Lucia Movie Night!

Jag har glömt och berätta om Luciavakan jag, Ted och Katta var på! Klockan 00.00 natten mot lördag samlades drygt 300 förväntansfulla biobesökare på SF i stan. Stora biosalongen var fullsmockad, om man bortser från en plats som gapade tom. När vi kom dit fick vi snällt visa legg, hänga av oss jacka och väskor för ingen fick ha sådant på/med sig. Sedan fick vi varsin plastpåse innehållande varma chips, minute maid breakfast juice, en apelsinfestis och en energidryck (som alla andra utom jag fick:( ). På biobiljetten fick vi också nöjet att hämta ut en liten popcorn när helst vi ville under natten. Och under pausen av film två och tre fick vi en macka och en stor festis att trycka i oss. Emellan filmerna var det bland annat bioaffischförsäljning, tävlingar och godisregn. Ted vann en mössa genom att han tecknade ett avtal om att han aldrig ska dricka alkohol och sedan sätta sig bekom ratten, jag och Katta skrev också på detta kontrakt men blev mösslösa!:) Poliserna var iaf snälla nog att berätta att man får slå så mycket som behövs för att förhindra att någon onykter person sätter sig bakom ratten. De andra tävlingarna hade vi ingen större lycka med, man skulle bla gissa filmmusik och filmcitat.. de var vi inge bra på. :)
Nåväl, så var de dags för den första filmen.. det gick ett sus i biosalongen och jubel utbröt när folk förstod vilken film det var.. Det var...



.. Yes Man som hade VÄRLDSPREMIÄR!!:) Filmen var hur rolig som helst. Helt enkelt en typisk Jim Carreyfilm! Om ni gillar han ska ni definitivt se den, lite som LiarLiar skulle jag vilja påstå att den var!:) Vill ni se Yes man så har den premiär 19 december!
Andra filmen som visades var..



..Allt Flyter..(Ursäkta den lilla bilden men den var allt jag hittade). En svensk film alltså. Jag är ju inte sååå mycket för svenska filmer och denna hade ganska kass dialog.. men emellanåt var den riktigt rolig iaf.. Speciellt när JARMO PITKÄNEN trädde in och skulle vara med i Konstsimslaget, haha.. killen måste ju vara en avlägsen (eller nära) släkting åt mig.. eller inte.. :) Skrattade gott åt Jarmo Pitkänen iaf och Ted och Katta armåbågade mig på varsin sida.. inte ofta man får höra sitt efternamn på bio/film om man heter som jag ska ni veta!:) Vill ni se allt flyter så har den premiär den 25 december!
Den sista och tredje filmen trodde och hoppades jag på skulle bli en action/skräckis, men icket.. de bjöd oss på en tredje komedi! Denna gång var det..



..Zack & Miri Make A Porno..(nu hittade jag inte heller en större bild..sorry).. en Seth Rogan rulle (ni vet han som var med i bla På smällen?). Komedi. Ett fattigt par vill tjäna pengar och bestämmer sig för och göra en p-rulle men så händer ditt och datt å sätter käppar i hjulet, om man säger så.. den var nog den sämsta Seth Rogen filmen jag sett, tycker han brukar va me i rätt så roliga filmer. Kanske var det att klockan var 05.30 när filmen slogs i gång eller så var den bara dålig. Lite skratt blev det iaf. Vill ni se en knasig komedi med mycket sex inblandad ska ni besöka biografen tidigast 9:e januari då filmen har premiär i Sverige!:)

Vi kom hem kring 8a på lördagsmorgonen.. lagomt möra. Jag var så trött att jag knappt orkade prata. Och så mätt. Efter allt drickande och popcornsvullande. :) Vi sov i 4 timmar, sen ringde telefonen å syster sa att de var påväg med M på besök. Så då var det bara å stiga upp och goggeligogga med M den korta lilla stunden som de hälsade på, även denna gång vart han överförtjust av kissemissarna!:) På lördag ses vi igen lilla M!

Och ni! Har ni möjlighet att besöka ett biovaka någongång så kan jag rekommendera det VARMT!;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0