Roadtrip till Ersmark!

Idag fick Ted och jag oss ett ryck och tog bussen till Ersmark. Alltid när vi åker till stan så åker vi buss nummer ett eller fem som går härifrån Carlshem. Femmans slutstation heter Ersmark och vi har undrat ett tag hur det ser ut där så idag tog vi reda på det! :)
Bussfärden tog 1 timme dit och där fanns massor med nybyggda flashiga hus och barn.. galet mycke barn.. vet inte när jag sett så mycke barn på gatan senast? Så jag antar att det är banfamiljernas näste..Ersmark. Det hade också en mack som de stavade makk.. makken hette stället.. det var antagligen träffpunkten där.. fanns ett minilivs och man kunde också köpa hamburgare där, vilket vi gjorde.. det var riktigt gott, åk till ersmark och smaka ;) haha.. en kul bussroadtrip var det iaf :)
När vi kom hem bakade vi en kladdkaka som vi överraskade vår granne Katta med.. det var GOTT! :) Katta, Jenny & Sara kom då och hälsade på oss, så vi har tittade en madonnafilm som gick på femman, pratade strunt och tryckte i oss lastvis med popcorn.. Mysig lördag helt enkelt :)

                      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0