionen massor här så jag ska vara i toppform!;)

Grymmaste laget!;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0