Snart..

..närmare bestämt 03.22 inatt fyller jag 23 år.. då var det 23 år sedan jag såg ljuset från lampornas sken för första gången.. :)
23 år.. tiden har gått så fort men samtidigt så långsamt.. förstår ni hur jag tänker? Jag tänker på allt jag gjort.. allt jag hunnit vara med om.. och det känns som igår, men samtidigt som tusen år sedan.. när jag som liten knodd flängde fram och tillbaka till sjukhuset med mamma för och opereras för gomspalten.. för och få benen och växa sig lika långa..för och gå hos talpedagog.. för och fixa tänderna.. tandställningen.. dagen då jag som liten knodd på dagis slickade på min första (och SISTA!) lyktstolpe.. första dagen i skolan..allt som hände under skoltiden.. gymnasiet.. ungdomskärlekarna.. alla resor man gjort.. flytten till Umeå.. dagen jag fick mitt körkort.. dagen då jag träffade Ted för första gången.. Det är så mycket. Men ändå så lite. Finns så mycket kvar och göra.. och tur är väl det.. :) Ibland tänker man att man bara vill bli liten igen.. liten och bekymmerlös.. titta på disneydags och äta godis hela dagarna (som att det var så det var, men man inbillar ju sig det nu).. men jag kommer ihåg hur jobbig jag tyckte skolan var. Jag skulle aldrig vilja gå om skolan igen..göra alla prov igen.. huuh! Nu har jag ett halvår kvar på min utbildning. Hoppas de 6månaderna går vägen utan krångel, sen blir det inte skola på många år.. men jag är säker på att det blir någon form av skola igen efter att jag avsultat utbildningen.. men först ska jag vara skolfri några år ;)
23 år alltså.. jag kommer vara 23 år när jag avslutar mina universitetsstudier (om allt går vägen nurå!!).. det är väl rätt så bra jobbat ändå? De flesta som börjar studera vid universiteten är 25+.. så ja, jag ska vara stolt över mig själv.
Vart kommer jag bo om ett år? Vart kommer jag fira min 24, 25 och 30-årsdag?
Den som lever får se!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Livet är fantastiskt! =) Grattis på födelsedagen! Hoppas att du mår bättre idag.. kramar

2008-10-24 @ 06:45:10
Postat av: Teddy

grattis på födelsedagen gumman :-D

2008-10-24 @ 07:52:24
URL: http://hennah.blogg.se/
Postat av: Minna

VÄSTERÅS!! ;)

2008-10-26 @ 23:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0