Årets julkalender!

Är ni en av dom som älskar och följa JulkalendernSVT? Jag är! Om det är en bra julkalender såklart! Det finns dock få julkalendrar som slår Sunes Jul.. Pettsons Tomtemaskin minns jag också med värme.. :)
Har snokat runt lite och det verkar som att årets julkalender kommer heta "Skägget i brevlådan" och handla om de tre vännerna Klas, Lage och Reneé. Handlingen utspelar sig kring att en inköpslista råkas skickas till tomten istället för den egentliga önskelistan. Vännerna vill såklart inte ha mat i julklapp och jakten på tomten börjar därmed!:) Som vanligt står hela julen på spel och de tre vännerna ska väl antagligen rädda den på ett eller annat vis.. :)
Klas och Lage kommer spelas av Måns Nilsson och Anders Johansson, som är kända från både radio och TV. Renée spelas av sandra Huldt, som bland annat är skådespelare.
Vad tror ni om denna julkalender? Kommer den vara något att hurra för? Kommer ni fälja den? Jag ska iaf ge den en chans.. och fortsätta hoppas på att SVT bestämmer sig för att visa Sunes Jul nästa år... :)

                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0